Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motorline-ban kapsz meg talan Spidi bornacit 58-as meretben 20 rongyert. Asszem 100 korul volt az eredeti ara... Ha atlagos testalkatu vagy, akkor talan nagy, de ha alul lennel erosebb, akkor jo lehet...
Még mindig senki? Emlékeztetőül:
Ha valaki tud emberi áron valami jó nadrágot,akkor szóljon lécci!
Icon Skull dzsekihez kellene,fekete,esetleg fekete piros színkombináció,bőr, 185 cm magas,és kb 95 kg os emberkére
Köszi előre is!
ő fiatalos nagy öreg, de a tisztelet kijár neki
Szia ! Találkoztam már 50 éves fiatalokkal, meg huszonéves aggokkal is! Szép időt nektek!
Cölöp 50 év körül van, úgy beszélj vele.
20-3372-355
Hello

Eladó a képne található SPIDI 50-es bőrruha hibátlan állapotú!Fél szezont se használtam! Nem BŰDŐS! (Új ára: 190,000Ft)
Típus váltás miatt eladó!
Bőruha és a kesztyűvel együtt 150,000Ft
Ruha: 50-es
Kesztyű: M
Tel: 30/680-2519
Hali! Dobjátok be légyszi ennek a Cölöp gyereknek a számát!
Köszi!
rs-1ről speciel nincs, de nekem marushin sisakom van. nekem tetszik, egyáltalán nem szeles, vagy hangos, legalábbis az árárhoz kéepst tuti nem. a 90ezres agv-nél sokkal jobb. kényelmes is, meg jól is néz ki.

ezt a carbont kiállításon nézegettük, nagyon durva, semmi súlya nincs! simán vennék ha lenne annyim sisakra:-))
Ha valakinek van tapasztalata Marushin Rs1-ről ossza már meg velem.

http://www.marushin-helmets.jp...
Sziasztok!
Ha valaki tud emberi áron valami jó nadrágot,akkor szóljon lécci!
Icon Skull dzsekihez kellene,fekete,esetleg fekete piros színkombináció,bőr, 185 cm magas,és kb 95 kg os emberkére
Köszi előre is!
TLD white/red XL mez 14500helyett 9500
TLD blue/red L mez 14900helyett 9500
TLD GP raket/red kesztyű 7990helyett 6000
érd itt vagy email az adatlapon
A fekete-szürke Arai Chaser, M-es, 48.000 Ft
Szia

Érdekelne a fekete kupak mennyi?
Egyrészes, 50-es (elmegy 52-nek is) Prexport bőrgúnya. Nem használtam túl sokat, most már ráadásul pótruha, szóval nem kell. 83.000-ért megválok tőle.

http://kepesmotor.hu/egyreszes...

tel: 30/ 357-8924
Szia! Tudsz nekem mérettáblázatot mutatni, hogy ez a 40-es méret milyen magas és kg-s lányra jó? Előre is köszi
Hali! 57-58 cm M-es méretet jelöl minden esetben. küldöm a képeket, ezek M-esek
üdv
Á
56-57 (legtöbbnél M)
30-40-ért esetleg van vmi?
még, még, légyszi, légyszi...
Ez érdekes
http://www.motorinfo.hu/magazin/2009/03/26/tiz
ennyolc_bukosisakbol_negy_nem_megy_at_a_toresteszten/
szia, a HJC kb 3 éves modell, és L-es méretű. Shoeiből van sokféle és árban is változó. Fejméreted?
nekem eddig nem párásodott...csak nagyon ritkán...ha néha mégis felhajtom a rostélyt 1 kicsit
52-es,vadonatúj,35 000Ft
54-es,vadonatúj,40 000Ft
Xl,vadonatúj,70 000Ft
Eladó vadonatúj SPIDI LIZARD WIND PRO LADY egyrészes bőrruha,40-es méret,Perforált marhabőrből és rugalmas szövetből készült, női, egyrészes overál
Neoprén mandzsetta és neoprén betétes gallér
"Biomechanic" váll, könyök-alkar, csípő, térd-sípcsont protektorokkal felszerelve
Előkészítés gerincprotektor számára
Térdkoptatóval felszerelve
Nagy púppal felszerelve,890Euro(270 000Ft)helyett 120 000Ft-ért
0670 9448042