Nekem 999nx-em van (fekete) nagyon igényesen összerakott japán cucc! Szellőzés remek zárt plexivel lehet tötyögni városban 30-40-is nem párásodik! Asszonynak AGV-t vettünk az övé párásodik! Van benne bogárháló (ez hasznos lesz nyáron!) Lehet hozzá venni színes plexit is bár ahogy nézem németben ez is olcsóbb mint nálunk.....
Ha a plexit felnyitod akkor kb 70-ig bírható a süvöltés utánna már nagyon zavaró zárt állapotban csendes! Mondom mindezt úgy hogy karácsonykor vettem és mentem vele kb 200km-t eddig!
Hibát még nem tapasztaltam eddig jó választásnak tűnik! Ja és könnyű!
de nekem a fehér nagyon bejön! Szerintem nem lehet azzal baj,én nagyon igényes vagyok rá,mindig le fogom szépen takarítani-ápolni! A feketével túl snassz volna az összkép!Szeretem ha rikít valami!
Besárgulni remélem nem fog! Azért becseszne ha egy 92rugós csizma besárgulna!NEm?
Már bocs, hogy belevaú, de a fehér csizma nem sokáig néz ki jól szerintem, gondolj a porra sárra, olajra, gumira, minden rákenődik előbb utóbb, a fehér bőr ápolása egyébként is körülményes, szerintem feketével jobban járnál........de te tudod........ez csak az én véleményem.......volt már fehér kesztyűm is meg ugye szolgálatban van is.....besárgul sajnos....és nem szép....berepedezik a kis redőkből nehéz kiszedni a piszkot,,,,
Igen,próbáltam mindkettőt! A vertigo Corsa nem okés,nem tudom felhúzni a cipzárt,pedig eredetileg olyant szerettem volna! A Vorticénél megoldott ez a probléma!Ott okés volt!Jó,igaz borsós ára van mert 91400ft egész pontosan,na de egyszer kell megvenni a jót! Szerintem veszek egy Vorticét hófehérbe!Majd kigazdálkodom valahogy!De ha azt nézed a 63400 ft sem kevés pénz a Vertigo Corsáért!És az sajna nem jó nekem!Akkor inkább teszek hozzá egy 30-ast és veszek egy Vorticét ami jó rám!Drága-drága,de jó és egyszer veszed meg!
Amit én ismertem az szünetel sajnos, családi cég volt most válnak....zűrös dolog. Jövő héten megy fel kollégám, rákérdeztetek neked....beindulnak e idén.
Én speciel nem és nincs is jogköröm hozzá , de a rendőrségi az megy a 2 hetes oktatás, jövő héten is megy fel járőrtársam mivel oktató.... Ha a rendőrségin kívülire gondolsz akkor arról nem tudok indul e, mert voltak családi gondok, asszem szünetel a dolog...
Jó-jó, csakhát drága, meg kevés helyen kapható, pont ezért gondolom. Multkorában eltévedtem egy japán bőrruhás kesztyűs oldalra, hát lestem csak nagyokat milyen jó cuccaik vannak. Írtam is nekik de közölték, hogy csak japánon belül forgalmazzák.......ígyhát felejtős, sok jó cuccot megtartanak belpiacon.
A Vertigon csak a vádlinál állítható... a Vertigo Corsán pedig még pluszban a lábfejnél is (nem csúszkál a lábad előre hátra)
Az előző modell tényleg túl keskeny volt (nehéz volt felvenni, és szorított ha sátáltál benne) ,az Oxtar Tcs Evo, pedig túl széles alapból lötyögött, medig a hossz mérte nekem jó volt...
A Vertigo Corsa kényelmes, könnyen fel (le) vehető... de nem csúszkál a lábfejem, mert le dudom szorítani (fokozat mentesen)
Az új Sidi csúcsmodellnél még több állítási lehetőség van... da hát az ára
Nekem 999nx-em van (fekete) nagyon igényesen összerakott japán cucc! Szellőzés remek zárt plexivel lehet tötyögni városban 30-40-is nem párásodik! Asszonynak AGV-t vettünk az övé párásodik! Van benne bogárháló (ez hasznos lesz nyáron!) Lehet hozzá venni színes plexit is bár ahogy nézem németben ez is olcsóbb mint nálunk.....
Ha a plexit felnyitod akkor kb 70-ig bírható a süvöltés utánna már nagyon zavaró zárt állapotban csendes! Mondom mindezt úgy hogy karácsonykor vettem és mentem vele kb 200km-t eddig!
Hibát még nem tapasztaltam eddig jó választásnak tűnik! Ja és könnyű!
Milyen nadrágot szeretnél?És mekkora méretben?
Besárgulni remélem nem fog! Azért becseszne ha egy 92rugós csizma besárgulna!NEm?
mi az elérhetőségük?
ne kelljen már ús gp tech-t vennem
teszel fel képeket, árat, aztán hajrá..
ne nekem kelljen má' rizsevőékhez kimennem
Marushin bukósisakról mi a véleményetek?
http://www.motoport.hu/webshop...
A Vertigon csak a vádlinál állítható... a Vertigo Corsán pedig még pluszban a lábfejnél is (nem csúszkál a lábad előre hátra)
Az előző modell tényleg túl keskeny volt (nehéz volt felvenni, és szorított ha sátáltál benne) ,az Oxtar Tcs Evo, pedig túl széles alapból lötyögött, medig a hossz mérte nekem jó volt...
A Vertigo Corsa kényelmes, könnyen fel (le) vehető... de nem csúszkál a lábfejem, mert le dudom szorítani (fokozat mentesen)
Az új Sidi csúcsmodellnél még több állítási lehetőség van... da hát az ára