Hy Brit!
Megtaláltam az említett kesztyűt, de már nincs meg sajna és XLes volt ami nem jó méretben nekem (próbáltam XL-est és az L-est is és az Les a jó méret)
Azért kösz az infot! Már vagy 3 hónapja keresek ilyen kesztyűt de nem akar öszejönni a dolog.Mindenesetre ha lesz akkor 1et nekem félrerakhatsz egyszerre (fekete színben). Minden nap feljövök ide a fórumra, az e-mail címemet pedig az adatlapomom megtalálod.
Köszi Gergő!
Szia Gergő R6!A képes motoron hírdet egy srác egy spidi Pentát,azt írja L-es és carbo six csere érdekli.ha gondolod vedd fel vele a kapcsolatot,és csinálunk egy hármas cserét.Neki kesztyű,neked kesztyű,nekem lóvé!A legjobb üzlet! Intézkedj amíg megvan a kesztyű.üdv:Teréz(Brit)anya
Hali! Érdekelne pár új holmi aki tud jó árban az írjon.
Alpinestars Supertech csizma(ha lehet fehér) 43-as
Alpinestars kabi 54-56os méret.
Shoei Xr 1000 bukó M-es méretben.
Ha jó az ár azonnal pengetem!
tel: 30-303-62-00
email: zichy@invitel.hu
Írj email-t vagy csörgess meg, akár a fórumra is írhatsz csak írj !
SHARK sisak akciók a Fokt-ban! 60pénzért van 2 féle RSX is...
Ez elég jó akció, hiszen 120ezer az ára.
Persze a méretek miatt érdemes felhívni őket, vagy benézni.
De lehet az lenne a legjobb, hogy felmennék én most hétvégén (szombat vagy vasárnap, még nem tudom) Bp-re, mert jó lenne azért felpróbálni. A keleti vagy nyugati pályaudvarnál tudunk találkozni?
Sziasztok!
Eladó egy 54-es méretű DAINESE ROCHESTER D-DRY túranadrág.Kivehető termobéléssel,csípő és kemény térdprotektorokkal.Teljesen vízálló!Bármelyik DAINESE kabáttal összecipzározható.Kifogástalan állapotban van,kb. 10szer használtam.
55ezerért vettem (a Karasna Hondáék oldalán is kb. ennyi volt az ára nemrég).48ezer körül szeretnék megválni tőle.
Érd.:drej@citromail.hu - mailcímen.
Hy!
Ezt megértem, biztos vevő lennék rá, az idő sem számít tudok várni nem probléma csak az a lényeg h a bolti ár alatt legyen, amit az előzőekben látottakból gondolom neked sima ügy.
Hy Brit88!
Spidi kesztyűből Penta-t nem tudsz szerezni?(L-es fekete) Ha igen akkor légyszives írj, ha nem akkor lehet vevő vagyos az L-es Carbo Six-re, de a Penta az álomkesztyű csak sajna motorlinenál horror az ára.
Válaszodat köszönöm csáó!
http://hrca.honda.com/Articles...
http://www.scootersscooters.co...
Kérdés: melyik az a sisak amit a mai napig kézzel készitenek?
Tipp(arai)?
Megtaláltam az említett kesztyűt, de már nincs meg sajna és XLes volt ami nem jó méretben nekem (próbáltam XL-est és az L-est is és az Les a jó méret)
Azért kösz az infot! Már vagy 3 hónapja keresek ilyen kesztyűt de nem akar öszejönni a dolog.Mindenesetre ha lesz akkor 1et nekem félrerakhatsz egyszerre (fekete színben). Minden nap feljövök ide a fórumra, az e-mail címemet pedig az adatlapomom megtalálod.
Köszi Gergő!
Alpinestars Supertech csizma(ha lehet fehér) 43-as
Alpinestars kabi 54-56os méret.
Shoei Xr 1000 bukó M-es méretben.
Ha jó az ár azonnal pengetem!
tel: 30-303-62-00
email: zichy@invitel.hu
Írj email-t vagy csörgess meg, akár a fórumra is írhatsz csak írj !
Az erő legyen veletek!
Ez elég jó akció, hiszen 120ezer az ára.
Persze a méretek miatt érdemes felhívni őket, vagy benézni.
Látom Britt barátunk újra űzi! Akkor mostmár még sűrübben kell idenézni!
Eladó egy 54-es méretű DAINESE ROCHESTER D-DRY túranadrág.Kivehető termobéléssel,csípő és kemény térdprotektorokkal.Teljesen vízálló!Bármelyik DAINESE kabáttal összecipzározható.Kifogástalan állapotban van,kb. 10szer használtam.
55ezerért vettem (a Karasna Hondáék oldalán is kb. ennyi volt az ára nemrég).48ezer körül szeretnék megválni tőle.
Érd.:drej@citromail.hu - mailcímen.
esetleg kisebb kanokra-kb 178 cm-ig 60 kg ig
Ezt megértem, biztos vevő lennék rá, az idő sem számít tudok várni nem probléma csak az a lényeg h a bolti ár alatt legyen, amit az előzőekben látottakból gondolom neked sima ügy.
Spidi kesztyűből Penta-t nem tudsz szerezni?(L-es fekete) Ha igen akkor légyszives írj, ha nem akkor lehet vevő vagyos az L-es Carbo Six-re, de a Penta az álomkesztyű csak sajna motorlinenál horror az ára.
Válaszodat köszönöm csáó!