Sziasztok!
Eladó 1 db Airoh SV55 S Color sisak, M-es méretű (inkább 56-os méret, mint 58-as), ezüstmetál színben, beépített napszemüveggel, teljesen hibátlan állapotban! Ára: 39.000 Ft. (de alkudhatsz is )
Tel: 0670/361-8776
Alexnek sokmindenben igaza van
A piac mindig is így működött, illetve kellett volna működnie. Aki nem versenyképes, az megszűnik. Valljuk be, Magyarország nem akkora piac, mint amennyi motoros bolt (motorkereskedők, forgalmazók, importőrök, állészcuzámmen) nyílt az utóbbi években. Csak a példa kedvéért: Sárváron 3 bolt is volt egy időben (Honda,Suzuki, meg a hárli kereskedés), mostanra mind a 3 megszűnt, gondolom nem véletlenül. Valahol ez nekünk motorosoknak szar, de szembe kell nézni a valósággal, ez a piac sosem tudott ennyi kereskedést eltartani...
Alexnek sokmindenben igaza van
Most egy kicsit le köt a motor konténerezés, de ha lesz időm kifejtem miért gondolom igy amit leirtam... Természetesen helye van más véleménynek pro és kontra.
Objektiven nézve a dolgot ez a Magyar motorkerékpár piac sohasem birt el ennyi kereskedőt, tartozék forgalmazót, importőrt, mert nagyon kicsi ez a piac és a vásárlók is többségében tőke szegények. Szerintem éppen itt az ideje hogy le tisztuljon ez a piac, akár motorkerékpár értékesitésről van szó, akár tartozék, vagy ruházat eladásáról. Mint ahogy a 0%-s hiteleknek is leáldozott a napja. Nem beszéve arról hogy ebben a globalizálodó világban az internet jóvoltából nagyon sok terméket még a szállitási költség megfizetésével együtt is versenyképesebb árakon lehet megszerezni, nem beszélve azokról a dolgokról amelyeket valamilyen oknál fogva Európában nem forgalmaznak. Nagyjából elmondhatjuk hogy szépen lassan lehuzzák azok a kereskedések a rolót akik 100%-s extra pofitot realizáltak az elmúlt években a tartozékok, kiegésztők, eladásával. Ha erre maguktól nem döbbenek rá akkor a piac önszabályzó mechanizmusa fogja erre rákényszeriteni öket, de az sokkal fájdalmasabb lesz számukra.
Spec ezeket nem ismerem, de nekem is kompozit a sisak anyaga, és bőven 100 felett fejeltem az aszfaltba. Azóta is használom. Szóval, ha csak az anyaga miatt vacillálsz, vegyed meg nyugodtan a kompozit héjast, a kevlárt már azoknak való, akik pályán élik az élteüket.
Megabrutál árengedménnyel motoros cuccaimtól megválnék:
(kizárólag tanfolyamra vásárolt és ott használt cuccok)
HJC FG-14 Phoenix MC-2 fekete-ezüst bukósisak (L méret)
Eredeti dobozában, karcmentes, hordzsákkal
Ára: 23.000Ft
SPOOL TAG-22 kordura kabát (L méret, fekete szín)
Kivehető thermobélés, lecsatolható karrész, könyök / vállprotektorok.
Ára: 15.000Ft
SPOOL Kirk protektoros nadrág (fekete szín)
Ára: 10.000Ft
Budapest, XIV.ker
Lengyel Péter
Email: plengyel@freemail.hu
Tel.: 06-30-3365572