Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamilyen D csat

Igen, fontos. A ygorscsat egyfolytában kitágul.
Mert az FG elvileg jobb ,de nincs benne vmilyen D csat,fontos?
Vagy akinek van véleménye lécci írjon,kösssz.
Helló,pohi még nem vettem sisakot,és kérdezném,h újan HJC CL-ST Myth -t ,v HJC FG-14et vegyek,mert egyárba megkaphatom.
Az enyém nem karcos, és nem nagyon vigyázok rá!
Én az iridiumra szavazok! Tudnék pár példát, hogy miért imádom, de azt vedd meg ami neked tetszik. Nem látni sötétben? 1 perc a csere, Én mindenhová viszem a víztisztát.
Minden motorozas utan felesleges takaritani, ha nagyon bogaras, azt szedd le, egyebkent boven eleg par havonta apolgatni. Persze ha rongyaazol az mas kerdes, akkor erdemes minnel hamarabb rendbe tenni. Vice versa, ha nem jarsz csak szep idoben, nem kell annyit apolgatni a ruhat sem. Hasznalat-fuggo.
Borre lehet kapni bortisztitito kencet, meg apolot, olyasmivel erdemes takaritani. Nem kell pont borruhara valo, ha nem tul budos, lehet az akarmilyen, akar butorra is... De pl a Louis arul nem dragan ruhara valot. A cordura cuccaimat en siman kimostam mindig (30 fokon, alacsony centrifuga-fordulatszamon). Ha nagyon felted, moshatod direkt erre valo mososzerrel (szinten kaphato a motoros boltokban), es kezzel.
Sziasztok
érdekelne hogy a Vemar Diadem sisakokról mi a véleményetek esetleg tapasztalataitok. előre is köszi
Holnap hívlak,köxii!
Jó éjt!
én is!
http://www.dainese.com/hu_en/m...

300euro a listaára... 150euro-ért adom... a számom (70) 459 26 78
Ja és cordura kabátot hogyan kell ápolni mert volt párszor rajtam és kicsit piszkos.
Kérdezni szeretnék,még pedig az lenne a kérdésem hogy bőrruhát és csizmát hogyan és mivel kell ápolni hogy sokáig meg tudjam őrízni az állapotát,és jól tudom hogy minden egyes motorozás után ápolni kell?
Britton - Dobtam emailt.
Nem találtam a karasna árat,akkor mennyi is lenne, és hol vagy elérhető?
Hát nemtudooom melyik legyen.. :D Az irídiumos rohadt jól néz ki sztem, de a fekete is tetszik, de azzal meg ugye nem nagyon látni sötétbe... Az irídiumos meg karcos lesz... ÁáÁáááá
Árakat írnál?Thx
Köszi,elvileg pénteken tulaja leszek..:)
Nekem van egy, vadi új 58-as Dainese Firefly protektoros bőrnadrágom... a szine full fekete... az ára pedig, a magyar (Karasna) ár fele...
Legjobb bukóóó najóó,elfogult vagyok... De tényleg jóó, nekem bevált
Helló, HJC FG-14 Phoenixről mi a vélemény?
Az iridium-os a császár fekete ne legyél Darth Vader.
Karcos lesz előbb utóbb, akár egy felpattanó kőtől is, a feketén nem látszik majd az irídiumoson nagyon....
Szia! Ilyen Ft mellett nem ígérek sokat, mekkora méret kellene? Írj e-mailt.