Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mókusnak-a vadabbiknak
Hello igen megvettem nagyon jo tapasztalataim vannak jo masszív, jo bokavédelemmel van ellátva a sípcsontnál és a saroknál is meggyőző .magnézium koptatoja van ugyhogy szerintem fasza ja és minden alkatrészét lehet cserélni nézd meg a parilla.hu n ott volt akcioba 48 ért én annyiért vettem. sok sikert! Hullajelölt
Szemüvegre? ne idegelj...
Pali! Nem gondolkodtál még a pinlockon..?
Szia! Milyen méretben keresel, nekem L-es (58-60cm) méretből van többfajta is. Ha érdekel dobj egy mailt a petars@freemail.hu-ra és küldök képeket.
Az enyém csak 1es...nem tom hogy ilyen kicsit egyáltalán műtetének-e...am tudsz kb árat mondani,hogy kb mennyiben van a műtét?mehet ide is: nyemcsokpali@gmail.com
Nyilván olcsóbb, nekem sem ez volt a cél, hanem elegem lett a -8 dioptriából... de amint írták nézd meg mit segít egy ilyen spray!
Sziasztok!
Szeretnék venni egy gerincprotektort, csak az a baj, hogy bőség zavara van . Valaki tudna 20.000Ft körül jó protit?
Segítsetek!
Hy!
Hát szemüvegre én még nem találkoztam pinlockal, bár mondjuk fafán nézne ki (szódásüveg+sztk keret ) szal marad a sima párásodásgátló spray amit akármelyik szemüveges boltban megvehetsz aprópénzért!
Am gondolkodtam már rajta...a lencsét nem szeretem..de valami szer gondolom olcsóbb lenne,mint egy műtét...
Tudom ajánlani, azóta tényleg nincs párásodás!
Vagy kontaktlencse
Azon már csak az anyaföld segít
Olyan izgalmat érzek mintha egy rakás pina lenne lefotózva egy kupacba győnyörű ez a sisakkavalkád
ha-ha-ha
Nekem volt 30-ezres kategória egyszerű műanyag sisak volt de nagyon szerettem mert csendes volt meg nem huzatolt, 2-évig használtam.
Biztos lézeres szemműtétet
Üdv szemüvegesek!

Ti mit használtok,hogy ne párásodjon a szemüveg lencséje?
Napot!
Ezek új sisakok?
Shoei ből mid van olcsóbb ?
Az a HJC, az milyen? HJCből csak az van?
KÖssz
hello érdeklődnék meg vetted-e a csizmát ha igen akkor milyen?Én is most nézegetem ezt.
hello most akarok venni egy suomy extreme csizmát próbálta már valaki?vélemény.
Derűs, napot, forró aszfaltot! A készletből maradt még 20-25 db sisak, gyertek vegyétek, nézzétek. Csak Arai és Shoei, 30 és 65 ropi között. email vagy tel. kawaboyhun@hotmail.com, 0670 9444868
Pedig milyen jó a fehér kesztyű, mikor négykézláb sétálgatsz a kocsma előtt és a részeg disznók nem lépnek a kezedre!
Sziasztok! Az NZI márkájú bukókról mi a véleményetek? Mondjuk konkrétan egy kb. 30-40-50e Ft-os üvegszálas új 2009-es modellekről?
ÜDv!haszált cross bukot keresek 20000ft-ig akinek van elado szoljon üdv
Sziasztok, látom megy az agyalás bukó ügyben.
Nos, ha megengeditek én is leírnám a véleményem:
Én (mit ád Isten) éppen egy AGV Stealth-et és egy KBC VR2-t használok és bizony azt kell mondanom néktek Felebarátaim, hogy mint olyan sok dologban, a bukósisakban is valamilyen mértékben kompromisszumot kell kötni.Ugyanis úgy, ahogy nincs tökéletes megoldás az autógumiknál a téli és a nyári gumi "problémára", ahogy nincs megoldás a motoroknál a szárazon és vizen is jól teljesítő gumikra , sőt még a nőknek az ő természetjükben sincs mindenben megfelelő , úgy a bukósisakoknál sem lesz 1 darab mindenben tökéletes.Az AGV szerintem is nagyon "nyári" sisak, mondhatni, elég szellős, és zajos is, de senki nem fog olyan sisakot találnim, ami nem fütyülne 250 felett....a KBC nagyon igényesen kidolgozott és komfortos, kényelmes is, viszont úgy párásodik hűvösebb időkben, nyári estéken és esetlegesen nyári záporok után, hogy meg lehet tőle őrülni!
Én azt mondom, hogy egy sisak jósága, vagy nem jósága, az sosem a nevétől függ....ahoyg van az AGV-nek occsó kategóriájú, műanyag sisakja, úgy van a HJC-nek 3 rétegű full carbon sisakja is.
Ami meghatározza azt, hogy milyen sisakot vegyél, az a héj anyaga...semmiképpen sem polkarbonátot, hiába ülsz 50-es sportgépen...bár ez mindenkinek a maga döntése, de az tuti, hogy nálunk a családban már 3 bukósisak bizonyította, hogy eccer ki kell rá adni a lóvét és annak a sisaknak egyszer nagyon kell teljesítenie...ha az öcsémnek kétszer és nekem anno nem az a Shark van a fejünkön, ami volt, akkor én sem írogatnék itt most nagy vidáman...
A lényeg, hogy mindegy, mi a neve az anyaga ne legyen gagyi és jól paszoljon a fejedre!
Ettől függetlenül a KBC és a HJC-t nyugodtan merem ajánlani.De én a helyedben a legolcsóbb, műanyag AGV-t csak azért nem venném meg, mert AGV....
Na sziasztok, örök nyarat, ingyen benzint!