Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja, köszi!
Sajna a békát regisztrálnom kellene itt, meg ugye egy szolíd áfát is rákúrnak...A kettő együtt 4m Ft....
A kawát is majdnem annyiért vettem, mint a 09' új ára, de ez itt relatíve jó vételnek számít és gondolom ugyanennyiért el tudom adni jövőre, ha máshová vetne a sors...
Kint vetted? Fasza gép! Vigyázz rá!
Gratula szép a vas nagyon. Széles utat meg jó szelet
Grat, ideje volt Row, a mocis felszereléseket már rendesen összeszedted hozzá. Ez az évjárat nekem is nagyon tetszik a 6-os ZX-Rből, bár személy szerint a zöld szín jobban bejön, persze az legyen a legnagyobb baj, hogy nem a "klasszikus" színű... meg persze olyan is lehet, akinek már elege van a zöld Kawasakikból. Vigyázz magadra, jó motorozást!

A Béla Király projectből a végén nem lett semmi, úgy esett erre a választás vagy csak át lett időzítve a beszerzése?
Szerintem meg neki eladó a sisak méretprobléma miatt.
Semmi varázslat.
Átkonvertáltam jpg-re. Gondolom a png-t nem szereti a fórum, azért nem tudtad betenni.
Te varázsló!
Jön a dinnyeszezon. a 12-15 kilós példányokat sérülésmentesen lehet szállítani benne a kocsiban (ha esetleg leesne az ülésről).
Nem rakja be a képet!
Megint kamázol........nekem azt mondtad az övé! Most akkor mi van?
az övé:
Kié volt, a Süsüé?
Van itt egy srác, de! a haverjának kéne.........
nebassz! az mekkora? 72-74cm?
Nem kell valakinek 1 6xl-es bukó?
...így már nincs harag...
Csatolatam képet, köcsögök...
Kedves fórumtársak! Hogy ne csak a pofám járjon és legyen alapja a mocis felszerelésekhez való hozzászólásaimnak, beszereztem ma egy tanulómotort...
Kurvajóóóóóóóóóóóóó!
Sz
Új krossz sisakok 15 ezer ft-ért:

http://kepesmotor.hu/krossz_bu...
Hello!

Ruha új, karc és kopásmentes!
Full protektoros plusz koptató!
Méret: 50-es
Ár: 110,000
Tel: 30/680-2519
Szerintetek melyik a jobb csizma? Berik vagy Forma
Berik OVS