Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Amit belinkeltél NRG az egy régebbi modell, kevés sztreccs anyaggal, ami miatt vagy pont jó vagy nem, míg az új ruháit a Spidinek sokkal több sztreccs anyaggal látták el, ami miatt sokkal kényelmesebbek és az esetleges méreteltérést is jobban tolerálják.
Nagyon nagy a különbség, próbáld csak fel mindkettőt!
Jó márka de nagyon drága is.
Rakerestem, zsirul nez ki! Ez perforalt lenne?
Hali!
nézek egy 56-os Alpinestars-t,az tavaly volt sok kék szinben,és azt jó áron tudtam.A Vectort.
Kocce!
Hmm, akkora azert nem vagyok (marmint karilag) . Csutortokon szabin leszek, kimaszok a vasarra probalni, ott legalabb sokan vannak egy rakason. Oszt meglatom mi a meret.
Ok,megnézem mit tehetek az ügyben!
2 reszes, kek a motorom (adatlap), tehat ahhoz valo szin. Perforaltat szeretnek. Tobbi mindegy. Ja, meg ne szakadjon szet az elso felvetelnel. Jah, es olyan 100-120k korul. Ha van valami szolj, azonnal adom a cache-t Thx!
Suomy-ból az 58-as határeset volt nekem.
A karom pedig 50-es!
Egyébként én 110kg vagyok,és a laguna seca-m 56-os.
Nem, addig meg nem jutottam el. Suomyt probaltam, de nem hiszem, hogy 54-es ramjonne barmibol is. Ez is kicsit szuk volt a felso reszen, nadrag ok volt.
Egyébként tudok hozatni,elméletileg a héten még kapok pár cuccot.Van konkrét elképzelés?
Dainese-t próbáltál?
Okk! Figyi maaa: ma voltam probalni, 56-os a meretem (szoval a Dainesed nem lenne jo). Nem tudsz valami kis 2 reszes ruhat ebben a meretben? Nem kell csucsmodell, csak valami kis 'alap'.
Ha nálam veszed,akkor kurva jó!
Pesten a Soroksári úton a Pardinál nézdd meg.
Igen mindenféleképp zöldet mert egyhamar nemlesz pénzem Ducatira addig meg csak a kawa jöhet szóba :))))
Amugy 50es a méretem.
Sziasztok! Magyarországon melyik kereskedés árul Alpinestars (nekem Tech 2es kellene) csizmákat? Ezekből melyik lesz kint a Budapesti Motor Kiállításon (márc. 11.-15.) Tudnátok segíteni? Köszi
Sracok!

Spidi borruharol mi a velemeny?
Remélem beindult,de sajnos csak az a biztos ami már nálam van!
Brit, beindult a rühaüzem, vagy ez csak pár alkalmi szerzet, vagy lesz még?
Ezt tudnám most ajánlani,52-es méret.Vadi új.
Hali.Mindenféleképpen zöld ruhát szeretnél?
Szia.Nincs,már elvitték.A dainese megvan.