Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"...egy két vizfejü poén elmegy..."
kérdésem: Összesen vagy fejenként?
vedd le a csizmát...akkor nem kopik el.
a lábadon a bőr meg visszanő, nem kerül pénzbe.

vagy tegyél fel chopper lábtartót úgy kb a tükör vonalába...
meg hát ha kifele csavarod a térdet, jó esetben van sarkad és beleütközik az motor által határolt anyagszerkezettel betöltött térszeletbe
Hűűűű, igazad van klint ísztvúd, kérlek ne haragudj ránk és ne büntess meg minket!
Tiszta ovi mi?
Már bocs hogy belepofázok, de elég tirpákok vagytok. OKé egy két vizfejü poén elmegy, de már két napja nyomjátok... tiszta ovi.

Létezik sok XLes sisak nézz körbe, nekem nemrég volt egy elado XXXL es AGV-m, de már tuladtam rajta potom pénzért. Nem az enyém votl, kaptam ajándékba, de ha az öklömet fasz fogo pozba a homlokomra raktam, a másikat meg a tarkomra, ugy is körbeforgott 2*!
XS rulz
Szerintem meg a Praktikerben nézz szét ott elég jó siakok vannak jó árban.
Nem kell akkora objektív.....elég egy légifotó.

Vagy lehet megtalálod a google earth-el.
Amúgy sokat segítene ha beraknál a fejedről egy képet, sajnos az adatlapodon valamiért (...) nincs fent.
Ha gondolod kölcsönadom a nagylátószögű objektívet és majd arrébb megyek vele, kb. 500m-re!
.
..
...
....
.....
Menj el fodrászhoz.

Vagy vedd le a sapkát.
Én találtam neked sisakot delhuszadzsonifiú!
Kettőt is.
itt nézz körül:
www.nemeléghogylóbaszófejemvanmégmelegisva
gyok.hu
Állatok vagytok. 1ik ismerősömnek 55-ös lába van,komoly.

Akkor aztán baszhatja az új 5xl-es bukót mert karcos lesz.
akkor ott befúj a szél ... fel a bőrruhába , és lelöki a sisakot ....
Miért? Levágja 1 48-asnak az elejét...
Most azon morfondírozom, hogy a nagy fejhez vajon nagy láb is tartozik? Mert 51-es csizmát nehezen fogsz kapni.
Én is tegnap lementem pózerkodni, de lehetetlen. Ki akar törni a bokám! Mivel ugyi a tank nyitja a combot, a lábfejet befelé nem lehet tekerni...
Nekem így is leér, pont az a bajom, mert kacsán áll a lábfejem..
És akkor mindig mozgatom mind a két lábam ha váltani akarok vagy fékezni? Ez sem stimmel...
Kölönben meg nem nekem van akkora fejem mint másnak a segge! Így hát a méretek alapján te vagy a seggfej . . . . . . .. . . . .
lehet küklopsz vazze.monnyuk akkor elég egy fél plekó is csak középen legyen
Értettem!
3xl-es sisakot utoljára Shrek fején láttam bazmeg. Pedig az sem kicsi. Jáááááááj. . . . . . . . . .
seggfej vagy,nemugatol vissza mindenknek-érted te kispesti félvillás vagány.komprende?