Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Városba, nyáron nem fogod bírni. Vegyél lukacsos cordurát, alá gerincproti, és kész. A bőrben megrohadsz.
Viszont 70 felett csak bőr.
Én is küldtem egyet..
E-mail ment...
Szia!
Van 3 db, de az mindegyik egyrészes, púpos, Arlen Ness kengurubőr overall.Mindegyik piros-fehér-fekete színű, csak más-más a mintázata.Ha írsz egy levelet az excatx@freemail.hu címre, küldök fotókat.
Sógorom FOX márkájú kb. L-es méretű cross nadrágja eladó 8000 ft-ért, kis folttal az alján.
Érdeklődni: Kiss Viktor 06/30-5771311
Köszi Csutka, mivel más megoldás ugy látszik nincs ezt kell megprobálnom.
Hát sztem is jobban jársz. Csúsztam már ebben a bőrruhában is, de a zúzódáson kívül nem lett semmi bajom.
Húúúúúúú, asszem' maradok a bőrnél.
Szóval ami össze van varrva rajtam, az egy olyan átmérőjű lyuk volt. Látszott belül a hasfalam. Jól nézett ki. Köszönhetem a cordura ruhának. Persze azóta már okosabb lettem, és vettem rendes ruhát.
A kabiról meg ilyen képem van...
Tess...
Amu kb olyan 40-el borultam és csúsztam a betonon hason kicsit, és utána bepördítettem magam, h ne egy pózban csússzak, mert leég rólam a ruha...
Helló! Erre Én is kíváncsi vagyok, de inkább a ruha alakváltozása érdekelne. Nekem is cordura ruhám van.
Az 50-es ruciból van még?
kevesebb mint a fele, sőt valamely ruháknál a harmada.
De már nagy részét elkapkodták.....
Tedd meg!
Ime egy élő bizonyíték. Kb 50 forintos körben kilyukadt a bőrőm a medencecsontom elött a hasam felé, a cordura ruhának köszönhetően. Ha kell kép rakok fel...
Mennyi az a bolti ár töredéke? :)
Sziasztok!

Vadonat új Alpinestars GP Pro kesztyű, L-es méretben eladó.
Érdeklődni: cressida77@freemail.hu, 06-20-250-0038
meg van. és még mindig eladó.
Ezek tök jók:autóban! Motorra szerintem nem való ilyen faszság!
Hallottam már olyanról hogy valaki bukott 70km/h-val és a nadrág kiégett rajta foltokban....szóval én nem nagyon bízom az ilyenben.
:)
Van már légzsákos kabát,bukó,motor(Goldwing)...
Már csak a csízma és nadrág kell,aztán had szóljon
Speciel nekem a ruhapúpból kinyíló légzsák jobban tetszik......
http://totalbike.hu/hirek/legzsakot_a_bukosisakba