Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Brit! Ha esetleg tudnál szerezni 42-es Dainese Axial Rossi csizmát és/vagy Dainese Speed Metal Valentino kesztyűt "S" méretben, akkor légyszi szólj már, és újra üzletelhetnénk
Szia Britt!
Engem nagyon érdekelne a Spyke kesztyű ha megvan még. Remélhetőleg a mérete is jó, mert más kesztyűből is az L-es a jó. Össze tudjuk valahol hozni hogy megnézzem, vagy felpróbáljam? Válasz jöhet mail-re is.
Egy 58-as rucival segíthetek (lásd képeim), de a Brit kegyeiért folytatott kiélezett csata miatt nem örülök a konkurenciának!
ok!
RoW Te akkora lehetsz mint én, pont ilyen cuccokat keresek én is :D
Áldjon meg a jó ég!
Továbbra is érdekel 56-58 körüli kétrészes ruci vagy dzseki, 46-os csizma és XL-körüli proti (mellény), mint a Te Dainese-d amit tavaly belinkeltél...Köszi, haverral egyeztetek és írok privátba!
Tied Row,elraktam neked.
Icon Skull bőrkabát,vadi új,a képen látható szinben,L-es méret,600euro(171 000Ft)helyett 85 000Ft-ért eladó!
Spidi Carbo Six versenykesztyű,a képen látható szinben,vadi új,XL-es méret,175euro(50 000ft)helyett 25 000Ft-ért eladó!
Spidi Carbo Six versenykesztyű,a képen látható szinben,vadi új,L-es méret,170euro(48 500ft)helyett 25 000Ft-ért eladó
Az XL-es spyke-ra lecsapok, amíg nem jön a többi nagytenyerű bájker! A szokott módon (haver kifizeti a VII.-ben) ha megfelel!?
Spyke X-torsion versenykesztyű,a képen látható szinben,vadi új,L-es méret,160euro(46 000Ft)helyett 20 000Ft-ért eladó!
Spidi Race Vent versenykesztyű,a képen látható szinben,vadi új,L-es méret,150euro(43 000Ft)helyett 20 000Ft-ért eladó!
megvévé!
Uhhh, gondoltam bepillantok ide mielőtt vízszintbe vágom magam....De jól tettem!
Örülünk, Brit?
Spyke X-torsion versenykesztyű,a képen látható szinben,vadi új,XL-es méret,160euro(46 000Ft)helyett 20 000Ft-ért eladó!
'Estet!
Jó estéket uraim.
Nemrossz, csak az IMET-nel jelen pillanatban 8000 a ketto egyutt.
ha jó mind a 2, akkor megkapod öket 15 ért együtt
Ezt nem tudom, de remelem lesz itt valaki, aki megmondja. Egyebkent mennyibe fajnanak?
Raid I-hez valo hálo és orrvédöm is, sztem jo a II-hez is
látom itt is gyorsan elkél az xr 1000 és a raid II
En meg vennek jo aron Raid II-hoz bogarhalot, remelem akad valakinek egy felesleges Ha orrvedo is volna, az mar csak hab lenne a tortan...