Ták-mák?
Barátom vett egy elég drága sisakot(80e), most már hogy többször volt a fején, meg hosszabb utakon, azt mondja, h picit nyomja a homlokát.
Kérdezte tőlem, h mi van benne, mondom hungarocell a bélés alatt. Aztán megkérdezte, h lehet abból faragni picit vagy érdemes?
Szerintetek?
Bogártetemek letakarítására kíváló a bőrruhán a legolcsóbb, legprimitívebb baba nedves popsitörlőkendő. Nem szöszöl, nem foszladozik dörzsölés közben, nagyon jól oldja a dzsuvát és utána nem lesz matt a bőr, mert bőrápolószer is van benne. Én minden tavasszal ráfújok a gúnyámra egy flakon KIWWI gyártmányú impregnáló sprayt ami vízlepergetővé teszi, ez körömlakk-szagú vegyszer, de kiakasztom és másnapra eltűnik a szag, ez 800 ft. Másnap meg átkenem szintén KIWWI gyártmányú cipőbox-szal ami nem büdös, sőt eléggé kellemes illata van, és vadiújjá varázsolja, ki is fényesedik magától. Boxolást egy szezonban 3-4 alkalommal csinálok. Ez az egész mutatvány 1500 ft per szezon. A KIWWI cuccok pedig a Tescoban megtalálhatók.
Én most ruháztam be egy Forcefield-be, és nagyon tetszik. Először furcsa volt, mert a deréknál a tépőzá mindig felcsúszott a bordám alá és néha nyomott de megtaláltam a megoldást, hogy tépőzárazzam be.
Tegnap(mostmár tegnap előtt) kipróbáltam pályán is, és észre sem vettem már pár kör után. de sztem mindenképp kabát alatt ..!
Ma próbálgattam még, mert holnap éles bevetés lesz.
Felvettem alá a gerincprotektort, amit a kordura alatt is szoktam használni. Háát...nagy nehezen be tudtam cipzározni, de a levegőt kicsit nehezen vettem.
Ti használtok hátprotektort a kabát alatt? Vagy inkább kívül?
Ami gyárilag van benne, az a 3 tenyérnyi fél centis szivacs, az nem sokat ér.
Én 182cm/104kg vagyok nekem is az 54-et javasolták Arlen Ness-ből.
Mondjuk tényleg olyan volt mintha rám öntötték volna, de levegőt csak csinján kaptam benne. Megszadulni sem tudtam belőle segítség nélkül, bele sem merek gondolni milyen lehet mondjuk törött kulcscsonttal kibújni belőle.
Az 56 viszont már hosszú volt, gyűrődött térdnél, könyöknél.
Jól döntöttél hogy rá hallgattál. Az én Berik-bőr kabátom is onnan származik és ugyanez volt a szitu, szoritott( fogott) nagyon mindenhol, de pár alkalom után olyan jól szabottá vált rajtam mint egy öltöny.
Én 179/84 kg vok és 54est vettem,52es-t csak felerőszakolni tudtam a combomra és brutál kényelmetlen volt. Az 54 es igy hogy nem akart szétfeszülni rajtam,nem is nagyon tágult.Pont jó.
Én 194cm és kb 92 kiló... Az 54-es Berik kétrészes annyira passzentos volt még egy év intenzív használat után is, hogy el kellett adnom és vettem 56-ost. Most már mozogni is tudok.
Barátom vett egy elég drága sisakot(80e), most már hogy többször volt a fején, meg hosszabb utakon, azt mondja, h picit nyomja a homlokát.
Kérdezte tőlem, h mi van benne, mondom hungarocell a bélés alatt. Aztán megkérdezte, h lehet abból faragni picit vagy érdemes?
Szerintetek?