Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom-tudom,csak hát te úton vagy a topikok között,mindig mint a bőrönd! Itt szúrtalak ki.....
Nincs mit, de legközelebb inkább a yardos topicban, mert nem ide való.
A www.kelomotor.hu oldalon is van 15.900-ért cordura nadrág, meg drágábban is....nézz szét ott.
Szerintem nézd meg a bembónál is ugyanazt forgalmazzák.
Köszi Pohi, igényes,teljeskörü válasz,ahogy tőled megszokhattuk!
Kinéztem egy protektoros cordura nadrágot a bazismotor.hu-n, de az akció tegnapig tartott (15e HUF).... tudtok ajánlani másik jó árban levő jó cordura nadrágot (protektorral, kivehető béléssel)?
Vezetőtérből való kilátásra vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek

78. § (1) A gépjármű, a mezőgazdasági vontató és a lassú jármű vezetőterének olyannak kell lennie, hogy a vezető részére minden vezetési művelet esetében biztosítsa az előre és oldalra való kilátást, továbbá visszapillantó tükrökkel a jármű mellett lévő mindkét oldali forgalmi sávra történő hátralátást.

(2) Minden gépjárművet, mezőgazdasági vontatót és lassú járművet - kivéve a nem zárt vezetőfülkéjű lassú járművet és mezőgazdasági vontatót - fel kell szerelni legalább két visszapillantó tükörrel. Az egyik visszapillantó tükröt a jármű külső részén a bal oldalon, a másikat a jármű külső részén a jobb oldalon kell, illetőleg - ha a jármű kialakítása, vagy a raktérben elhelyezhető rakomány a hátralátást nem akadályozza - a jármű belsejében lehet elhelyezni. Motorkerékpáron a második visszapillantó tükröt az 1992. évi július hó 1. napjáig kell felszerelni.

(3) A menetrend szerinti forgalmat lebonyolító autóbuszt fel kell szerelni olyan visszapillantó tükrökkel, melyek biztosítják a vezető számára az összes utasajtónál történő le- és felszállás figyelemmel kísérését.

(4) A menetrend szerinti helyi forgalmat lebonyolító autóbuszt és a háztartási hulladékot gyűjtő járművet fel kell szerelni olyan tükörrel, amely közvetlen rálátás lehetőségének hiányában biztosítja a vezető számára a közvetlenül a jármű előtt álló gyalogos észlelését. E rendelkezést a már forgalomban lévő járművekre 1991. évi július hó 1. napja után kell alkalmazni.

(5) A nem zárt vezetőfülkéjű lassú járművet és a mezőgazdasági vontatót fel kell szerelni legalább egy - a jármű bal oldalán elhelyezett - visszapillantó tükörrel.
Kell
Pohi,IQ bajnok kérdés! Motorbiciklire kell a 2 tükör v. elég 1(bal)? köszike
Estem én már hasra, hátra, oldalra, de a kesztyű mindíg tenyéren érkezett a földre .....ismersz
Szeva!

-Tesó, mindenki másképpen esik... van aki hasal, van aki seggen csúszik... ezek a mozdulatok reflexszerűen jönnek... az a jó, ha tudatosan összehúzod magad, és nem próbálsz meg "navigálni" közben (úgy sem tudsz sokat tenni) ...így a legnagyob az esélyed, hogy nem csavarodik ki az újad, karod stb. ...és nem tudod hogy honnan kapod az ütéseket...

-De nem értek én az ilyen dolgokhoz én csak gyorsan tudok menni ...de hát ismersz már, mint a rossz pénzt
Sziasztok!
Eladó 3 db új (különböző mintázatú) piros-fehér-fekete, egyrészes kengurubőr, Arlen Ness bőrkombi, 50-es méretben.
Továbbá eladó egy szintén új, 2 részes, fekete, bőr, Berik márkájú "túraruha", 56-os méretben.
És végül, 1 darab, új kék-fehér-fekete, kétrészes, kengurubőr Arlen Ness bőrkombi, 48-as méretben és 1 db, új, kék-fehér-fekete Berik márkájú, kétrészes bőrkombi, 54-es méretben.
Mindegyik ruha új és a bolti ár töredékéért.
Akit esetleg érdekel, keressen meg privátban az excatx@freemail címen.
Örök nyarat, ingyen benzint! Sziasztok!
S-es sisak már csak egyszinű fekete Arai Quantum van, illetve Shoei XR-1000 Kagayama, és Rutter replika, de az utóbbi kettő az piros fehér....:(
a Shoei Norick X-spiritet már elvitték, nincs több egyelőre belőle, az is XL-es volt
kawaboyhun@hotmail.com, sisak ügyben itt elértek, vagy a számom 70-9 444 868, Ákos
Engem is érdeklene S vay M méretben piros-fehér,fekete fehér!Küldj képet meg árat a kispohi@vipmail.hu-ra
Szia! kék-fehérbe van e sisakod "S" méretben valami jo?
A bort ujra lehet festeni, egy borjavitot megkerhetsz, hogy fesse ujra, ahol kopott, nekem ingyen kijavitott egy kisebb kopott reszt a gatyamon.
M-es Shoei X-11 Norick Abe mennyibe kóstál? Mivel írtad, h 2nd Hand sapkák, felvetődik bennem a kérdés, h bukás áldozatai, vagy megunták az előző tulajok? Egyéb X-11 van? Mert a képen csak ezt az egyet találtam.
Látod látod, pedig megvehetted volna, ha engem taknyolás szakértőt megkérdezel. Ha esel a tenyered csapod le, nekem elhiheted, a kézfejed igen ritka esetben érinti az aszfaltot, tehát a tenyér rész vastagsága és az ott elhelyezett protektorok a lényegesek.......nem hinném, hogy barátnőd kezét becsípné a kuplung vagy fékkar, ami elleni védelemre van a "bütyökvédő" felül....leginkább.......bár csak szerintem
Oksa, rákérdezek...

A kiállításon néztünk párat... de vagy nagy volt (férfi xs) ,vagy nem biztosított megfelelő védelmet...

Volt olyan (ez majdnem megvettük) ...ami méretben simmelt(xxs)... protektoros volt... árban is kedvezőnek tűnt (7eft) ...színben is átment, a barátnőmnél (fekete-fehér) ...de(!) amikor átnéztem (még mielőtt kifizetem, mindig sérülést, hibát keresek) ...észrevettem, hogy a kemény kézfej protektor alatt nincs párnázás... tehát csillapítás nélkül adja tovább az ütést... így otthagytam...

üdv, RR
Shoei -fehér- 61- 63! Meg mééé nincs semmi az adatlapodon?
Szeva!

-Néztem a kiállításon... női méretben, csak nagyon egyszerű, protektorok nélküli kesztyűik voltak....

Üdv, RR
megadnád a mail címedet,mert érdekelne sisak.
azigen, szép kirakodóvásár :D
ott az enyém is :o (2sor balrol 3. kékfehér)