Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezni szeretnék valamit,Nézegettem a hjc sisakokat és kinéztem magamnak egy hjc fg-15 prism nevű sisakot spektra kevlár héj meg ilyesmi.De ma bent voltam egy helyen ahol ezeket a sisakokat árulják,és láttam egy másik fajtát és nagyon megtetszet még pedig a hjc is-16-os csak az nem kevlár/spectra/üvegszál könnyű szerkezet, hanem kompozit könnyű szerkezet dupla héjréteg.Szerintetek ez is jó,meg van e valakinek ezekkel a sisakokkal tapasztalata?
205473007
de ok eladni sem akartak, mert lattam a polcon amiert mentem, de ok azt mondtak nincs. ketszer mentem el egy heten, hatha mas lesz a tapasztalatom, mert mas-mas elado volt, de sajna nem...
termeszetesen en is azt szeretnem, ha minden markanak lenne mindenhol korrekt kepviselete, hacsak tapogatas-probalgatas miatt is.
Nekünk (motorosoknak) az a jó... ha minél több motorkerskedés, és üzlet működik (jól) ...mert akkor rendelnek, és van méret, és szín választék... aztán elmegyünk megnézzük, meg fogdossuk, felpróbáljuk... aztán meg rendeled ott, ahol a legolcsóbb (net) ...persze csak ha ár érzékeny vagy

Én sajnálom, hogy egyre több kereskedés bezár, vagy kínlódik...

Persze vnnak kereskedők,akik nem túl szimpatikusak... de ez engem nem édekel, vásárolni megyek, nem jópofizni...
De nekem sem
hat rajukfer. bementem multor, ezt+azt kerestem, azt mondtak nincs, regen volt, es nem rendelnek mostanaban, mert nincs ra kereslet. plusz a bolt merete is megfelelzodott... nem sirok ertuk,
Ugy hallotam hogy a Pardi bezár....
tel. számot küldesz nekem? rrpilot@freemail.hu
Érdeklődnk, hogy használ e valaki RR MAX RACING dy 201 vagy 202-es bukósisakot?
Kinek mi a véleménye róla
RRPilot!
100 az alja!
hellló hálló helló
vki ki tud király áron koptatókat? térd+csizma
Sziasztok!
Tapasztalt motorosok javaslatait és hozzászólásait várom ruha ügyileg. Most készülök ruhát venni sport motorhoz (én csak utas vagyok). Cordura ruhára gondoltam. Kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a CE és az SW protektorok között. Utóbbit shox katalógusban olvastam.
nah a hülyeségre bezzeg van eszem... thx dnor... habár én nem talátam hirdetést... köcce!
dnor beírta már
és be...?

azért egy számot köszönnék, mert aprok között nem találom a régi cuccait... nyilván mert levette már.
Az van....
Lehet azt eladja, de nem lehet felpróbálni előtte!
grr,elírtam...rgéi mail címet írtam..xlzxKUKACwindowslive.com
telefonja se?
Nincs már neki semmije...
Szia,

a hirdetésén rajta van: 0670/944-8042

udv,
N.
Továbbá egy Shoei XR-1000, S-es méretben, ezüstmetál színben, teljesen karcmentes állapotban a héj, a plexi kicsit karcos... fix ár: 45.000 Ft
Sziasztok! Eladó 1 db Arai Mick Doohan replika, L-es méretű sisak. Kőfelverődések, festékhiányok vannak rajta, az ára: 19.000 Ft.
Érd. 0670-9444868
Ákos
brit88nak valaki tudja számát? mailra offos.
Üdv!

Érdeklődnk, hogy használ e valaki RR MAX RACING dy 201 vagy 202-es bukósisakot?
Kinek mi a véleménye róla

Köszönöm!
30-8305751 vagy xlzx@citromail.hu dobj egy smst vagy egy emailt hogy tudjam a számodat..és akkor hétfőn majd zargatlak hogy mikor és hova kell menni.hétfőn este kiderül a pontos cím(kórház) és kedden délelőtt derül ki hogy mikor...(mielőtt odaér az ismerős,szól nekem mondjuk előtte egy órával,ha az jó neked.)
Szia!

Nincs a hálózatotokban Sidi Vertigo Corsa csizma, 47-es? (Bp-n nincs)
Fel kéne próbálnom, hogy az jó-e....
Köszi