Eladó egy Dainese Axial Race,vadonat új versenycsizma,fehér-fekete szinben,44-es méretben,40000ft-ért.Bolti ár 87000ft.
Ugyanaz mint a képen,csak a lábfejtől előre fehér.
Nem ilyen vészes ám, csak nem akarom, a többieket emiatt feltartani, nem is az én kocsimmal megyünk, hanem kollégám matizával, amivel vagy odaérünk vagy nem .....tavaly az enyémmel voltunk most felajánlotta, hogy ő visz fel, csakhát kehes sokat a daewoo csodaparipa. Nameg nem kávézom, nem cigizem, nem iszom, csak b......om
Okés, de akkor csak odaadom fizeted és húzunk, mert nem akarom hallgatni a hisztit Bp.-ig.... ...."már rég ottlehetnénkk, ha te nem.......blabla bal..."
Hát akkor a kiállításra beviszem inkább, mert jön asszonypajti is meg egy kolléga a barátnőjével......így sem lesz egyszerű a nap velük, nemhogy ha még útközben kitérőt teszünk Számot elmentettem, majd rádcsörgök ha nem találnék kopasz káromkodó tömeget a kiállításon
Csütörtökön megyek motorkiállításra, elméletileg akkor, oda vagy visszafelé be tudom adni Vácon. Reggel olyan 9 körül, délután időt nem tudok mondani az képlékeny. Írd meg a címed, meg, hogy jó e neked az időpont.....
A legfeketébb, a legszebb. De belülről a kilátás nem vészes, olyan mint egy jó fekete lencsés napszemüveg. Nappal a legjobb, éjjel korom sötétben még az ót felfestését lehet látni 8.000-ért árulom...
Ugyanaz mint a képen,csak a lábfejtől előre fehér.
megmondjam?leszerod ezt és beülsz velem egy kvra
Ha már beszélsz vele, rákérdezehtnél mikor lesz 58-as rucija...