Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alpinestars Smx-plus,vadonat új,fekete színben,44-es méretben,49900Ft helyett 30000Ft.
Alpinestars SG-1,vadonat új kétrészes bőrruha,52-es méretben,a képen látható színben,700Euro(220 000Ft)helyett 100 000Ft-ért.
Eladó egy Dainese Axial Race,vadonat új versenycsizma,fehér-fekete szinben,44-es méretben,40000ft-ért.Bolti ár 87000ft.
Ugyanaz mint a képen,csak a lábfejtől előre fehér.
Szia!Elkelt sajna,de ha legközelebb lesz gondolok rád,Row-nak pedig üzenem,hogy sajna felnőtt ruháim jelenleg nincsennek!
megeshet
matiz.ott vigyázni kell hogy ha4en beültök ne vegyetek egyszerre levegőt mert sípolni fog az ajtótömítés
Nem ilyen vészes ám, csak nem akarom, a többieket emiatt feltartani, nem is az én kocsimmal megyünk, hanem kollégám matizával, amivel vagy odaérünk vagy nem .....tavaly az enyémmel voltunk most felajánlotta, hogy ő visz fel, csakhát kehes sokat a daewoo csodaparipa. Nameg nem kávézom, nem cigizem, nem iszom, csak b......om
baszki mi lesz ha nős leszel?

megmondjam?leszerod ezt és beülsz velem egy kvra
Okés, de akkor csak odaadom fizeted és húzunk, mert nem akarom hallgatni a hisztit Bp.-ig.... ...."már rég ottlehetnénkk, ha te nem.......blabla bal..."
oks.de hívhatsz idefelé is.szar lesz benn cipelni.sör akézben meg ilyenek ááááá
Hát akkor a kiállításra beviszem inkább, mert jön asszonypajti is meg egy kolléga a barátnőjével......így sem lesz egyszerű a nap velük, nemhogy ha még útközben kitérőt teszünk Számot elmentettem, majd rádcsörgök ha nem találnék kopasz káromkodó tömeget a kiállításon
de idefelé is jó,akkor nem kell cipelni.20/3 354-453 csörögj ha vácon vagy és beülünk hozzánk egy kvra a kvzóba
csütörtökön ott leszünk a motorkiállításon.LFP-stül.asszem meg fogsz minket ismerni
Csütörtökön megyek motorkiállításra, elméletileg akkor, oda vagy visszafelé be tudom adni Vácon. Reggel olyan 9 körül, délután időt nem tudok mondani az képlékeny. Írd meg a címed, meg, hogy jó e neked az időpont.....
elkelt
Mail ment
válaszoltam.nem
Felteszem a korábi kérdésem ................szívatsz?
karugyintezes@freemail.hu
Dobsz egy mailt? Küldök képet.....mert nem új.
7.900 et adok érte.új?
A legfeketébb, a legszebb. De belülről a kilátás nem vészes, olyan mint egy jó fekete lencsés napszemüveg. Nappal a legjobb, éjjel korom sötétben még az ót felfestését lehet látni 8.000-ért árulom...
kell a tökömnek pinlock.nem bonyolitom az életem.szóval?
Csak hívd bátran, mert néha hónapokig be sem néz ide....
Ha már beszélsz vele, rákérdezehtnél mikor lesz 58-as rucija...