nah,ez a HJC még tetszik is,akkor lehet ,h ilyest nézek,mert nem non tetszettek,de ez jó,meg ami van az oldalon,és akkor ebben nem placcsanok szét non ugye? :) ha csak el nem üt vmi..
Olvasgattam a topicot, és csak saját tapasztalataimmal szeretném igazolni, hogy 100x jobb a KBC, mint az AGV! Mindkettő volt nekem, és a KBC VR2 sokkal kevésbé huzatos, mint az AGV GP Pro! 120km/h feletti tempónál AGV zárt plekóval könnyesra fújta a szemem, miközben a KBC-ben száraz marad a szem és nincs iritáló belső szél! Kényelemben is ott van a toppon! Ár-érték aránya a legjobb a piacon!
Ha spórolni akarsz az apróban is nézz szét jó sisakok szoktak lenni jó árban, bár használtak, de van amelyik csak alig. A www.pinkmotors.hu oldalon is találsz Lazer bukókat.....
Á KBC a másik bukó ami tetszik a HJC mellett
Kiállításon volt, full króm, felül 2 légcsatorna fut végig, tök kényelmes, 25-ért
De nemvolt csak XL-es
De azé full króm bukó egy iridium ezüst plexivel,nemsemmi lenne
A www.superzone.hu oldalon a kbc-t nem nézted? Nekem szimpatikus sisak, a belső párnázásának anyaga nagyon finom anyagból van......valakinek ajánlottam itt, meg is vette aztán meg volt vele elégedve, szerintem jobb mint az alsó kategóriás agv.
Oké,akkor azt fogom,de nem tudom,mennyire zavaró a napfény,mert ahhoz magyarországom nem is kapok non iridiumos ,v sötétített plexit,szóval ez is egy nézőpont..fontos?
Vegyél Alpinestars smx-plus-t.....abban a nagy vádli nem gond szerintem, a pardinál talán 50 körül mozog árban. De természetesen a sidi vertigo corsa 63-ért nagyon jó vétel, a csizma is jó.
link
A www.kelomotor.hu oldalon is vannak új HJC sisakok....
Most már csak rajtad múlik....
http://www.superzone.hu/main.p...
link
Kiállításon volt, full króm, felül 2 légcsatorna fut végig, tök kényelmes, 25-ért
De nemvolt csak XL-es
De azé full króm bukó egy iridium ezüst plexivel,nemsemmi lenne