Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motoromhoz keresek szinte ujsisakot színével megegyezőt ha lehet "S" méretű legyen,nagyon drágák nem érdekelnek
Oks,csörgök majd előtte időbe
175 centi és 65-66 kiló, 10 fokban pedig én már alá szoktam öltözni, egy póló meg egy hosszúujjú, alulra meg még vmi vékony aláöltöző, de ez egyéntől függ ki mennyire fázik.
Ok,gyere nyugodtan!
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Eladó Agv bukó és egy cordura kabát!
Ha valakit érdekel 85ezerért, 1szezonos alpin vector, akko holnap megnézheti-próbálhatja-megveheti Győr-Salgótarján vonalon..
06705933791
Ha holnap otthon leszel,akkor délután,kora este beugranék próbálni a dájnézt. Meg meglesném a haga-t
Még mindíg eladó egy Dainese Supercombo,54-es méret,vadonat új kétrészes bőrruha a képen látható színben eladó.Ár 1200Euró(370 000Ft) helyett150 000Ft. tel:0670 944 8042(Az expo ideje alatt,adok egy kis kedvezményt belőle!)
Nem tudom. Tavaly drágábbak voltak a kiállításon mint előtte, szal...
Kosz a valaszt mindenkinek!

Te hany kilo/centi vagy? Ilyen 10 fokban meg el lehet vele poroszkalni?
Azt mondtak - sejtelmesen - amikor en beszeltem veluk (tegnap delelott), hogy MOST ennyi az ara, de lehet hogy a kiallitason mas lesz, egy kis kedvezmeny nem elkepzelhetetlen. Szvsz lesznek akciok.
taylor - Tutira mondták a kedvezményt? Mert én is a vásáron akarok ruhát venni.
csak jó azaz smx+
Sziasztok!

Vadonat új Alpinestars GP Pro kesztyű, L-es méretben eladó.
Érdeklődni: cressida77@freemail.hu, 06-20-250-0038
En beszeltem a superzoneosokkal, 54-56-os meretben elfogytak a tavalyi modellek, csak ideiek vannak, amik 150-nel kezdodnek, de a vasarban lesz kis kedvezmeny is.
Még méretre is ugyanilyenem van, én teljesen elégedett vagyok vele, újonnan 105 volt, ma is 100-105 között kapsz tavalyi modelleket a superzone-ban. Ehhez viszonyítsd az árat!
Csaoo

Kineztem egy ruhat:link Szerintetek megeri az arat? Expon gondolkoztam meg, ugy hallottam nagy kedvezmenyek lesznek. Mennyiert lehetne ott egy ugyanilyen ruhahoz hozzajutni ujonan?
Hm, meglatom. Koszi, a telszamot lattam valahol a forumban, megkeresem. Meg varok Brit kartarsra, hatha a kozeljovoben lesz neki valamilye, es akkor arra raugrom. Amugy Clover markarol velemeny?
Nehhogy azt hidd. Ha a kabátjó akkor nem fogsz nadrágot külön találni.....beszélj Cölöpékkel ha gondolod, megadom a számát, ő csodákat művel a ruhákkal.
Csak az a baj, hogy ahol szuk (ferfi nemi szerv ), ott sztreccs anyag van, amihez eleg nehez hozzanyulni. Szoval a nadrag ugy rovig, hogy a derekamtol a terdemig kisebb, mint kellene, utana jo. Oda meg nehez besleszabni szvsz ...
Vedd meg az 54-et és szabasd át a gatyát. Nekem is igazíttatni kellett az Alpinestarst.
Most voltam Clovert probalni, az 54-es ramjon, csak a ferfiassagom feltolta a gyomromba
Az 56-os pedig a sportos fazonbol kicsit nagy, a turas fazonbol meg jo. Ki erti ezt...
ha esetleg néznél egy magadra való perforált púpos, jóminőségű ruhát fekete-szürke körüli szinben, az érdekelne engem is. Jelenleg 58-as SUOMY-m van 179 cm, kb 107 kiló vagyok.
Szia Brit88!
Lehet tudni valamit a beszerzésedről?
Engem 50-es spidi perforált érdekel, ilyesmid mid van?
Lehet a Laguna Seca is jó lenne, de Dainese-t nem próbáltam még.
Köszi, K.
Holnap reggel akkor beugrom a Motorline-hoz.