Kb. 100 ért tok majd venni MOTORT
Veszek vmi 30 ezer kategóriás HJC, vagy LAZER bukót
A mostani golyó, műanyag 8000 Ftos LIDL-ös sisaknál csak jobb lessz
Nekem volt ilyen Cloverem, fitti kis cucc.
Csak a színe miatt adtam el, meg azért mert a kétrészes ruhák 99%-ához hasonlóan annak is köldökig ér csak a felső része, így külön sajna hordhatatlan...
Legalábbis szarul néz ki alatta az én kivillanó hasam...
De tényleg igényes darab. Ha az oázisnál láttad, én megfontolnám picit kevesebbért a superzone-os berikeket meg arlen ness rucikat. Ha el akarod adni, könnyebb lesz mert ismertebb márkák (lásd: úúúú apu, ezt vedd meg, ilyenben megy a Talmácsi... )
Jah és nyugi nem streetfighter fejidomos/lámpás motorhoz kell
Azzal még sima plekóval se mernék este elindulni
ETZ hez kell majd, szép nagy kereklámpa H4es izzóval
Fasza lessz
Drága szeretett és mélyentisztelt káj barátom....
Tiszta szívből kívánom Neked,hogy világosodjon meg az elméd és mihamarabb eljuss arra a pontra amikor disztingvált értelmes ember módjára tudsz véleményt formálni,alkotni és azt megosztani velem,velünk.......
Igaz még nem teljesen "alakultam át"...ugyhogy ,hy nem modorálod magad,úgy pofánbaszlak,hogy beszarsz,kis köccsentő . . . .
De visszatérve mondandóm lényegére....
mindezek ellenére szeretlek
Az iridiumos plexivel kapcsolatban: én május óta használtam a képen látható gyönyörűségen, eddig soha nem volt sötét plexim, az S1-es Schubert napszemüvegét sem használtam szinte soha, viszont ez pontosan annyira sötét, hogy nagyon kellemes a szemnek napfényben is. Éjszaka viszont már tényleg nem jó benne motorozni. Mentem benne kb 6-7000 kilométert, néha még a tisztításra sem került sor aznap, mikor mentem vele, aztán mégis karcmentes még eddig, pedig sokan mondták, hogy a Shoei plexik nem túl jók karcállóság szempontjából. Nekem tetszik. A lényeg, hogy bő vízzel, jó sok mosószerrel, finom szivaccsal kell tisztítani, meg nem árt lekezelni a hozzá adott vízlepergető szerrel sem néha, és akkor kevésbé tapad rá a bogár is.
Az irídiumos plexik előnye a sima sötétített plexivel szemben, hogy visszaveri a nap hősugarait is, így a plexi mögött kevésbé melegszik.
Tény, hogy jobban kell rá vigyázni, de az azért hatalmas vetítés, hogy az ilyen plexi szar! Nem kötelező hordani, lehet szemüveggel is. De egy jó minőségű polikarbonát lencsés (nem szilánkosra törő), nem torzító napszemüveget nem nagyon kapsz meg annyiért, mint egy tükrös/irídiumos plexit.
Ráadásul ha nem megfelelő a szára, nyomja a halántékod, ami hosszabb távon nagyon gáz. Ráadásul ha isten ne adja, balesetet szenvedsz, a sisakban lévő szemüveg plusz sérüléseket okozhat!
Nem vészes én a H.ringről korom sötétben lecsapattam 100 km-t míg hazaértem, a lényeg, hogy kövesd az út közepén felfestett csíkokat Hát kapj fel egy napszemüveget és sétálj egyet most, olyan Egyértelműen nappalra való napsütésre, nem ajánlott éjszakára egyáltalán, de azért megvakulni nem fogsz attól jobban látsz este is vele.
Hát motorozás után azonnal le kell takarítani, oly módon, hogy papírkéztörlőt teszel rá jó vizesen. 5-10 perc után lejönnek a bogarak és nem karcolódik a plekó sem.
Saját vélemény: iridiumos plexi sz@r. Legalábbis ami kívülről van lekezelve. (lehet nincs is olyan ami belülről) Ha csak 1 kicsit is megkarcolódik a plexid egyből lejön az "iridiumozás" róla. És akkor bentről napfényben majd látod hogy itt-ott-amott szépen besüt a nap. És elég hamar meg fog karcolódni néhány jobban odaszáradt bogártetem eltávolítása után. De ez csak az én véleményem.
Nagyon jól kilátsz alóla és nem lát be senki. Annyit sötétít, hogy megtöri a napsugarat és nem fog vakítani, mintha egy napszemüvegben lennél. Én szeretem a sötét plekót mert a sima mellé kényelmetlen nekem a napszemüveg hordása....töri a halántékomat.
Sziasztok!
Kérdésem annyi lenne, hogy motorozás közben van különösebb előnye az iridiumos plexiknek (azonkívül, hogy csini leszel )? Mennyire látni ki alóla, napot mennyire fogja vissza pl.?
Köszi.
Veszek vmi 30 ezer kategóriás HJC, vagy LAZER bukót
A mostani golyó, műanyag 8000 Ftos LIDL-ös sisaknál csak jobb lessz
Képet
Csak a színe miatt adtam el, meg azért mert a kétrészes ruhák 99%-ához hasonlóan annak is köldökig ér csak a felső része, így külön sajna hordhatatlan...
Legalábbis szarul néz ki alatta az én kivillanó hasam...
De tényleg igényes darab. Ha az oázisnál láttad, én megfontolnám picit kevesebbért a superzone-os berikeket meg arlen ness rucikat. Ha el akarod adni, könnyebb lesz mert ismertebb márkák (lásd: úúúú apu, ezt vedd meg, ilyenben megy a Talmácsi... )
Azzal még sima plekóval se mernék este elindulni
ETZ hez kell majd, szép nagy kereklámpa H4es izzóval
Fasza lessz
Sajna még mindíg aktuális a sisakválasztás ügy
Mostmár úgyérzem,csak akkor lessz biztos ha megvettem
Tiszta szívből kívánom Neked,hogy világosodjon meg az elméd és mihamarabb eljuss arra a pontra amikor disztingvált értelmes ember módjára tudsz véleményt formálni,alkotni és azt megosztani velem,velünk.......
Igaz még nem teljesen "alakultam át"...ugyhogy ,hy nem modorálod magad,úgy pofánbaszlak,hogy beszarsz,kis köccsentő . . . .
De visszatérve mondandóm lényegére....
mindezek ellenére szeretlek
Tény, hogy jobban kell rá vigyázni, de az azért hatalmas vetítés, hogy az ilyen plexi szar! Nem kötelező hordani, lehet szemüveggel is. De egy jó minőségű polikarbonát lencsés (nem szilánkosra törő), nem torzító napszemüveget nem nagyon kapsz meg annyiért, mint egy tükrös/irídiumos plexit.
Ráadásul ha nem megfelelő a szára, nyomja a halántékod, ami hosszabb távon nagyon gáz. Ráadásul ha isten ne adja, balesetet szenvedsz, a sisakban lévő szemüveg plusz sérüléseket okozhat!
Használ vki közületek Clover Q3as bőrruhát?
Megéri leértékelten az árát!
Tapasztalatokat osszátok meg velem.
köszi
Mikor leszel fenn msnen?vagy tudsz adni egy mailcímet amit használsz?Lenne egy kérdésem.
Kérdésem annyi lenne, hogy motorozás közben van különösebb előnye az iridiumos plexiknek (azonkívül, hogy csini leszel )? Mennyire látni ki alóla, napot mennyire fogja vissza pl.?
Köszi.