175 centi és 65-66 kiló, 10 fokban pedig én már alá szoktam öltözni, egy póló meg egy hosszúujjú, alulra meg még vmi vékony aláöltöző, de ez egyéntől függ ki mennyire fázik.
Még mindíg eladó egy Dainese Supercombo,54-es méret,vadonat új kétrészes bőrruha a képen látható színben eladó.Ár 1200Euró(370 000Ft) helyett150 000Ft. tel:0670 944 8042(Az expo ideje alatt,adok egy kis kedvezményt belőle!)
Azt mondtak - sejtelmesen - amikor en beszeltem veluk (tegnap delelott), hogy MOST ennyi az ara, de lehet hogy a kiallitason mas lesz, egy kis kedvezmeny nem elkepzelhetetlen. Szvsz lesznek akciok.
En beszeltem a superzoneosokkal, 54-56-os meretben elfogytak a tavalyi modellek, csak ideiek vannak, amik 150-nel kezdodnek, de a vasarban lesz kis kedvezmeny is.
Még méretre is ugyanilyenem van, én teljesen elégedett vagyok vele, újonnan 105 volt, ma is 100-105 között kapsz tavalyi modelleket a superzone-ban. Ehhez viszonyítsd az árat!
Kineztem egy ruhat:link Szerintetek megeri az arat? Expon gondolkoztam meg, ugy hallottam nagy kedvezmenyek lesznek. Mennyiert lehetne ott egy ugyanilyen ruhahoz hozzajutni ujonan?
Hm, meglatom. Koszi, a telszamot lattam valahol a forumban, megkeresem. Meg varok Brit kartarsra, hatha a kozeljovoben lesz neki valamilye, es akkor arra raugrom. Amugy Clover markarol velemeny?
Nehhogy azt hidd. Ha a kabátjó akkor nem fogsz nadrágot külön találni.....beszélj Cölöpékkel ha gondolod, megadom a számát, ő csodákat művel a ruhákkal.
Csak az a baj, hogy ahol szuk (ferfi nemi szerv ), ott sztreccs anyag van, amihez eleg nehez hozzanyulni. Szoval a nadrag ugy rovig, hogy a derekamtol a terdemig kisebb, mint kellene, utana jo. Oda meg nehez besleszabni szvsz ...
Most voltam Clovert probalni, az 54-es ramjon, csak a ferfiassagom feltolta a gyomromba
Az 56-os pedig a sportos fazonbol kicsit nagy, a turas fazonbol meg jo. Ki erti ezt...
ha esetleg néznél egy magadra való perforált púpos, jóminőségű ruhát fekete-szürke körüli szinben, az érdekelne engem is. Jelenleg 58-as SUOMY-m van 179 cm, kb 107 kiló vagyok.
Szia Brit88!
Lehet tudni valamit a beszerzésedről?
Engem 50-es spidi perforált érdekel, ilyesmid mid van?
Lehet a Laguna Seca is jó lenne, de Dainese-t nem próbáltam még.
Köszi, K.
Eladó Agv bukó és egy cordura kabát!
06705933791
Te hany kilo/centi vagy? Ilyen 10 fokban meg el lehet vele poroszkalni?
Vadonat új Alpinestars GP Pro kesztyű, L-es méretben eladó.
Érdeklődni: cressida77@freemail.hu, 06-20-250-0038
Kineztem egy ruhat:link Szerintetek megeri az arat? Expon gondolkoztam meg, ugy hallottam nagy kedvezmenyek lesznek. Mennyiert lehetne ott egy ugyanilyen ruhahoz hozzajutni ujonan?
Az 56-os pedig a sportos fazonbol kicsit nagy, a turas fazonbol meg jo. Ki erti ezt...
Lehet tudni valamit a beszerzésedről?
Engem 50-es spidi perforált érdekel, ilyesmid mid van?
Lehet a Laguna Seca is jó lenne, de Dainese-t nem próbáltam még.
Köszi, K.