Lehet hogy érdekelne a bőr ruha(ha a mérete jó lenne) ha megírnád az email címed akkor medumálhatnánk a többi priviben, hogy ne a topicot offoljuk!
Vagy dobj egy mailt.
Az egyrészeseknek van utcán egy kis hátránya ha mondjuk sürgősen wc-re akarsz menni vagy csak ledobnád a kabátot úgy elég gáz,külömben nagyon kényelmesnek nem szabad lenni a ruhának,én sisakkal voltam úgy felvettem az m-es sisakot és úgy voltam ez pont kényelmes,pár év múlva felvilágosítottak hogy a sisaknak szorítania kell vagyis jól tartania ami nem mindíg kényelmes vagyis kiderült S a méretem így legalább 1 vagy 2 azámmal nagyobb volt az előző sisakom.Te tudod mit veszel a te pénzed én csak próbáltam segíteni,de arra felhívom a figyelmedet venni könnyeb mint eladni én is már jó ideje hírdetem a cuccaim és azt várják az emberek hogy szarért húgyért adja oda az ember.
köszi szépen hát szerintem eladom amugy is 1 részest akarok hátha az jobban fog menni hozzám amugy meg a kabó az nekem megfelel mert nem érzem hogy nagy lenne nekem pont jó rám én ugy érzem.
Akkor akinek kéne 45-be gatya+kabó az írjon
viszont még egy valamire nem kaptam választ írtam még hátrébb hogy vettem egy lazer bukót fél éves és elkezdett lepörögni kivülről is és belülről is egy átlátszó réteg és haverom szerint az pára mentesítő lehet és véletlenül felsértettem a plexin és ezért jön le szóval várom az infót hogy valóban az amit a haverom mond vagy nem
aha értem akkor nekem nem jó ez a gatya tuti nem tudom mit csináljak vele mert amugy nekem jó ez a szerkó csak hát ez hogy szoritja a térdemet mint állat ez kicsit idegesit meg akkor ezek szerint nem normális dolog elmegyek egy varróhoz aki ilyen bőr cumokkal foglalkozik és megkérdezem tőle hátha tud segiteni nekem ja és köszönöm az infórmációkat
Figyelj cölöpéknél szabattam meg a rucim elősször ők is vaciláltak hogy toldjanak bele vagy várjunk egy kicsit használatnál hátha a gumis rész nyúlik annyit,de inkább szabattam mert megálapítotuk közösen hogy annyit már nem nyúlik.
Dobozában, összes tartozékkal (orr spoiler, bogár hálló, sisak zsák)