most gondolkodok még, hogy milyen motort vegyek, valószínű GS500 lesz, 90%ban elővárosból munkába járásra használnám tavasztól őszig hétfőtől péntekig reggeltől estig :-).
Valszeg felnyitható bukót veszek LS2 Delta-t.
Amivel nagyobb gondban vagyok az a ruha.
Uis, a munkakörömből adódóan nagyrészt farmer/bársonygatyó+ing, néha elegánsabb öltöny is bejátszik.
Azt kizártnak tartom, hogy bőrruhában tudjak motorozni, minden nap átöltözni, stb. Viszont némi biztonságos ruhát szeretnék magamon tudni.
Így egyrészt az a kérdésem, hogy milyen ruha jó tavasszal/ősszel? (Mert azért reggelente hűvös van)
Milyen ruha jó nyáron, a nagy meleg miatt?
Én vettem ilyen ruhát 2 éve a bőr alá, nem volt jó mert nem szélálló és valamennyi átmegy bármilyen ruhán, cordurán is. Nem véletlenül van a rukka és más jobb aláöltözőn elöl szélálló betét. Igaz, azok 40 rugóba kerülnek. Volt olyan, hogy szilvásváradon úgy fáztam mint állat és egy kukászsákot kértem egy büféből, na az jó volt pedig a neoprém volt rajtam.
Szia!
Jó ötletet adtál ezzel a neoprén búvárruhával. Látom van belőle 5 mm-es vastagsággl is, télen is motorral járok, nem is lenne hülyeség egy ilyent venni. Sokáig tartott amíg magadra vetted? Egyáltalán ilyen jellegű mint amit belinkeltem?
Alapból vannak szellőző és nem szellőző bőr ruhák. Te szellőzőt vettél és hidd el jól jártál vele, nyáron a melegben értékelni fogod. Hidegben ne menj gyorsan mert veszélyes, legalább a hideg visszatart most, de ha hidegben is menni akarsz vegyél kordúrát a hidegebb napokra 30.000-ből már megoldható egy nadrág kabát kombináció......
Nekem meg van a Berik mellé cordura rucim is. De most nézegetek neoprem buvároverált a bőr ruha ahá. Már vettem is 1et, csak kicsi volt rám, meg atom vastag(7mm) volt az anyaga, aztán eladtam.
Igen, 10 fokban megfagysz a Berikben, akkor is ha aláöltözöl... Egy tipp: húzzál fel esőruhát hidegben, az marha sokat fog a szelen, és nem fagysz meg olyan gyorsan.
Srácok! minden mostani Berik ruhának a karján strecs vászon van? Vagy csak én voltam ekkora marha hogy ilyet vettem...? link Nyáron lehet hogy jó lesz, de 10 fokban megfagyok...
Nekem Lazer Vertigo sityóm van már vagy 5 éve, és sztem eléggé jó. Bár nem vagyok finnyás mint a Schubert kedvelők, mert én szeretem hallgatni a motorom hangját. A festéssel meg semmi gondom nincs rajta. Amu a Lazer 1919-ben alapult. Sztem van azért tudásuk.
Ezután is Lazer-t(FiberPro Bulldog) akarok vagy Shoei-t, csak az veszett drága.
A Vemar top sisakja nagyon komoly darab, ha azt láttad valahol, vedd meg azonnal.... Arai tulajként nehezen mondok jót más kupakokról, de ez tényleg ott van! No zaj, huzat...egyebek.
Mindannyian ismerünk olyan MotoGP rájdert, aki a Shoei X-spiritet cserélte le Vemarra, igaz Pohi?
most gondolkodok még, hogy milyen motort vegyek, valószínű GS500 lesz, 90%ban elővárosból munkába járásra használnám tavasztól őszig hétfőtől péntekig reggeltől estig :-).
Valszeg felnyitható bukót veszek LS2 Delta-t.
Amivel nagyobb gondban vagyok az a ruha.
Uis, a munkakörömből adódóan nagyrészt farmer/bársonygatyó+ing, néha elegánsabb öltöny is bejátszik.
Azt kizártnak tartom, hogy bőrruhában tudjak motorozni, minden nap átöltözni, stb. Viszont némi biztonságos ruhát szeretnék magamon tudni.
Így egyrészt az a kérdésem, hogy milyen ruha jó tavasszal/ősszel? (Mert azért reggelente hűvös van)
Milyen ruha jó nyáron, a nagy meleg miatt?
És mindezeket hol tudom olcsón beszerezni?
Csak ennyi kérdésem van!