Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek reális áru speed csizmát
39-40-41-es méretben
lehetőleg kék-fehér vagy fekete
Beszéltem Cölöpékkel! Jövőheten viszem a szerkót!
Igen, az a kabat volt a legjobb ekson a reszukrol.
Most nézem az oldalukon 29.900-ért van kinrakva amit 15.000-ért vettem 50%-al pécsóbban jutottam, hozzá...ez elég jó akció volt részükről...
Hát igen ezen kívül nagy akciók nem voltak. Vettem is egy mugen kordúrakabátot, elég jónak tűnik...bár japán, így csak jó lehet Meg vettem egy noname vagyis "Soligen" nevű kesztyűt 6000 Ft-ért, ami nem rossz ár ahhoz képest, hogy mennyire jól van protektorozva, értem eza alatt, hogy sok és jó helyen.

Sisakban láttam szépeket, egy megfogott nagyon egy "nouvo" vagy milyen nevű a shox kínálatában volt asszem vagy az imetében nem tudom, de a grafika elég vicces volt.....képregény egy versenyző majd eldurrant fékcső miatt eleső motorosról....ezen túl viszont piszok jól nézett ki....
Azt hiszem hogy nincs náluk kiírva de hívd fel az euromotort ők forgalmazzák! Havernak is tőlük van.
Sziasztok!
Tudna nekem segiteni valaki hogy Berik sport csizmákat hol kapok itthon?
Minden oldalon csak cross csizmát találok.
Schuberth r1-eshez keresek pinlockos plexit, valaki segítsen.

Előre is köszi
Akit erdekel: kiallitason a 2009-es Berik es Arlen borruci 199 helyett 125, a kangarook 150-be kerulnek. Borkabik 50, Mugen cordura kabik 15. Nagyon mas erdemes akciot nem lattam. Aloa!
Ez a baj! Mé nem 45-ös!
Sziasztok,
Shark RSX-re keresek víztiszta plexit, esetleg ezüst-tükrös is érdekelne akcióban...
ehhez nem kell ügyvéd.jogod.pont.csak elsőre kijátszanak.ha bedobod ezt nem fognak okoskodni.
Ja!44-es
Dainese axial Race,Új,35000Ft.(Boltban 90000Ft felett.)
Egészségedre!
Koszontem mindent!
Köszönöm! Vendégeim vagytok egy lángosra! Nem mindenki!
Sziasztok! Van egy eladó L-es protektoringem 15e Ft-ért.
Bocs, csak nem frisített még az oldal
Én nem ezt írtam?
06-20-337-23-55
Fekete Béla, alias Cölöp
2700 Cegléd Kender u. 19.
20-3372355
esetleg telszám?
Ceglédi ruha javító-átalakító.
Ki az a Cölöp?