nekem volna egy sárga Suomy Bem Bostrom replica sisakom teljesen új állapotban.ha érdekel keress meg emailbe és küldök róla képet.email az adatlapomon.
Szeva Brit!
Hülye a kérdés, de megpróbálom hátha....
A tavalyi 60-as Dainese Laguna Seca rucid nem maradt meg véletlenül a spájzban?
Esetleg más 58-60-as ruci kilátásban?
Köszi
pl a külföldi árakat szoktam nézni ,amig általában jóval alacsonyabbak a magyarokénál, ez viszont még pár ezressel is kedvezőbben adja a termékeket. Én most vettem egy Alpinestars rc-1 2009-es bőrdzsekit 400 euro+ 25 euro postaköltség.Egy rc-1 es 2 részes overál 800 euro .Ja és ha sokat akarsz spórolni , ne 320Ft-os euro árfolyamon akard venni, várj /mint most is míg lemegy valamennyit/
Alpinestars és Dainese ruhák/bőr vagy textil/
, protektorok, csizmák beszerzését vállalom. Bukósisakok közül Shoei és Arai márkák közül tudok hozatni. Jóval a magyar bolti árak alatt. Ha érdekelne valakit keressen meg e-mail-ben. hoschek@rocketmail.com
van egy 54es spidi ruhám, képeken az van rajtam, 2 részes, nem sérülésmentes, nem megkímélt, voltam vele kavicsba , de nincs kiszakadva, baromi nagy már rám. 50/52es csere érdekelne, akármilyen, sérült is jó, egy-két részes,mind1.
Szeretnék segítséget kérni.... Van egy Airoh Dragon bukósisakom, és plexit vásárolnék hozzá (valami enyhén szineset, tükrözödőt) Tudja valaki hol tudok beszerezni?
Köszi szépen!
Hülye a kérdés, de megpróbálom hátha....
A tavalyi 60-as Dainese Laguna Seca rucid nem maradt meg véletlenül a spájzban?
Esetleg más 58-60-as ruci kilátásban?
Köszi
Alpinestars Mx-1 989,00 € + 25 euro a futárszolgálat mindenre Magyarországra
ALpinestrs Charger 769,00 €
Dainese korlátozott darabok vannak /mert Alpinestarsra állt rá a cég/
egyrészes bőr:
Laguna Seca 729,00 €
ha valami konkrét kell keress meg az előbbi e-mail címemen
, protektorok, csizmák beszerzését vállalom. Bukósisakok közül Shoei és Arai márkák közül tudok hozatni. Jóval a magyar bolti árak alatt. Ha érdekelne valakit keressen meg e-mail-ben. hoschek@rocketmail.com
Eladó egy hibátlan állapotú SPIDI 2 részes Bőrruha!
Full protektoros plusz koptató!
Kb 5x volt rajtam!
Nem bűdős és stb!
Méret: 50
Tel: 30/680-2519
Szeretnék segítséget kérni.... Van egy Airoh Dragon bukósisakom, és plexit vásárolnék hozzá (valami enyhén szineset, tükrözödőt) Tudja valaki hol tudok beszerezni?
Köszi szépen!
Eladó egy hibátlan állapotú SPIDI POWER TECH PROTECTION kesztyű! KB 4-szer volt rajtam!
Protektoros plusz szellőzős!
Méret: M
Ár: 28,000Ft
Postai utánvétel megoldható!
Tel:30/680-2519
http://www.vatera.hu/uj_utcai_...
Kb. 3x volt rajtam de nekem kicsinek bizonyult.
Méret: L-es
ár: 20.000 Ft
Elérhetőségek: mail: klemtomi@freemail.hu Tel: 30/640-95-96
pinkmotors.hu