Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csomó helyen árulnak Louis termékeket, szóval szerintem találsz könnyen. De bármelyik motoros boltban is adnak olyat, ami megfelel.
Hú ez király és látom még azis oda van írva a termékekhez hogy motoros ruhához is,lehet hogy rendelni fogok.De meddig elég egy tubus és te melyiket használod a sok közül?
http://www.briston.hu/

Én ezt használom, sztem kira!
Hello.
Megvan még a csimma? Mennyiért?
Oké,ha megyek,akkor megnézem,bojtorbalint@freemail.hu -ra írj pénteken azért...h ne felejtsek el szóni vissza neked.
Hát megpróbálok ilyet valahol szerezni ha tudok "Effax Lederbalsam","Effax Lederseife".
amúgy nagyon köszönöm a segítséget
Figyi, ha arra jársz , légyszi nézd már meg, h van e kék,vagy sárga S,vagy M méretű FG-14 sisak
Mert csak akkor mennék fel, ha van, potyára messze van
Köszike
Puha, langyos vizzel nedvesitett ronggyal lejonnek a bogarak. Nem kell "lemosni", csak ha kicsit nedvesek a bogartetemek, akkor vakaraszas nelkul lejonnek. A Louisban van olyan, hogy "Effax Lederseife", ez olyan mint egy szappan, de nem karositja a bort, ezzel tudod takaritani, es van olyan, hogy "Effax Lederbalsam", ez meg apoloszer, takaritas utan ezzel erdemes bekenni. Ruhat csizmat egyarant. De igazabol barmilyen borapoloszer jo (az ikeaban is van). De ha nem aztatod szet rendszeresen a cuccodat (esoruhat vegyel), akkor sok evig jo lesz. Telire elteveskor erdemes mindenkepp rendbe tenni.
Újszerű állapotú 56-os Hein Gericke Bőrkabát eladó! Fix 25 000 Ft A kabát szinte Új semmiféle sérülés nincsen rajta! Postai utánvét megoldható!
Már a csizmát kened át " KIWWI gyártmányű fekete cipőfénnyel"?
Azt mondod ha nagyon bogaras szedjem le és az hogyan valami puha ruhával vagy ilyesmi?Mert az az igazság hogy pár évig meg akarom tartani a ruhát,sajna nincs pénzem cserélgetni.
39-es, hasznalt SIDI csizma elado. Sokat volt hasznalva, de semmi baja. Az egyik legjobb csizma a piacon! Holnap vege az aukcionak (elorehozva)!
http://www.vatera.hu/sidi_prot...
ColdF - Dobj egy mailt és megdumáljuk: gonczip@gmail.com
a csimma milyen árban van?
http://www.momorobogo.hu/ ,helló,itt volt leárazva,de elég hiányos már a készlet,pénteken megyek be,megnézem,h milyen van még..meg ,h méret meg szín passzol e...
Nem kell minden motorozás után. Legolcsóbb és általam bevált módszer a Tescoban kapható KIWWI gyártmányű impregnáló spray ami színtelen és szezon elején fújok rá egy dobozzal a ruhára, kesztyűre, csizmára, majd kiteszem szellőzni, mert ennek körömlakk-szaga van, de másnapra elillan. Ez után kenem át szintén KIWWI gyártmányű fekete cipőfénnyel az egészet, ez abszolút nem büdös, sőt eléggé kellemes illata van. Úgy csillog utána, és olyan szép mintha új lenne a cucc. Ez a kettő 1500 Ft. Cipőfényt többször is használom az évben, amikor megkopik, megfakul.
Igen valójában jó sisak, de csak az elején, amíg új. Fél év után kezdett nekem kicsit " kitágulni " a plexi, és most már nem ér hozzá csukott állapotban az alatta levő gumihoz (de csak felül)
mondjuk én több mint 1 éve akciósan 30ért vettem, tehát abból a szempontból megérte. 30 felett nem vettem volna meg.
Ha irridiumos pelxiről van szó akkor én a sima sötétített mellett voksolok, kibasztam 16ezret egy irridiumos plexire de fél év és kuka...
Zsír, akkor megrendelem az irídiumosat köszi
Amúgy, ahogy szokták mondani, a puding próbája az evés, ergó a sisakot sem árt, ha elötte kipróbálod, mégpedig motoron (és nem nagy szélben rohangálva, bukóval a fejeden ). Nekem azt tanácsolták annó a nagyok, ha a sisak kényelmesen passzentos, amikor felpróbálom, tegyem le, és vegyem meg az egy számmal kisebbet, így nem lesz majd az, hogy késöbb, ha a belseje tágul, mozogni fog a fejemen menet közben. Második sisaknál meg is fogadtam a tanácsot
Nekem is az FG-14 tetszik,boncterembe is jókat írtak róla
Kiállításon néztem CL-ST-tmert az is tetszett, de a belső párnázásába a fejtetőnél van 2 nagyon vastag varrat,és kegyetlenül nyomta a fejemet, ezért nemvettem meg, 2őt próbáltam,mind2 ilyen volt
Amúgy honnan tutsz FG-14 et szerezni CL-SZ árban?

FG-15 az kegyetlen,h mennyire jó, de drága nekem
Nekem is ilyen van, robogón használom (AP SR50), de elég gyér sisak. Védelmet azt szerencsére nem kellett még tesztelnem abban szerintem biztos jó (három csillagos), de amúgy elég zajos, csúszkál az ember fején, párásodik, és teljesen bezárva is befúj a szél. Nem jött be nekem.
Minden nem jobb az FG-nél, az AGV K-series pölö tutinem
Nekem FG14-esem van, mérföldekkel jobb az AGV beszállósisakjánál (elötte azt nyúztam jóideig), míg az AGV 90-100 fölött már dobálta a fejem, az FG jóval tovább bírja, szerintem csendesebb is. Párásodásgátlóval kezelt plexi (kérdés, mennyire az, én még nem próbáltam hidegbe, sem esöbe). Én vettem rá egy sötét plexit, viszem a víztisztát is magammal, ha kell...könnyü cserélni. Nekem nem hangos, bogárháló is van benne, orrmaszk szerintem szuper, egyetlen hátránya, ha az, hogy nem dupladés csatja van.
ha pályázni akarsz, mindenképp dupladéset nézz.
nekem volt FG, zajos, szeles, csúszkál. A CL talán jobb lehet...mondjuk szerintem bármi jobb.
Oké,eddig nem vmi komoly sisakom volt,nem értek hozzáá..akkor Fg ,v Cl-st?