Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a ruha érdkelne... használtan... hát ha 100 alatt tudnád adni, akkor megnézném valamikor...
Hello

Eladó a képen található bőrruha.
Ruha új, karc és kopásmentes!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50-es
Ár:109,000Ft

Ugyan itt eladó egy Hp Copmpag komplett gép!
Eladó a képen található Hp Compag komplett számítógép!
Nagyon jó állapotban van!
Hp Compag Intel Celeron 2000GHz, 40GB, 512MN RAM, 256 videókártya, hálózatikártya,hangkártya, USB...
Samsung 17" TFT monitorral és Hp LaserJet lézernyomtatóval!
Xp fut a gépen!
Ár: 65,000Ft

Tel: 30/680-2519
Hello

Eladó a képen található bőrruha.
Ruha új, karc és kopásmentes!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50-es
Ár:109,000Ft

Ugyan itt eladó egy Hp Copmpag komplett gép!
Eladó a képen található Hp Compag komplett számítógép!
Nagyon jó állapotban van!
Hp Compag Intel Celeron 2000GHz, 40GB, 512MN RAM, 256 videókártya, hálózatikártya,hangkártya, USB...
Samsung 17" TFT monitorral és Hp LaserJet lézernyomtatóval!
Xp fut a gépen!
Ár: 65,000Ft

Tel: 30/680-2519
Én a helyedben nem engednék belölle sokat. Így is szinte ajándék. A bukót meg is venném de nekem 7xl-es kell. Ugyanitt méretprobléma miatt eladó egy 10xl-es bukó. Pálmának túl nagy.
coyot csak viccelt.
mennyire gondolsz?erősen engedek az árbol ha együtt viszed őket.
Tudok ám. és köszönöm.
jövő hét kedden megy ember Miskolcra,ha addig tudsz várni
Eladó egy 5 alkalmat használt Ufo Plast nadrágom!Sehol nincs utólag varrva,nincs kiszakadva! Vagy elcserélném egy ehez hasonlóra! Piros fekete színűre! Ára:13000
ok, köszi. Ezer hála.
igyekszem intézni valamit..ha úgy van,akkor vmikor délelőtt megy az ember és valamelyik kórházhoz kell majd menned...de nem mondom 100%ra,de rajta vagyok
Nekem megfelel.
frissen mosva,bőrápolóval átkenve,ilyen:
xl feladja postán,miután átutaltad a 10-est...ha jó,akkor OK,ha nem,visszaküldöd neki a csizmát,xl pedig visszautalja a 10-postakts-et...bár ilyen esetben a bizalom is játszik...
szólottam,UFF
Jaaaaj az nagyon jó lenne.
apáméknál bent a cégnél,sok cuccot visznek miskolci korházakba aztán valakinek csak van 10 perce h összefusson veled,ha úgy van!
Ok hat azt nagyon megköszönném, sokat segítenél.
megbeszéljük még.lehet tudok valakit aki jár a környékeden és akkor felpróbálod,max nem kell! csak futok pár kört...
Ez a baj sajna, hogy egyáltalán nem szoktam. De ha hosszra jó akkor szerintem érdekelne. Nem tudok hirtelen jobbat. Utánvétellel tudod küldeni?
hosszra tuti. nem jársz valamikor pesten?
Hát nekem 29 cm hosszú a lábam, meg 11 cm széles. Véleményed rólla? Szerinted jó lenne rám?
hát nem igazán szeretnék engedni belőle.de mondj rá valamit ha úgy van
ok köszi
Értem. Nah szóval engem érdekelne. A lábad méreteit majd írd már meg. Ár végső igaz?
hossz 27-28,szél saroknál 6-7,középen10 cm körül
igen,koszos is nem cserélhető. ez az egy hibája van...elég kényelmes,nem volt probléma vele. sikerült újítani egy formát,ami verseny csizma,azért eladóóó.