Sziasztok!
teljesen új Shoei XR-1000 Artifact TC5 (M méret) sisak+pinlock fólia+sisakzsák...dobozban 112.000 Ft.
érd: yzf-r1@t-online.hu vagy 30/266-45-32
Bocs,hogy a mailt még nem küldtem vissza de sok a tanulni való a suliba meg amikor votl szabadidőm ruhákat vadásztam.Ha találok reális árba ruhát majd megyek sisakot próbálni :)
Tetszik a ruhád,kár,hogy nem 50es :(
Én meg jövőhét utáni kedden megyek Pestre,lehet jövhét szerdán meg leugrok Kecskemétre.
Ha valahol látsz 50es méretben zöld ruhát ami kellően jó minőségű létszi írd már ide be,majd én is megírom neked mi a helyzet 58as ban.
euromotor weboldlaán láttam egész jót de az meg marha drága még akcioban is sajna :(
Használtat meg nemtom hol nézzek itt végig néztem a hirdetéseket,vaterán is,expreszbe is.
igazából én még nem telefonálltam sehova meg nem is voltam pesten.szombaton tervezem h felmegyek addig még majd felhívok minden helyet meg nézelődök h hol vannak rucik.de sajna nekem nem lesz egyszerű eset mivel 58-60as ruha kell...szóval lehet h csinálltatnom kellesz:S
Zöldet hol láttál?
Mert superzone t hívtam telón a Berik miatt és aztmondták nincs nekik zőld kérdem akcio mentes se?Mondják az se.:(
Én is ruhákat leskelődök épp,pont ez miat nem merem még megvenni a kinézett használt arai sisakot,mert nemtom mennyibe fog fájni a ruha...
Te eddig melyik boltokat nézted végig?Meg milyen méretben?Mert asszem 54es meg 56os van a hasnáltak közt az aprokba csak keress vissza,de sajna nekem több próba után bebizonyosodott 50es kell.
megvan még a csizma?