Mostan jut eszembe!
Mivel magamnak kell rendelnem egy új csimmát....akit érdekel sidi vertigo...vertigo corsa...esetleg vortice
szóljon és ha kell neki csimma most megrendelhetjük így a csizmákból tudok alkudni illetve a postaköltség is fele/harmada lesz....
Szóval hajráááá akinek kell....a héten szeretném elküldeni a rendelést...bár az ünnepek miatt lehet jobb lenne január elején....szóval akit érdekel...jelezze....
Színeket csak úgy kedvcsinálónak bedobtam
Ez a vertigo corse, ami az enyém 42-es, de nekem meg picit szorít, igaz tavasszal akartam vna majd bejáratni, de lehet jobb lenne inkább a 43 -as Vortice-ed.Vagy ha csere érdekelne, és valamennyit ráfizetnék./na nem horror árat/
OFF
Ilyenkor van az,hogy bevásárolunk jó kis felszerelésekből...nézegetjük..néha fel-fel próbáljuk őket és vágyakozva tekintünk ki az ablakon,hogy az a telibeba***szot eső már megint esik és a hőmérő is 10fok alatt jár...Legalábbis sokan ezzel így vagyunk.Én is 2-3hete vettem egy vertigo-t és eddig sajnos csak a szobában nézegettem...de csak a mai napig.Elszántam magam és kimerészkedtem. :D Nem bántam meg,itt szegeden 11körül elég jó volt az idő...:D És ezúton szeretném elnézését kérni az autósoknak...de 1,5hónapja nem ültem motoron....
Ferkepappa érdeklődnék a csizmád felől, pontosabban , hogy vadonás új, 0 km-es vertigo corse-t/ez a szín/ beszámítanál -e az árába,és ha igen nagyjából mennyiért ?Illetve tudsz-e Spidi R-course wind pro overált rendelésre szerezni?
90 rongy a bolti ára.
MilleRR-nél 63 rudi a 2008-as verzió akciósan.
Nekem egy 2007-es van az adatlapomon látható színben, 46-os és 50 körül szeretném eladni....
"You never walk alone"
Mindenki azt veszi meg ami neki tetszik Nem hiszem,h divat lenne,vagy bármelyik is kilökné a másikat a nyeregből..A puma jól néz ki,és valakinek ez a stílus tetszik...eznkívül állíthatom,h kényelmes is nagyon.Most próbálgattam..igaz az enyém még erősen járatós,de jó felhúzni..Ajánlom mindenkinek nagyon jónak néz ki Amúgy egy csomó hasznos változtatás is került a csizmába az egyes verzióhoz képest.Pl ami próblémás volt,h a rögzítő műanyag szíj felcsúszott néhány helyzetben,most nemáll fenn,mivel raktak egy kis lezáró pöcköt a hátsó műanyag elemre ahol felfekszik a szíj.A képen is látszik..ezenkívűl vastagabban kivan párnázva,és mintha még masszívabb lenne az egész konstrukció
Sziasztok.Eladó 1 kék színű 43-as StylMartin csizma.Elég jó állapotban van a talpa egyáltalán nicns elkopva.Ára:12ezer ft. Akit érdekel emailben írjon: adam9210@freemail.hu --- képet is küldök
Itthon 93 a motorline-nál...szóval megéri szerintem....
Mivel magamnak kell rendelnem egy új csimmát....akit érdekel sidi vertigo...vertigo corsa...esetleg vortice
szóljon és ha kell neki csimma most megrendelhetjük így a csizmákból tudok alkudni illetve a postaköltség is fele/harmada lesz....
Szóval hajráááá akinek kell....a héten szeretném elküldeni a rendelést...bár az ünnepek miatt lehet jobb lenne január elején....szóval akit érdekel...jelezze....
Színeket csak úgy kedvcsinálónak bedobtam
Jóvan...csak vigyázz vele...mármint a mocival....a hideg betonon...
Egy órája vitték el a csimmát...sorry...
Ez teccik baszottul...valszeg egy ilyet rendelek megint....
Köszi azért
Ilyenkor van az,hogy bevásárolunk jó kis felszerelésekből...nézegetjük..néha fel-fel próbáljuk őket és vágyakozva tekintünk ki az ablakon,hogy az a telibeba***szot eső már megint esik és a hőmérő is 10fok alatt jár...Legalábbis sokan ezzel így vagyunk.Én is 2-3hete vettem egy vertigo-t és eddig sajnos csak a szobában nézegettem...de csak a mai napig.Elszántam magam és kimerészkedtem. :D Nem bántam meg,itt szegeden 11körül elég jó volt az idő...:D És ezúton szeretném elnézését kérni az autósoknak...de 1,5hónapja nem ültem motoron....
Köszönettel:
Hoschek
MilleRR-nél 63 rudi a 2008-as verzió akciósan.
Nekem egy 2007-es van az adatlapomon látható színben, 46-os és 50 körül szeretném eladni....
"You never walk alone"
Egy két kép:
Schuberth R1 Dark Ice 56/57es ....szerintem 58/59 fejre is jó....fel kell próbálni 95.000.-
Sidi Vortice 2009 fekete/fehér 43-as 82.000.-
Mindkettő zsír új...papírokkal matricákkal...dobozban....
Mennyiért dobálnak egy ilyen puma csizmát?