Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Konzultálok az ügyvédemmel
Köszönjük Crazyjoval együtt
hétfőn adtam le, jövő hét közepe-vége.
Jól van na
eccerre ugyanazt
És mennyi időre vállalta?
ideig
mennyi időreig kellett otthagynod a ruhát?
Kérdezd meg Cölöpéket, náluk láttam Cordurákat is.
Mármint a derék.
Nekem kompletten 30. Ebben benne van 4 betű a hátamra, a kabát ujjának szabása, a nadrág derekának szűkítése, a vádli szűkítése. Csak a nadrág 15 lenne.
Írsz egy nyilatkozatot hogy a ruha javítás után nem nyújtja a kellő védelmet,nem látja el maradéktalanul a kellő funkciót.Leadod és számla alapján téríteni KÖTELESEK a teljes árat levonás nélkül.ne hagyd magad megvezetni.ócska próbálkozás ez csak.Ha KGFB-ra megy a kártérítés akkor az ÁSZF kimondja:"...a károsultat oly mértékben és módon kell kártalanítani,hogy a baleset előtti állapot teljes mértékben visszaállítható legyen.."
Ződeket csak méregdrágán találok egye fene fekete,szürke,arany,ezüst,fehér,stb semleges szinben 2részes protektoros bőrt max80ért tudsz 50est?Eddig texsportot tudok 80ért vagy spyket 100ért esetleg soumyt 120ért.
De még körbenézek a vásáron is meg hátha találok használtat.
Láttam vasza ixs meg dájneszeket,spidiket használtan 40-60körül de egyik se 50es vagy kék esetleg tüzpiros ami ződmocin ronda.
Ha 80alatt maradnék árba lenne arai sisakom is :) Ez esetben lemondok a zőőőőd szinről :P
Szia Maci

Azt szeretném kérdezni, hogy a napokban voltál Cölöpnél és, hogy mennyiért szab át egy gatyát? Kicsit nagy lett az enyém.
Amiket mostanában látsz itt a fórumon bármelyikbe beleugorhatsz, (Alpinestars) ennyi pénzért... amennyiért adják 2* annyia boltba. Nekem is az van és eztán is csak ilyet fogok venni!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Helló,egy kérdés: kesztyűt szeretnék vásárolni,sportmotorra,rászánt összeg +- 25e magyar péz, mit ajánlotok mostanában? Pardinál láttam Alpinestarst, esetleg M-Tech ről tapasztalat? Bármimás?Köszi
Hegyet csak a mátrában "mászok" motorral! És azt hol csinálják?
Ott,ahol a hegymászók szakadt kötelét!
Sziasztok! A biztositó javitásra vette a cordura szerkómat ! Tudja esetleg valaki,hogy hol foglalkoznak cordura javitással?
Nemtuttam, h beszámolóval tartozom..
Mail ment!
Igen, ez is lehet sajna!
"külföldi munka miatt eladó A. vector"
...
...
"Holnap beugrom felpróbálni a dájnézt"
...
Na ezt fejtse meg nekem valaki. Külföldön ciki az alpin?