Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi! Megnéztem jobban a Vorticét! Nem gáz tisztításügyileg a fehér!Alig van bőr a csizmán,a legtöbb alkotórésze műanyag,azt meg könnyű szerrel tisztítom!
Ha sikerül beszélned vele akkor várom a válaszod. Előre is köszönöm.
Hi,
A kéknek mi a márkája, a mérete és az ára?
hello engem érdekelne a szörke fekete alpinestars kétrészes ha méh megvan
A sidi tökéletes az alpin nyikorog a külső műanyagoknál.....
Hali qoriot,nekem vertigo cosám van és nagyon rendben van ,csak ajánlani tudom.A motor line-nál most akciósan 64körül van asszem
Goriot kérdése engem is érdekelne, SMX Plus nekem is szimpatikus, még az új ára is egész tűrhető mostanában. Persze, ha tudna valaki Vertigo Corsa-t vagy esetleg Supertech-et jó állapotúan használtba, az is érdekes lehet.

Alpin és Sidi surranóknál utcai cipőhöz képest kb. mire számítsak méretben? Ha utcára 42-es cipőt használok, csizmában melyik méret a nyerő (tudom, meg kell próbálni, de hátha valakinek van használható tapasztalata).
Darage, nem tudom, hogy mennyiért tette rá a púpot, de ha beszélek vele, akkor megkérdezem vagy ha RRMan barátunk esetleg személyes tiszteletét teszi a forumon, akkor majd megmondja ő maga.
Anytime
Nekem egy Alpinetarst alakítottak, szűkítettek. Király lett.....a superbikeosok is oda hordják.
Le a kalappal Cölöp és Cölöpné előtt Most lett kész a szerkóm,full gyárira csinált mindent 3nap alatt
ja
Tudok jobbat , reggeli és vacsora helyett egyél almát ,és még a bőrruhát sem kell teherautóponyvává alakítani!
Sziasztok.
Csizma vásárlás előtt állok, és 44 es méretben keresek sidi vertigo corsat (fehér fekete), vagy alpinestars smx plust (fehér vagy fekete). Ha esetleg tudtok normális áron érdekelne. Kinek mi a véleménye a 2 csizmáról? Van vmi gyengéje vmelyiknek?
köszi
Cölöp foglalkozik "bővítéssel" is?
Sziasztok, vannak bőrruháim eladók, 1 és 2 részes, 56-os méretig, és 40.000 Ft-ig bezárólag. dobok pár képet, ha vkit érdekel vmelyik irjon.
üdv
Nekem két ruhát javított-átalakított és jó volt a melójuk. Az ár sem volt rossz, mondtak sokkal drágábbat is máshol ugyanarra.
Cölöp munkájában 1000%-ig megbízhatsz. Elég régóta csinálja és profi a munkája. Láttam már jó pár munkáját.
És mennyiért rakta a ruhára a púpot? Ez lehet hogy engem is érdekelne.
Szerintem nyugodtan viheted "Cölöp gyerek"-hez a ruhádat, többek között versenyzők is viszik hozzá a cuccot, pl. Bitter Sanyi. Egyik barátom ruhájára egy púpot rakott, nagyon szépen megcsinálta.
Köxii!
Beszéltem ezzel a Cölöp gyerekkel. Nagyon jó arcnak tűnt. Legalábbis abból a 10-15 percből ez jött le, amit telón dumáltunk. Valaki látta már a munkáját? Mer egy méreg drága Dainese-t vinnék hozzá. Nem szívesen adnám akárki kezébe.
Kössz Medve! Rád számítottam!
helo nitro sisakra tud valaki sötét plexit vagy cimet?
Alapból úgy indulok ,hogy mindenkit tisztelek.Míg a renomét el nem bassza.