Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali, Nolan N84 -es bukorol van valami tapasztalatotok? Zaj szempontjabol milyen? Egyeb?
ja és a fekete spidi cordura pedig l-es
Szia multkor láttalak Kanizsán
az Nrg bőrdzseki 48-as, a bőrruha 56-os, a csizma 41-es,
a foxnadrág 36-os, a cordura ruha és a többi kabát pedig xl-es
Árak, méretek?
továbbá:
sziasztok
eladó cuccok 06-30-330-72-17:
Én így voltam a CBR-el.
Meg a 100 éves wareszommal, meg az XR3-mal meg a.......
Még csak kicsiket dobáltam rajta, remélem a nagy, még várat magára rendesen! Most adok neki egy teli fényt, amilyen a szerencsém majd utána dobom. De remélem nem!
Hát...meggyőzött a V2

Én meg már azt hittem borultál....
Nem, hál Isten. Csak jobban tetszik így. Variálok mindig valamit, ha időm engedi. Látom nálad csere volt, mióta nem taliztunk! De nem a sor4 felé!
Várd ki míg 27 leszel....

Vagy már most húzass rá abroncsot.
csak nem megcsuktad az xx-et? merhogy' full fekete...matrica sehol...
Csak azt nem értem, miért jössz ide vissza pöcsfejezni, meg magyarázni, amikor pár napja már lecsengett a dolog. Most megint bizonyítottad, hogy mennyire intelligens vagy és generálod itt a flame-et. Le merem fogadni, hogy nemsokára megjelenik Luckyzoli és elkezdi az idióta poénok gyártását..
13ért adod? Postai utánvéttel lenne?
Majd belenősz! "Fel a fejjel"
Heló pöcsfejek osszátok csak a 3xl-t nem nekem kellett egy ismerősnek mert nekem 17 évesen nincs akkora fejem de annak az ismerősnek is aztán jó lett egy sima xl-es csak a bukót amit próbált abba xxl volt és kicsi volt rá nem tom de sztem elvólt méretezve! csak ennyit akartam....
Hali,

182cm, 70kg vagyok, rám pont jó.
Egyébként állítható a derékbősége.

Üdvözlettel
Lengyel Péter

06-20-4907467
plengyel@freemail.hu
Hali! Az L-es kabát mekkora termetre való?
igen füllbevaló. nem olyan nagybika karikáragondolok, hanem csak olyan kis ezüstre amiben van egy kis kő oszt gól
köszi de már néztem ezeket......... NEm hiszem el hogy pest megyében sehol nincs ilyen rino csizma
Superzone-ban kérdezd, a tavalyi modell Cordura jákókat 15-ért dobálják!
valami faca condura kabátja lenne valakinek eladó? 5xl körüli..........