Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az tényleg nem rossz!
Szerintem ha kettőt rendelünk....75-76-77 ből kijön....
Itthon 93 a motorline-nál...szóval megéri szerintem....
Hi! Ez a Vortice mennyi lenne kb?
Mostan jut eszembe!
Mivel magamnak kell rendelnem egy új csimmát....akit érdekel sidi vertigo...vertigo corsa...esetleg vortice
szóljon és ha kell neki csimma most megrendelhetjük így a csizmákból tudok alkudni illetve a postaköltség is fele/harmada lesz....
Szóval hajráááá akinek kell....a héten szeretném elküldeni a rendelést...bár az ünnepek miatt lehet jobb lenne január elején....szóval akit érdekel...jelezze....
Színeket csak úgy kedvcsinálónak bedobtam
Igen,marha jó :D
Akkó jólett az a csimma :-)
Jóvan...csak vigyázz vele...mármint a mocival....a hideg betonon...
Szeva!

Egy órája vitték el a csimmát...sorry...
Ez teccik baszottul...valszeg egy ilyet rendelek megint....
Köszi azért
Ez a vertigo corse, ami az enyém 42-es, de nekem meg picit szorít, igaz tavasszal akartam vna majd bejáratni, de lehet jobb lenne inkább a 43 -as Vortice-ed.Vagy ha csere érdekelne, és valamennyit ráfizetnék./na nem horror árat/
OFF
Ilyenkor van az,hogy bevásárolunk jó kis felszerelésekből...nézegetjük..néha fel-fel próbáljuk őket és vágyakozva tekintünk ki az ablakon,hogy az a telibeba***szot eső már megint esik és a hőmérő is 10fok alatt jár...Legalábbis sokan ezzel így vagyunk.Én is 2-3hete vettem egy vertigo-t és eddig sajnos csak a szobában nézegettem...de csak a mai napig.Elszántam magam és kimerészkedtem. :D Nem bántam meg,itt szegeden 11körül elég jó volt az idő...:D És ezúton szeretném elnézését kérni az autósoknak...de 1,5hónapja nem ültem motoron....
Ferkepappa érdeklődnék a csizmád felől, pontosabban , hogy vadonás új, 0 km-es vertigo corse-t/ez a szín/ beszámítanál -e az árába,és ha igen nagyjából mennyiért ?Illetve tudsz-e Spidi R-course wind pro overált rendelésre szerezni?

Köszönettel:
Hoschek
90 rongy a bolti ára.
MilleRR-nél 63 rudi a 2008-as verzió akciósan.
Nekem egy 2007-es van az adatlapomon látható színben, 46-os és 50 körül szeretném eladni....
"You never walk alone"
Szia nekem van egyberészes pupos ruhám fekete fehér szürke 52es képeimben megtalálod ha érdekel
Mindenki azt veszi meg ami neki tetszik Nem hiszem,h divat lenne,vagy bármelyik is kilökné a másikat a nyeregből..A puma jól néz ki,és valakinek ez a stílus tetszik...eznkívül állíthatom,h kényelmes is nagyon.Most próbálgattam..igaz az enyém még erősen járatós,de jó felhúzni..Ajánlom mindenkinek nagyon jónak néz ki Amúgy egy csomó hasznos változtatás is került a csizmába az egyes verzióhoz képest.Pl ami próblémás volt,h a rögzítő műanyag szíj felcsúszott néhány helyzetben,most nemáll fenn,mivel raktak egy kis lezáró pöcköt a hátsó műanyag elemre ahol felfekszik a szíj.A képen is látszik..ezenkívűl vastagabban kivan párnázva,és mintha még masszívabb lenne az egész konstrukció
csak nem ez a divat mostanság...?mindenki ilyet vesz ...szóval a sidi kiütve a "nyeregből"?
Az őrületbe kergettek ezekkel a portékákkal. Most hogy megvan a ruha, egy csinos csizma is járna hozzá!
Na megjött a csizmám Köszi mille itt is Jó lett a 12-es méret.Szóval akkor a 45-ös lábra 46-os(12-es) puma kell szerintem..
Egy két kép:
44-eset, mintha láttam volna az aprókban...
Sziasztok.Eladó 1 kék színű 43-as StylMartin csizma.Elég jó állapotban van a talpa egyáltalán nicns elkopva.Ára:12ezer ft. Akit érdekel emailben írjon: adam9210@freemail.hu --- képet is küldök
valaki áruljon már 44-45ös SIDI csizmát, már elegem van h ami eladó van az mind 43 és lefelé
Baszott jól néz ki és fasza is...csak nagy rám....tipródtam hogy 42-43...gondoltam ha nagyobb nem gond....de közbe meg gond...
Csini csizma!
Jön á kiszkárácon...tásssék---tásssék
Schuberth R1 Dark Ice 56/57es ....szerintem 58/59 fejre is jó....fel kell próbálni 95.000.-
Sidi Vortice 2009 fekete/fehér 43-as 82.000.-
Mindkettő zsír új...papírokkal matricákkal...dobozban....
Row csak a liverpool
Mennyiért dobálnak egy ilyen puma csizmát?
Sziasztok. Egyrészes, pupos bőrruhát keresek lehetőleg kék-fehér szinben,52-es méretben. köszi