Az enyém nem karcos, és nem nagyon vigyázok rá!
Én az iridiumra szavazok! Tudnék pár példát, hogy miért imádom, de azt vedd meg ami neked tetszik. Nem látni sötétben? 1 perc a csere, Én mindenhová viszem a víztisztát.
Minden motorozas utan felesleges takaritani, ha nagyon bogaras, azt szedd le, egyebkent boven eleg par havonta apolgatni. Persze ha rongyaazol az mas kerdes, akkor erdemes minnel hamarabb rendbe tenni. Vice versa, ha nem jarsz csak szep idoben, nem kell annyit apolgatni a ruhat sem. Hasznalat-fuggo.
Borre lehet kapni bortisztitito kencet, meg apolot, olyasmivel erdemes takaritani. Nem kell pont borruhara valo, ha nem tul budos, lehet az akarmilyen, akar butorra is... De pl a Louis arul nem dragan ruhara valot. A cordura cuccaimat en siman kimostam mindig (30 fokon, alacsony centrifuga-fordulatszamon). Ha nagyon felted, moshatod direkt erre valo mososzerrel (szinten kaphato a motoros boltokban), es kezzel.
Kérdezni szeretnék,még pedig az lenne a kérdésem hogy bőrruhát és csizmát hogyan és mivel kell ápolni hogy sokáig meg tudjam őrízni az állapotát,és jól tudom hogy minden egyes motorozás után ápolni kell?
Hát nemtudooom melyik legyen.. :D Az irídiumos rohadt jól néz ki sztem, de a fekete is tetszik, de azzal meg ugye nem nagyon látni sötétbe... Az irídiumos meg karcos lesz... ÁáÁáááá
Igen, fontos. A ygorscsat egyfolytában kitágul.