Ott nincs is védelmi szerepe a harisnyának, az csak összefogja egy csoportba a protektorokat, hogy mikor leveszed, ne 10 db külön protektorod legyen, és így egyszerre tudsz fel- és levenni sok protektort.
Eladó Yamaha YZF R-series Szép állapotú versenysisak, D gyűrűs,Fog city páramentesítő fóliás,limitál darab
Karbon-kevlar-fiber.Sisakzsákkal.
Suomy Gun Wind
Ja és gerincvédő nélkül egy métert sem megyek, még a púpos bőroverálhoz is felveszem.
egyébként meg az, hogy sokan hordják, nem jelenti azt, hogy jó is. Inkább azt, hogy azok sokan még nem estek benne.
Egy a vége, a legtutibb egy bőrruha.
A cordurában könnyen elcsúsznak a protektorok és akkor meg nem ér semmit.
Errefelé sok supermotos úgy nyomja hogy protektoring + fölé cordura kabát úgy hogy kipakolják a protektorokat a cordura kabátból.
Jövőre én is így tervezem.
Esésnél meg szétszakad a kordura, alatta meg gondolom ugyanúgy műanyag protektor van, az ami meg a gerincet védi az egy vicc. Javíts ki ha tévedek.
Én a múlt héten teszteltem egy Fox-ot. Megvédte a vállam, de bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha ebben az aszfalton kellett volna csúsznom. Véleményem szerint kb 1.5 méter után rongyokban lógott volna az egész rólam, vagy ami még rosszabb, a műanyag beleégett volna a bőrömbe.
Úgyhogy, bár megvédett, de legközelebb nem veszek ilyet, inkább egy hálós cordura dzsekit, mégha melegebb is.
Nekem nem speedmocim van, de felvenném arra is. A polónál biztosan többet véd. Itt vettem, anno (kb. 2 éve) itt volt a legolcsóbb.
Kánikulában nagyon kellemes viselet, de lehet alá (vagy fölé) pulcsit is venni.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Szeretnék valami védőruhát venni motorozáshoz, de nincs tul sok pénzem, igy a bőrruha kiesik. Van 1 csizmám meg kesztyüm, most néztem a neten protektor inget, amilyet a crossmotorosok használnak.Van rajra gerinc védő, váll és könyök protektor. Speed motoron nagyon gáz? Van értelme, véd eléggé? Vagy gyűjtsek bőrruhára.
Hát volt már egy oakley-m, de tavaly kölcsönadtam egy kollégának, az meg összebaszta az irídium lencséjét, persze szerinte az már olyan volt mikor odaadtam. Szóval azóta nincsem napszemüvegem. A motorozáskor nem probléma mert a Caberg kupakban van beépített napszemüveg, de mikor autóval kell mennem valahová akkor hiányzik, főleg, hogy bejött a nyár. Nameg persze baleset megelőzési szempontból is előnyös ha látok miközben autót vezetek Az Oakley Gascan az pilótaszemüveg mi mást választhatnék
Eladó egy vadi új Xpd XP-5-ös sportcsizma dobozában, még egyszer sem használt. 46-os méret. Ára: 31000 Ft. Érdeklődni inkább telefonon vagy email-ben. 70/3610167 adam1211@freemail.hu
Nem kell faragni, jegyezze meg, hol nyomja a tyityak, fogja az ölébe és hüvelykujjal ott jó erősen nyomkodja meg. Akár többször is. Idomulni fog a hab.
Csak keresni kell...
http://kepesmotor.hu/protektor...
Karbon-kevlar-fiber.Sisakzsákkal.
Suomy Gun Wind
egyébként meg az, hogy sokan hordják, nem jelenti azt, hogy jó is. Inkább azt, hogy azok sokan még nem estek benne.
Egy a vége, a legtutibb egy bőrruha.
Errefelé sok supermotos úgy nyomja hogy protektoring + fölé cordura kabát úgy hogy kipakolják a protektorokat a cordura kabátból.
Jövőre én is így tervezem.
Esésnél meg szétszakad a kordura, alatta meg gondolom ugyanúgy műanyag protektor van, az ami meg a gerincet védi az egy vicc. Javíts ki ha tévedek.
Úgyhogy, bár megvédett, de legközelebb nem veszek ilyet, inkább egy hálós cordura dzsekit, mégha melegebb is.
Erről mit gondoltok?
Üdv Bálint
Itt vettem, anno (kb. 2 éve) itt volt a legolcsóbb.
Kánikulában nagyon kellemes viselet, de lehet alá (vagy fölé) pulcsit is venni.
Tanácsot szeretnék kérni. Szeretnék valami védőruhát venni motorozáshoz, de nincs tul sok pénzem, igy a bőrruha kiesik. Van 1 csizmám meg kesztyüm, most néztem a neten protektor inget, amilyet a crossmotorosok használnak.Van rajra gerinc védő, váll és könyök protektor. Speed motoron nagyon gáz? Van értelme, véd eléggé? Vagy gyűjtsek bőrruhára.
Babatörlő az van itthon bőven, a többit meg majd beszerzem.