Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Keresek cross csizmát 10-20 között, de lehet olcsóbb is . Az E-bayon láttam elég jó árban, de ott más a számozás pl a 13-mas méretnek mennyi a magyar megfelelője?:O Vagy valaki le tudná nekem ezt írni pontosabban?
Előre is köszi a választ.
Hello!

Eladó a képen található SPIDI 2 részes bőrruha!
Karc és kopásmentes!
Protektorok:
-térd
-csipő
-könyök
-váll
plusz gyári spidi koptató!
(1-szer volt rajtam)!
Méret: 50-es
Ár: 100,000Ft
Tel:30/680-2519
Mivel országos hírü vagyok ezért azt hittem fölösleges méretet irni hiszen mindenki tudja hogy mekkora vagyok,
De azokank akik csak holnap fognak itt regisztrálni a méret: 54 es
Lazerrel az a legnagyobb baj,hogy nagyok kitágul.
szeva!
Mekkora a ruha?
én csak a saját tapasztalatom írtam le.. az meg a másik, h az 1 kategóriával komolyabb cucc, mint az lz.. szerintem..
Eladom az overallom, Dugig van protektorral, hátán olyan mint a Quasimodo, tehát púpos.
Egyszer estem benne a Pringen, 2005 ben, de legalább akkor nagyot, meg egyszer itthon a küszöbben :lol:
Ennek az overallnak komoly multja van, ez volt Cartagenában, ahol kupát is nyert, de ezért nem kérek felárat
ára 39.990 ft, ha kurvára jol tudsz alkudni akkor leengedem 37 ig
A gerincprotektorral jár a "tartó" is?
Nem igaz! nekem Lazer fiber pro van és a néhai 200fölött is jó apa!
Jaja!
hi...
lazert ne vegyél.. nekem is oan volt amit te akarsz, de
1. zajos (bár 200 fölött kevés sisakról mondható el az ellenkezője)
2. a belseje nem vmi tartós

de ez az én véleményem. ha ien árban gondolkozol, inkább hjc.. bár za kicsit drágább, de lényegesen jobb! sőt!
Bukósisak vásárlás elött állok. A kinézett modell a Lazer LZ6. mennyire jó a bukósisak( zajos kényelmetlen) vkinek tapasztalata róla, esetleg ha van vkinek egy mérettáblázata Lazer bukósisakokhoz és belinkelné azt megköszönném
Eladó Suomy Gun Wind(xs)20e,Lazer Vertigo(xs)16e, Shox Kenguru 5e
sziasztok

nem tud vki olyat, aki varr bőrruhát? csajomnak kellene, mert sajnos nem találunk a méretébe.. elég vékony, és magas.. olyan manökenforma
hi
egy súly ill. magasságcsoportban vk veled, nekem spool 2részes bőrrucim van, xl-es. anno a 2 xl es kényelmesebb volt, de rámdumálták ezt. nem mondanám , h nyúlt, inkább hozzám igazodott. úgyhogy most már kényelmes.
Csutka. Merre található az a bolt?
Sziasztok! Eladó Lazer Vertigo Aikido xs- sisak szép állapotban! 2 darab plexivel, 16 ezerért. Utassisakként használt.
Black Motornal probald meg (Aunernek hivjak a ruha reszleget asszem...)
Sziasztok!

Hol lehet Magyarországon Alpinestars kesztyűket próbálni?
(a Pardin kívül)

Előre is köszi a választ.
Eladó majdnem hogy új cross csizma (acerbis (45)) alpinestar nadrág+mez (M) six-six-one páncél, thor térd sípcsontvédő 50.000Ft
0630-570 77 88
0630-452 10 83
Szia Pesze, nekünk van mindenféle használt motoros ruhánk olcsón, cordura is meg bőr is, ha érdekel, írj egy e-mailt, és gyere el gubizni. Csomó féle méret.
Köszi szépen, lesz pénzem biztos hogy felhívom őket.
Lehet, hogy kicsit többet fogsz utána járni, de szerintem megéri. De itt egy használt bőrruhákat áruló cég telefonszáma: 30/ 490-0660 Nova bőr