értelek én csak ez olyan hogy a gatya hátsó része az ilyen gumi szövetes ami nyúlik és szerintem az szoritja be a térdemet nagyon.
amugy meg a térdnél annak a protekronak hol kell lennie mert áll egy kisebb meg egy nagyobb részből is és a kisebb az nekem térdem tetején van a nagyobbik az meg a sípszontomnál.
Na akkor mondok neked valamit ha olyan testalkatú vagy hasonló vagy mint én akire nem lehet pont jó ruhát venni akkor akármit is veszel mindíg lessz vele gondod de ha magadra igazítod akkor jó pl látom neked a kabát pár részen bő na nekem a karja is hozzám lett igazítva és sokkal jobb.
Akkor magadra kell igazíttatni nekem 3cm tettek bele és az a lényeg hogy térdben álló helyzetben kicsit olyan bugyosnak néz ki de mikor a motoron ülsz akkor is kényelmes,és nem feszül nagyon.
Köszi a válaszokat, sokat segítettetek. Én ugy tudom h tavaly, vagy tavaly előtt még gyártották az AC 11-et. Ekek szerint jó kis bukó? Netán te a tulajdonosa voltál egynek?
hát de épp ez a gondom hogy amikor kiteszem a kanyarba a térdemet akkor nagyon feszül a térhajlatomnál de amikor simán megyek ésa tank mellet van a térdem akkor is szorít nem tudom hogy kifogy nyulni a ruha mert hátul ilyen gumi szövetes és szerintem az szortja nagyon a lábamat.
hol sikerült belefutnod? már rég nem gyártják, ettől függetlenül zsír kupak! ráadásul már piszok olcsón hozzájutni - persze csak ha talál az ember... ajánlott kategória!
Ja és másik kérdésem hogy van egy bőr szerkom és elkezdtem gyokorlgatni a bedőlést kanyarodás stb stb és amikor kanyarodok kiteszem a térdemet akkor feszül kicsit a bőr gatyám és én ugy érzem hogy akadályoz abban hogy a térdem leérjen a betonra de az is lehet hogy még rutintalan vagyok szóval ebben kérnék segitséget hogy bővebb bőrgatyát kell vennem vagy esetleg gyurnom kell még hozzá?
szevasztok
egy olyan kérdésem lenne hogy vettem kb fél éve egy vadonat új lazer bukót és eggyik nap nagyon párás lett a plexim letörltem kesztyüvel hogy lássak és elkezdet lejönni róla ilyen lakk réteg és hogy az mi a fene kivülről is meg belülről is jön le róla?
Hello
valaki tudna adni egy linket, vagy le tudná irni a bukósisak méretezést fejkerület szerint? És valakinek van estleg, vagy ismeri a HJC ac11 búkósisakot? Most ezen a bukón gondolkodom...
Sisak ügyben kérném a véleményeteket: AGV K-4 multi és AGV S-4 multi között vacilálok. Szerintetek melyik a jobb/biztonságosabb? Van esetleg vkinek ilyen? Légyszi írjatok véleményt!
Egy motor keresekedés több okból jöhet létre... pl. hasznot szeretnének , vagy hobbi (ha 0-ra kijön, neki már megéri) ,vagy pénzmosás (mint az olaszoknak a pizzéria)
És a kereslet határoz meg mindent... ettől függ az ár, a hasznuk a kínálat, a raktár készlet, a rendelés gyakoriság...stb.
Én azt szeretem, ha mindenkinek jól megy (vásárlók, kereskedők, weboldalak, feszitválok) ...mert akkor van választék... új motor, használtmotor, új ruha, használt ruha, programok... és a konkurencia harc lefelészorítja az árakat... és ez nekem jó...
Egyvalaminek nem örülnék... ha a sebészekenek, és a temetkezési vállakozóknak menne jól...
Értelek... nem tiszteltek meg mint vevőt... ez gáz... lehet nem keresekedni szeretnének... mert ebben az esetben (akár külföldön, akár Magyarországon) ez a minimum... lehet pénzmosás...
mutasd meg egy hozzá értő embernek aki ilyennel foglalkozik,
én egyet ismerek( CÖLÖP=Fekete Béla)