Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahham köszi,a Bellről olvastam,h jó,meg 250 dollárról van leértékelve,ami 50 ezer körül mozog,és csak ez a festésű ennyi,amúgy 50es gyorsaságihoz lenne,aminek max 110 az vége :),kezdő motoros vagyok..szted akkor?
Üdv!

Attól függ mihez lesz a bukó! nagyobb gyorsaságihoz,nem jó egy 30ezer környéki bukó!Akkor inkább még gyűjts hozzá és vegyél egy biztonságosabbat!Hidd el megéri! Ha meg mindenképpen ragaszkodsz a 30ezres kategóriához akkor AGV valamelyikét szerintem! De,mondom ha lehet inkább gyűjts és vegyél egy komolyabbat!Na de a Te döntésed,ez csak az én véleményem!
Helló,már írtam ide,légyszi válaszoljatok...h melyik bukó lenne a jó? Bell Sprint , Zeus 2100 varmint , AGV GP1 , AGV K-series...20-30 között szánnék rá...légyszi vki válaszokjon...
Én eladtam féláron az egyszer hordott sidi vertigomat.....nem azért mert rossz csizma sőt nagyon jó csak a széles lábfej miatt kényelmetlen volt. Maradtam az Oxtarnál. Annak széles a lábfeje is és a szára is.
Nagyon tetszenek az új megoldások, főleg a talp rész tetszik.
Ja amúgy tényleg a legjobb volt a sidi Vertigo Corsa,amíg ki nem dobták a Vorticét! Most ez a legfullossabb!Elől hátul szétnyitható-félig cipzáras,3 helyen szorítható,sok szellőzővel, és minden része cserélhető!Még a talpa is!Azért akciózták le 85ről 63ra a Corsát mert bejött a Vortice!Csak hát ez húzósabb kicsit! 92 rugó!
Akkor marad a magassarkú ez meg egy zsebbenyúlós csizmavásárlás lesz.
Amúgy itt van róla minden!Képekkel,rövidke kis bemutató filmmel!
http://www.webbikeworld.com/mo...
De azt hogy állítod?Tudtommal a Corsan nem lehet,próbáltam egyet és nem ment össze!
A magassarkúról meg nem mondok lee!
Amúgy a sok futás és a kondi miatt van!
Tehát a tanulság:
Banderasz ne hordjon magassarkút!
Hello ismerős a helyzet, barátnőm állandóan magassarkúban járkál, neki is nagy emiatt a vádlija, nagyon sok csizmát felpróbált, de nem tudtuk összehúzni a cipzárt. Végül vettünk neki egy Sidi Vertigo-t, épp össze tudtuk húzni. Egy nap használat után engedett annyit a csizma, hogy kényelmesen lehet cipzározni.
Nekem Spidi Vertigo Corsa Air-em van, és Dainese ruhám (kétrészes Kirishima) ...és széles vádlim(!)

De nem gond, mert a csizma állítható a vádlinál, fokozat mentesen...

A piacon kapható legjobb csizma! (az új Spidi csúcsmodelt még nem láttam csak fotón)

Az Alpinestar-nál és a Pumánál simán jobb! (ha érdekel megírom miért)

63eft baráti ár, megéri!

Üdv,RR
Halisztok! Mi a véleményetek az új Sidi Vorticéről? Elég frankó,pár napja próbáltam egyet,de az ára meglehetősen barátságtalan!
Most állok csizmavásárlás előtt,és az a nagy problémám,hogy néztem ezeket a Vertigo corsakat,ugye most ezek akciósan 63400-ba kerülnek,de az a gond,meg nekem mindig is problémám volt hogy túl nagy a vádlim,és nem tudom beletűrni a gatyámat a csizmába mert így nem lehet a csizmán összehúzni a cipzárt! Rátűrni meg nem akarom,ha már egy ilyen csizmát veszek!Ki akarná ezt takargatni! Meg a másik dolog az,hogy dainese ruhám van amiben fixen benne van már a sípcsontvédő ami miatt megint csak túl vastag,és nem tudom összehúzni a csizmám! DE ennél az új Vorticénél kivitelezhető!Csak hát 91400ft!
A Cordura bár kényelmes, de szart sem ér, szart sem véd. Ezt tapasztalatból mondom, ezért döntöttem a perforált bőr mellett...
20/204-9485
hello érdekelne arai most sharkom van s-es gondolom arai-bol is akkora kell van-e?kinéztem a kupacba felülröl 2.sor angol zászlós vagy az alatti.van-e a méretemben és mennyi.köszi.
Bőrben is az életed kockáztatod,de a codurával ellentétben sokminden kiküszöbölhető.. Lásd az alább berakott pár képet..
Szellőző nélkül meleg, mint a dög.. Ha meg kinyitom az összes szellőzőt akkor marhajó,de ha elengedném a kormányt elrepülnék úgy felfúj
Lehet körszerű a cordura, de nem véd annyira mint a bőr ez 100%. Nem ugyanazon dologra gyártották. A cordura normális sebességgel közlekedő túrázók számára készült, a bőr pedig száguldozó embereknek. Nem láttam még motorversenyt cordura ruhás versenyzőkkel...... Egyébként a legjobb ha van mindkettő otthon. Én is most vettem egy mugen cordura kabátot, mert munkába beszaladni kényelmesebb lesz főlleg ha tudok majd venni, hozzá egy nadrágot is, mint belgyömöszöni magam a bőrbe 16 km-ért, és persze ha elkap az esső akkor is jobban kibírja a 16 km-t mint a perforált bőr. De túra vagy hosszabb út, szigorúan csak bőrben megyek, mert sokkal biztonságosabb, mondom ezt egy 160-as és egy 100-as esést követően bőrben. Még mindíg azt a ruhát hordom, karcos de nam lukadt ki. Egyszer estem cordurában 50-el kb. lehorzsolódtam a ruha alatt, mivel az elmozdult rajtam a bőrrel ellentétben ami fix és így nem okoz horzsolásos sérülést....
és az a sok százezer motoros, aki nem pályára jár, mind az életét kockáztatja egy 70 ezer forintos sidi stb. korszerű cordurában.....

Húúú, hát nem gondoltam volna, hogy így sérül az esésnél a cordura na meg az ember aki benne van.
Kösz, hogy megosztottad a tapasztalatodat.
csá küld el a számod felhivlak.
A cordura sem jobb mint a bőr. Ebben vagyok egész nap szolgálatba....olyan mint a szauna. A szél sem fúj rajta könnyen át. A perforált bőrruha sokkal jobban szellőzik...... Persze ha találsz olyan cordura ruhát amin sok szellőző van (a rendőrségin 1 db. nincs, kapjabe a tervezője) akkor lehet szellőzik az is valamennyire...
A rendesebb bőr ruhák perforálva vannak, ha nem húzod rá a kesztyűt a kabát újjára lesz a bőrben is szellőzésed! Amikor bőr ruhában estem nem lett semmi bajom, ellentétben amikor nem az volt rajtam...
Sziasztok ,sisak vétel előtt állok,és nem tom,h milyet vegyek,max 30at szánnék rá,és néztem AGV GP1-K series ,v Zeus 2100 varmint , v Bell sprint ,de ilyet csak külföldről tudnak hozni... majd írjatok,h melyik sztetek a jobb..köszi