Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksa....kipróbálom..
besárgult fehér műanyagra: langyos vízbe pici szódabikarbóna, szivacsot belemártogat, gyengén súrolgat, csodálkozik..
Hy!Kék-fekete egyrészes ruha mennyibe kerül és milyen méretű? köszi
Spidi mérettáblázat

..ez talán még részletesebb, a lap alján női méretezés is van
Spidi mérettáblázat itt

..régebben belinkeltem, bemásolgattam az összes nagyobb márka mérettáblázatát (bőrruha, bukósisak stb.) ..akit érdekel, keressen vissza
A SIDI is nyikorog, WD40et neki, attól elhallgat.
Reebok újszerű sportcipő 42,5-s, méret probléma miatt féláron eladó. Kb. 3X használt. 5000Ft
seducertt@hotmail.com
Hellosztok!

Nem tudjátok, hogy lehet-e a Kelomotor -nál olcsóbban 'IS-16 Scratch' sisakot venni?
Ez a típus érdekelne, a piros-fekete-fehér színkombóban...
Szia,

tudok neked Vertigo Corsat feher-fekete 0km 44-es, 64E-ert.
Ha jol tudom a Motorline-nal nincs ebben a szinben.

udv,
N.
további ruhák eladók, képet ha kell még küldök, ha kérdés van, ide írhattok: kawaboyhun@hotmail.com
Hali, a kék fekete egyrészes és 50-es méret.
Az biztos is!
Viszont érdemes versenyszezon beindulása előtt menni, mert utána el lesz havazva melóval az tuti!
Névjegykártya felirat:

SZOLGÁLTATÁSI FELHÍVÁS:
Megkérem a motorversenyző sporttársakat, hogy ne az edzésnap előtt néhány órával hozzák a ruháikat feliratozni, vagy javítani.
Ja, és nem éjszaka! Köszi:CÖLÖP

gyilkos... :))))))))))))9
hali!
a kék fekete hányas méret?
kétrészes?
Szia!Sajnos Spidi mérettáblázatot nem találtam,a barátnőm felpróbálta,ő 164 cm magas és 52 kg,rá éppen jó volt picit neccesen mellben!
a legjobb fehéritő
Hmmmmm! Ez nem is rossz! Korrekt árnak tűnik. Lehet hogy meg is keresem, mert nem ártana még egy kis plusz biztonság! Abból sosem elég!
A perem alá is?
Üdv! Kereken egy éve 16ezer volt Cölöpnél a legnagyobb púp felrakása, bár azóta lehet, hogy változott valamit az ár. Felirat betűnként egy ezres...
köszi srácok a válaszokat, akkor egy sidit vadászok :)
Hi, igen megvan, én 105 kg vagyok, 186 cm, és tökéletes rám a kabát és a nadrág is, 40+20e ft
Frank Thomas a kék ruha, és 50-es méret. 40e ft
Igen, foglalkozik bővítéssel is. Mindent tud a kisöreg.
Évek óta Sidi Vertigot használok. 42-es utcai lábra a 43-as volt a megfelelő. Vegyetek Sidit, én nem tévedhetek!
domestos!
Legyen igazad, de a fehér műanyag besárgul előbb utóbb.....tudom, mert a fekete alpin csizmám fehér alpin jelei is besárgultak.....lehet tisztítgatni, de tuti fehér soha nem lesz.....