Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Shoei Z-one.. Új... S-es méret... 59eft... utolsó darab!

Dobozában, összes tartozékkal (orr spoiler, bogár hálló, sisak zsák)
Hello!

Mi a véleményetek a Lazer Fibertech GL-ről?

kőszőnőm
Hali!
Mi a különbség a Shoei RaidII és az XR 1000 között? És ki mennyiéer tudná beszerezni ebay-ről? Üdv
Tegnap dobott fel valaki ilyen kupakot az apróban 28-ért L, XL, XXL-es méretekben...Hátha segít...HJC
Remek!

Várom!
rendben ma este le fotozóm neked és megnézem a méretet és akkor küldöm a címedre.
Szia!

Lehet hogy érdekelne a bőr ruha(ha a mérete jó lenne) ha megírnád az email címed akkor medumálhatnánk a többi priviben, hogy ne a topicot offoljuk!
Vagy dobj egy mailt.

bekiss@citromail.hu
Amúgy mekkora a ruha mérete?
Oké ahogy gondolod de majd akkor ha a praktikumok nem lessznek ne szidd,meg majd nehogy az legyen hogy az se jó valamiért.
igen amugy 1 részesnél ez a gáz de nekem azok meg jobban bejönnek engem is lebeszéltek róla igy vettem 2 részest.
Az egyrészeseknek van utcán egy kis hátránya ha mondjuk sürgősen wc-re akarsz menni vagy csak ledobnád a kabátot úgy elég gáz,külömben nagyon kényelmesnek nem szabad lenni a ruhának,én sisakkal voltam úgy felvettem az m-es sisakot és úgy voltam ez pont kényelmes,pár év múlva felvilágosítottak hogy a sisaknak szorítania kell vagyis jól tartania ami nem mindíg kényelmes vagyis kiderült S a méretem így legalább 1 vagy 2 azámmal nagyobb volt az előző sisakom.Te tudod mit veszel a te pénzed én csak próbáltam segíteni,de arra felhívom a figyelmedet venni könnyeb mint eladni én is már jó ideje hírdetem a cuccaim és azt várják az emberek hogy szarért húgyért adja oda az ember.
Helló!

Új SPIDI 2 részes bőrruha eladó!
(1 szer volt rajtam)
Full protektoros!
Ár: 100,000Ft
Tel: 30/680-2519
köszi szépen hát szerintem eladom amugy is 1 részest akarok hátha az jobban fog menni hozzám amugy meg a kabó az nekem megfelel mert nem érzem hogy nagy lenne nekem pont jó rám én ugy érzem.
Akkor akinek kéne 45-be gatya+kabó az írjon
vki rendelkezik tapasztalattal erről a sisakról: HJC ZF9planet

ZF-9 Planet

2 rétegű üvegszál+spectra+kevlár héjszerkezet
verseny orientált héjszerkezeti fejlesztés
szélzajmentes kialakítás
SUPERVENT szellőzőrendszer
Nylex kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló
sisakzsák

31lepedő akciósan
A héten meglátogatom fővárosunkat és kérdezném, hogy melyik boltokat érdemes meglátogatni, esetleg vmi jó kis akciókról ki mit tud?
Ezt tudom javasolni vagy vegyél másikat de ha olyan szerencsétlen vagy a testalkatoddal mint én akkor akármilyet veszel is nem fog valami stimmelni.
Az a kabi amúgy is nagy rád...
pl a Cölöphöz...
Amu a térd és a forgód között kell jónak lennie a hossznak...
Nekem is volt iylen a sötétített plexivel. Megkarcolórott rajta a lakk, és elkezdett jönni róla a törölgetéssel... Csere...
viszont még egy valamire nem kaptam választ írtam még hátrébb hogy vettem egy lazer bukót fél éves és elkezdett lepörögni kivülről is és belülről is egy átlátszó réteg és haverom szerint az pára mentesítő lehet és véletlenül felsértettem a plexin és ezért jön le szóval várom az infót hogy valóban az amit a haverom mond vagy nem
aha értem akkor nekem nem jó ez a gatya tuti nem tudom mit csináljak vele mert amugy nekem jó ez a szerkó csak hát ez hogy szoritja a térdemet mint állat ez kicsit idegesit meg akkor ezek szerint nem normális dolog elmegyek egy varróhoz aki ilyen bőr cumokkal foglalkozik és megkérdezem tőle hátha tud segiteni nekem ja és köszönöm az infórmációkat
a sípcsont védő részének ugye a sípcsonton kell elhelyezkednie a térd védő részének meg a térdedet kell körbe ölelnie de nem szabad hogy szorítson.
Figyelj cölöpéknél szabattam meg a rucim elősször ők is vaciláltak hogy toldjanak bele vagy várjunk egy kicsit használatnál hátha a gumis rész nyúlik annyit,de inkább szabattam mert megálapítotuk közösen hogy annyit már nem nyúlik.
ő egyből tudná mi hány méter,,,,
és nem kéne uj ruhát venni, ami lehet emign valahol rossz lesz
bocs nem neked akartam írni
Nálluk szabarttam meg a ruhám.