Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát amikor utánvételes csomagként feladod, rá kell írni az érte járó összeget és akkor csak úgy adják át a csomagot ha kifizetik. A postán meg segítenek, ha valamit nem tudsz. Ha meg nem veszik át max elbukod a postaköltséget, de a csomagot így visszakapod.
ezt leírnád részletesebben? amúgy köszi
Utánvéttel add fel, annyi legyen az érte járó összeg amit kapni akarsz érte. Azt hiszem így van.
helló srácok!
van vevő az eladó bukómra, és postán kéne elküldenem. a kérdésem az lenne h akkor milyen lehetőség van arra h kifizesse az árát? elég hülye kérdés, de nem vettem, meg adtam el még így semmit...
előre is kössz
Sajna csak XL van, nekem Mes kéne
Az ára egyébként pont optimális lenne
Az IMET-ben akciós az FG 14...
Vedd le a műanyag védőfóliát a pinlock-ról és a kis gumírozott oldal legyen a plexi felé. Az egyiket berakod, aztán a másikat meg be kell feszíteni a helyére. A közepén hajlítsd meg a pinlock-ot kifelé, hogy legyen benne egy púp. Így be tudod feszegetni a helyére a másik oldalt is. Ne félj, nem lesz baja, strapabíró műanyag, nem törik el feszegetés közben.
FG-14 főleg, ami tavalyi modell, vagy esetleg FG-15 , és a minta mind1, de lehetőleg kék színben kéne, M-es méretben. Sajna a valuta tényleg szar
Sziasztok. Egy kis segitség kéne. Nem tudja valaki hogy mivel tudnám visszavarázsolni a bőrnaci piros betétjének a szinét ahol lekopott? Próbáltam ilyen mézes bőrápoló cuccal, de a kopott helyen ahol addig fehér volt most sötét szinű lett mint ami tök koszos. Valami ötlet esetleg?
Shoei. Egyik sráctól vettem innen a fórumról. Már a müanyag biszbaszok a plixen vannak csak nem tom hogyan kell a Pinlock-ot a helyére tenni.
Te ilyen progrippest vettél? Ha igen akkor ez öntapadós, ha olyanod van ami a shoei sisakokhoz meg az araikhoz van ahhoz meg kell fúrni a plexit be kell rakni két kis szegecst és az fogja oda a pinlockot.
Ok. Csak sehogysem jövök rá, hogy hogyan kell feltenni rá. Van rajta egy vékony fólia (Mármint a pinlock-on) azt le kell róla húzni? Illetve nem tom azt, hogy a második müanyag helyére hogyan tudom bepattintani.
Hát ilyen valutaár mellett nem hiszem, de írd le milyen típus érdekelne mekkora méteben és utánanézek.
Szia Pohi!
Nemtudsz valahonnan HJC sisakot szerezni olcsóért?
A www.kelomotor.hu oldalon találtam a sisak tartozékok között 3990-ért egy univerzális pinlock-ot, de nem tudom milyen lehet, ha Bp.-re megyek beugrom hozzájuk és megnézem, belepróbálom a szolgálati sisakba.......így látatlanban nem merném megvenni...
Igen érdemes, mert nem csak hidegben hanem a legnagyobb essőben sem lesz párás a plexi, és ugye általában a motorosok zöme nem hidegben motorozik, viszont az esső bármikor elkaphat és akkor nagyon jól jön, mert alacsony sebességnél sem párásodik a plexi.....
0 fok körülre találták ki párásodás ellen, csak hidegbe kell igazából :)
én suomyra szavazok :)
fehér extreme...
Sziasztok. A Pinlock-ot érdemes feltenni a plexire, vagy annak csak hidegebb időben van jelentősége?
ja 199 az a 100 eu ide vagy oda nem mindegy.
Hy
Szia pohi! Látom megébredtél!Szép napot.
Azért az mondják az AGV gp-tech és ti-tech elég jó az alatta lévő kategória ami nem olyan jó.......bár egyébként biztosan fejlődtek az alsóbb kategóriás termékeik is. Nekem is van AGV taknyoláskor a lerepülő plexin kívül tényleg jól működött, ez egy stealth, ami a mostani stealth dragonnal össze sem hasonlítható.
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Bos kabát és AGV bukó eladó!
Na jó, legyen 55