szevasz! nekem pont ilyen kabim van, csak fehér a sárkány, de az a méretbe nem szól bele
én 187 cm vagyok és 96 kg. nekem sem volt kényelmes eleinte, mert szűkebbet vettem. de rámformálódott idővel. most jó mer patent. hasból viszont kéne lecsippantani mer már fulladok
ha a hossza es a bosege jo, akkor egy kicsit puhul, es maris komfortosabb lesz.
nekem is fura volt a cordura utan, mintha rameroszakoltak volna, de meglasd, nem is akarsz majd masban motorozni!
Lehet, hogy jófej, de engem nagyon idegesített az elején, mikor odaáll mögém, és figyeli, ahogy válogatok a ruhák között.
Mint valami biztonsági őr.
Nem tudom, talán azt hitte, hogy felveszek egy kabátot az ingem alá, és lelépek vele?
Szóval 91 kg vagy. Hát én még egy 10-essel több. Nem tudom. Az ujjbősége jó, a hossza is, csak a többi tűnik kicsit szűknek.
Az egy jofej csajszi, nem akar neked rosszat! Jolesz az szerintem.
Nekem 54-es van, 190/91. Kicsit tagulni fog es megtobbet puhulni, gondolom most jo merev rajtad.
Szerdán eljutottam végre a Superzone-ba. Akciós nadrágot már nem kaptam, de legalább egy ilyen dzsekit vettem.
Most viszont azon parázok, hogy lehet, hogy mégsem a jó méretet választottam. Próbáltam többfélét, nekem az 56-os tűnt jónak, de az eladócsaj kapásból rávágta, hogy az túl nagy rám.
Végül 54-est vettem, de hogy kényelmes, az túlzás. Eléggé passzentos. Állítólag még fog nyúlni később.
Vélemény?
184 cm vagyok és kb 99 kg.
Kíváncsi lennék hogy másnak milyen magassághoz/súlyhoz hányas méretű ruhája van?
Eladó a képen található 2 részes SPIDI bőrruha, karc és kopásmentes! Ruha új!
Full protektoros plusz koptató!
1-szer volt rajtam!
Méret: 50-es
Ár: 99,000Ft
Sziasztok!
Új Rhino csizmák eladók! Cserélhető fém csatos. 1 év garanciával.
fekete és fehér színben. Méretek: 41-46ig a készlet erejéig.
ára: 24900.-ft
Érd: 06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com
Volt fehér sárkányos is, de nekem a szürke jobban tetszett.
lehet kivágom a kabit hasamnál és rejtve beteszem a puffadtad a tanktáskába
én 187 cm vagyok és 96 kg. nekem sem volt kényelmes eleinte, mert szűkebbet vettem. de rámformálódott idővel. most jó mer patent. hasból viszont kéne lecsippantani mer már fulladok
Mondjuk fogynom sem ártana egy picit.
nekem is fura volt a cordura utan, mintha rameroszakoltak volna, de meglasd, nem is akarsz majd masban motorozni!
Mint valami biztonsági őr.
Nem tudom, talán azt hitte, hogy felveszek egy kabátot az ingem alá, és lelépek vele?
Szóval 91 kg vagy. Hát én még egy 10-essel több. Nem tudom. Az ujjbősége jó, a hossza is, csak a többi tűnik kicsit szűknek.
Az egy jofej csajszi, nem akar neked rosszat! Jolesz az szerintem.
Nekem 54-es van, 190/91. Kicsit tagulni fog es megtobbet puhulni, gondolom most jo merev rajtad.
Most viszont azon parázok, hogy lehet, hogy mégsem a jó méretet választottam. Próbáltam többfélét, nekem az 56-os tűnt jónak, de az eladócsaj kapásból rávágta, hogy az túl nagy rám.
Végül 54-est vettem, de hogy kényelmes, az túlzás. Eléggé passzentos. Állítólag még fog nyúlni később.
Vélemény?
184 cm vagyok és kb 99 kg.
Kíváncsi lennék hogy másnak milyen magassághoz/súlyhoz hányas méretű ruhája van?
Eladó a képen található 2 részes SPIDI bőrruha, karc és kopásmentes! Ruha új!
Full protektoros plusz koptató!
1-szer volt rajtam!
Méret: 50-es
Ár: 99,000Ft
Új Rhino csizmák eladók! Cserélhető fém csatos. 1 év garanciával.
fekete és fehér színben. Méretek: 41-46ig a készlet erejéig.
ára: 24900.-ft
Érd: 06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com
Kifogástalan állapotban lévő egyrészes, full protektoros, kevlár erősítéses bőrruha, eladó. Kb 170-180cm magas 70-80kg-os emberre jó. Méret: 54
Irányár: 49990
06=70:2-86+85+84
nekem az alabbiak vannak, 85E Ft aron:
(mindketto vadonat uj, dobozos, sisakzsakos, pinlock-os, stb)
L-esben van kék is