Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reméljük a fejed megmarad egyben, ha a testedről leszakad is
Köszi fiúk,sokat segítettek,akkor egy KBC ,v HJC tulaj lesz egy,v kéthéten belül...jóéjt mindenkinek!
nah,ez a HJC még tetszik is,akkor lehet ,h ilyest nézek,mert nem non tetszettek,de ez jó,meg ami van az oldalon,és akkor ebben nem placcsanok szét non ugye? :) ha csak el nem üt vmi..
Olvasgattam a topicot, és csak saját tapasztalataimmal szeretném igazolni, hogy 100x jobb a KBC, mint az AGV! Mindkettő volt nekem, és a KBC VR2 sokkal kevésbé huzatos, mint az AGV GP Pro! 120km/h feletti tempónál AGV zárt plekóval könnyesra fújta a szemem, miközben a KBC-ben száraz marad a szem és nincs iritáló belső szél! Kényelemben is ott van a toppon! Ár-érték aránya a legjobb a piacon!
Tessék 22-ért van 1.5 hónapos HJC, tele az apró olcsó, de jó sisakokkal csak szét kell nézni:

link

A www.kelomotor.hu oldalon is vannak új HJC sisakok....

Most már csak rajtad múlik....
Laser, KBC, ha muszály HJC. De ha nem akkor Shoei, ha sok lé van Arai. Mekkora összegről beszélünk?
Milyet ajánlasz ebben az árban?
De ezek nem olyan hulladék sisakok sztem....még a motorra se üljek fel akkor? :)
gondolod te. Olyat csapódsz hogy ööm nézni, ha peched van a bukóval együtt megy szét a fejed.
Ha spórolni akarsz az apróban is nézz szét jó sisakok szoktak lenni jó árban, bár használtak, de van amelyik csak alig. A www.pinkmotors.hu oldalon is találsz Lazer bukókat.....
Mind1,oké,majd meglátom még...bár 50es gyorsaságival csak ne szálok annyira el,h ne védjen meg a bukó..
Ez elcseszett lin ennyit , de inkább gyűjts és 10e-el drágábban vegyél tutit mint egy gagyit.....
Annyim nincs ,de ehhez mit szólsz?

http://www.superzone.hu/main.p...
Hát rá kell kérdezni, nem tudom. Érdemes a 39.900-as váasztani ennek a formája elég jó:

link
Ahham,alig van leírás ebben a KBC-sben,ennek is kivehető a cuccai,mert szinte csak az ár van,meg vmiféle kép..
Nem is újságoltam még Neked, hogy megvan az új tökfödőm.
Hát ez csak pénz kérdése, ha van akkor sidi, ha nincs akkor bőven jó ez az Alpin is.
Van valakinek AGV GP PRO siaskja? Van hozzáegy víztiszta versenyplexim letépőkkel 2000-ért...
Á KBC a másik bukó ami tetszik a HJC mellett
Kiállításon volt, full króm, felül 2 légcsatorna fut végig, tök kényelmes, 25-ért
De nemvolt csak XL-es
De azé full króm bukó egy iridium ezüst plexivel,nemsemmi lenne
A www.superzone.hu oldalon a kbc-t nem nézted? Nekem szimpatikus sisak, a belső párnázásának anyaga nagyon finom anyagból van......valakinek ajánlottam itt, meg is vette aztán meg volt vele elégedve, szerintem jobb mint az alsó kategóriás agv.
Oké,akkor azt fogom,de nem tudom,mennyire zavaró a napfény,mert ahhoz magyarországom nem is kapok non iridiumos ,v sötétített plexit,szóval ez is egy nézőpont..fontos?
Köszi! Tudnál képet küldeni róla? Igazából lehet megveszem az új Vorticét! Igaz drága,de egyszer kell megvenni a jót,nem igaz?
Aha,értem! Arra megfelel,persze! Sok balesetmentes km-t!
Vegyél Alpinestars smx-plus-t.....abban a nagy vádli nem gond szerintem, a pardinál talán 50 körül mozog árban. De természetesen a sidi vertigo corsa 63-ért nagyon jó vétel, a csizma is jó.