Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ah, meg nem... Egyebkent nekem van egy Bagster Minea tanktaskam... (meg hozza ujszeru tankbor 2007-2008-as zold Z750-re, ha valakit esetleg erdekel.) Szerintem nagyon jo! Mondjuk meg nem dontottem el, hogy el akarom-e adni, ez attol fugg, hogy lesz-e masik motorom az elkovetkezo 5 evben... De hat ezt most honnan tudjam? Egyebkent az Ebayen erdemes korulnezni, gubizzak Neked?
Én a Lazer sisakokat nézegettem, olyat szeretnék venni mindenképp, annál jobbat nem igen találni semmilyen márkából. HJC az felejtős olyat soha többet, Shark az iszonyat drága és annyi pénzt nem ér, (főleg robogóra), többi sisakból meg nem láttam semmi értelmeset 30-40-50e árban. Szóval aki ilyen árban akar jó és tartós sisakot az Lazert vegyen. Itt az új 2009-es széria, azok közül akarok egy jót választani, de még sehol nem találtam róla semmi tesztet meg leírást, a boltba még nem jutottam el. Van ez a Lazer Kestrel típus elég jónak tűnik, arról ha tudtok valami infót megköszönném!
A saját Vemar sisakom jó, jobb, mint az előzó Shark S600. Csendes, a plexije kívülről nem karcolódik, belül viszont "hámlik". Szerintem megéri az árát. Ha picit felnyitod a plexijét télen sem párásodik.
Szia

Nekem van egy fekete Bagster laptoptáskám.
Ha érdekel küldök róla képet is.
pár hozzászólással ezelőtt kérdeztem véleményeteket Vemar sisakokról mert eddig csak nagyon jót hallotam róluk vagy pedig szimplán azt h nem érik meg az árukat. karbon kevlárral erősített üvegszál 50.000 körül amugy sisakvásárlás előtt álok tanácsokat előre is thx
Ti milyen sityakot használtok?Láttam ma egy BOX bukót,egy narancs 1000-es Ninjan.
Jobb is mint a HJC? Miben?
Köszi.. Hát igen,nem mindenki pesti.
Csutka!

Neked meg sikerült fotókat csinálni a tatyóról?
2003-as Kawasaki Z 1000-res Bagster Tankbőrhöz keresnék olcsón hozzá kompatibilis tanktáskát.Segítsetek,ha tudtok!

Green
Segítek:

link

Elméletileg japán, tehát rossz nem lehet
Nézhetsz még marushint is az is kbc és hjc árban mozog, szóvalo olcsó....a yamaha world-ben tutira kapni de nézz szét a neten a google segítségével, tuti árulják több helyen.
Helló,én is most veszek pénteken elvileg ha találok HJC CL-ST Myth ,v FG-14 ,v esetleg 15öst,egy hónaposat,csak nem tom,h színben milyen lesz...meg méret lesz e..
Aha.Vágom.
De akkor mégis mit vegyek?Azért az a sisak is csak egy 50ezres sisak...
Van még MDS.. Üvegszálas,36 a színes,32 a sima..
Aki tud ilyen kategóriában jó sisakot,írhatna.
vettem egy xl-es kesztyűt és hosszú az ujhegynél.az l-es meg szűk volt az ujamra!rövid,vaskos kezem és ujaim vannak .azonkivül hogy egyedi méretre kéne gyártatnom,van jobb ötlete valakinek hogyan lehetne egy fél cm-ert zsugoritani rajta?hülye válaszokat nem kérek,mégha ez egy hülye kérdés is!
A HJC-nél a kevlárt annyira azért nem kell komolyan venni...Lévén nincs is benne, csak valami szemmel nem is látható vékonyságú szálakkal van átszőve...
sőt az enyémen a kék sötétebb a ruhában mint a képen
Az enyém szerintem nem olyan világos itt egy kép róla
Minnél világosabb a ruha, annál nagyobb szopás a takarítása.
Nem, a ruhát és a kesztyűt is. Teljesen újszerű lesz tőle és taszítja a vizet is.
Ixs 58-as 2 részes kifogástalan állapotú bőrruha eladó! Ár fix 50 000 Ft Kemény protektoros!
Ja.. Árkategória 20-30.
Tényleg.. Nekem is kéne sityak.. De halvány dúsztom sincs,milyet vegyek.
Elképzelésem van,üvegszél,karbon,kevlár.. Valami hasonló,de ne polikarbi,mert hasonlók.
Ez a KBC amit annyira ajánlottatok pár oldallal ezelőtt,mennyire jó,és milyen az anyaga?
Néztem egy HJC-s linket,ami volt,akciósan,eddig az a.. legjobb
Durván 20ezerrel olcsóbb.. És kompozit az anyaga,van benne karbon,kevlár meg üvegszál. ( HJC FG-14 ) Ezzel meg vagytok elégedve?
Üdv.
Végre meglett a csimmááám!
Köszönöm mégegyszer a segítséget utánna nézek pár helyen.