Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg gondolom egy kicsit koszos is? Azok a koptatók cserélhetők amúgy? Összeséggéről mi a véleményed a csimmáról?
az ígért képek. volt benne egy kis csúszás,de nem vészes.
hat akkor jo vadaszast!
múltkor a mátrában láttam olyat amilyet keresek egy csajszin, de sajnos csak menet közben.
Szerintem ide való... engem érdekelne is... akár, ha jobb áron kínálná...

Azért jó ide feltenni, mert sokkal jobb minőségű fotókat tudsz feltölteni...
jogos.
sajna tobb sarga csizmarol nem tudok, max. gumicsizmarol. esetleg meg ezzel probalkozz meg.
Köszi!

Valóban húzós, ezt az egy modellt ismertem, de utasnak nem veszek ilyet.
Vegyed már le innen,nem idevaló
Eladó Ducati Dainese kétrészes bőrruha,60-as méret 3 szor használt hibátlan,150000Ft!
Ugyanitt Arai Ducati sisak vadonat uj,xl-es méret hordzsákkal,bolti ára 615 euro,csak 100000Ft!
szia!

puma 1000 v2-bol van sarga-fekete 38-as Danger-eknel, de eleg huzos az ara (kb. 90 ezer). de jo is a csimma!
Sziasztok! A páromnak keresek új sárga fekete sportcsizmát 38-as méretben, de nem találok sehol. Tudnátok segíteni hol van ilyen?
ez csak egy ferde valóság fizikai tényezője.....sajnos
ja kérlek, aki nagy lábon él
Köszi, tegnap találkoztam vele....de 46-osa van
DNor-t kérdezd meg...
30/330-32-15
Francba, pedig épp most terveztem beverni egy kis kreatint, hogy nőjjön a fejem vagy 5-10 számot.
Neked bazmeg mekkora eszed van! ! !
Most már basz6játok, nem adom el.
na, akkor hoztak megint! sok szerencsét a csizmához - mihelyst talalsz.
Ültess bele pálmát.
Na most kell vagy nem kell a 6xl-es bukó valakinek! 5ezerért oda adom. Ha nem kell akkor szétflexezem mert nem fér be a kocsi a garázsba tőle.
Van nekik polcon 46-os most is....csak én 47-est keresek!
Én pontosan ugyanígy voltam a 45-ös fekete air-el
az utolso 46-os feketet en hoztam el a motorline-tol, azt is Gyorbol kellett lekerni. de mindenkeppen kerdezd meg oket, szerintem nagyon mashol nem talalsz.