Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem volt Lazer....A belseje ok meg a kényelem...de kivülröl a matt fényezés 2 hónapig birta aztán telejött fekete foltokkal.....először tetszett a sisak de többet nem venék!Kinézetre meg egy nagy vödörnek néz ki szóval csak egy sima kerek sisak(ez a vertido dragon volt) Sztem a Marushin sokkal jobb! 28.000 ftól vannak akcióban és gyönyörű a festése!Marushin
Voltam ma Csabán,körbemászkáltam a boltokat, van Marushin sisak 40től,ami kicsit sok, sajna itt nemvolt KBC, pedig azthittem, h forgalmaznak, akkor volt MT, erről nemsokat tudok, meg volt LAZER, ez tűnt a legjobbnak A srác is rendes volt, és 32 ért van olyan ami tetszik,és nem műanyag sisak
HJCt sajna nemtaláltam Csabán
Képet tudsz küldeni az e-amil cimemre?ja meg egy árat
Kék-fehér-fekete
Üdv!Milyen szinű a kesztyű?
Szokott,de nem 40 oldalt...
Mérete: 46os
Eladó egy egy szezont használt 2 részes Berik bőrruha.
Állandóan kezelt, szekrényben tartott.
Nincs rajta kopás se szakadás
Érdeklődni: Tel.:06306892495
mail: marcell.szucs@gmail.com
Helló,de szoktam,de egy konkrtét választ nem kaptam..h mégis melyik..:-)
Elég rendesen visszaolvasott....
2007. augusztus 12. 11:36----ekkori az előzmény!
amúgy ez a Lazer Kestrel majdnem ugyan az mint az én laser tornadom a héja is ugyan az én imádom
Én 39900ft ért vettem egy laser tornado tribal kompozit sisakot és őszintén megmondom hogy ennél jobb nem is kell,nagyon megvagyok vele elégedve,piszkosul fogja a fejet kényelmes még nagy sebességnél is.A laser az egy tuti márka.
Köszi nagyon be fogok belőle szerezni
gumiknál ugyan ez van
"mi a véleményetek a contirol" amikor már olvasom akkor égnek áll a hajam
Csak nekem kezd üldözési mániám lenni hogy az újonnan érkezők 4 oldalanként mindig ugyanazt kérdezik? Itt senki nem szokott tájékozódni meg visszaolvasni bassz?
Helló,mi a véleményed a sisakról? Fg-14
Baripeti..

Az e-mail címem:

szraplaw@freemail.hu

Köszi
Oks,ha lesz fotó jelzel úgyis..
Mennyibe adod a minea bagster-t amúgy?

Jó Z1000-re is?
Eladó Alpinestars SP 2-es sportkesztyű L-es méretben. Érd.: gonczip@gmail.com
Megköszönnék egy vagy akár több fotót is..
Vajon kompatibilis erre a tankbőrre?
próbáltam a minap egy Vemar diadem-ot 50.000 ért tudnám beszerezni
de Lazer sem lehet egy rosz választás Lazer Osprey-t néztem ami szimpatikus. Esetleg még Agv K4
Szerintetek
ui Vemar sisakokról nem találtam normális infót sajnos :S
Nézz körül a boncteremben.
Természetesen az enyém fehér, és a csajomé is!
De nem volt gáz! Egyedül a csimma első részénél, ahol hajlik a lábam.
Betört a bőr, onnan nem tudtam rendesen kiszedni. De amúgy, mindenhol máshol, mintha új lenne.
Helló,már kérdeztem párszor,de sztetek a HJC CL-ST Myth v HJC FG-14 a jobb...légyszi minél többen írjatok. Köszi
Ha rámész a bőr, és cipőápolóra, akkor a másodikat, és az utolsót!
Nem tom meddig elég, de 3 komplett cuccot megcsináltam vele, de nem látszik, hogy fogyott volna.