Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem alpinestars smx-2-es van, valami hasonló érdekelne úgy 40-45-ig
árkategória? Mennyire sport? előzőleg aptál egy ajánlatot spool-ra ha jól láttam..
40-es sportcsizma kékben? Tud valaki?
Ja és a full-gasban vettem tavaly a páromnak a sidi csizmát, érdemes nyomon követni az akcióikat, ki lehet fogni jó dolgokat olcsóért..
Alex-et kérdezd meg mennyibe tud hozni ilyet. Én Britt88-tól vettem, de sajna Ő mostanában nem aktív, nem láttam Tőle mostanában kínálatot..
az jó!bizony nekem is kell az elözö már kilyukadt!
Én csak fogyasztó vagyok, majd nemsokára jönnek a dílerek és mondanak árat...
Nekem szerencsém volt, ilyen kesztyűt 18-ért sikerült vennem zsír újonnan
a megoldás:POWER TAPE!
Az SM ruhákkal vigyázzatok, mert nincs térdkoptatója...
a kép jo de hol az ár?
Ha meg jó csizmát akarsz, akkor ezt ajánlom: XPD XP7-R
Ha nagyon jó kesztyűt akarsz, akkor ilyet veszel: Alpinestars GP PRO
na ecsém...pedig pont ezt néztem ki!szoval nem az igazi?kesztyű m,ilyen és mennyi!vmi race kellene!
irány ár
Szia Domi, ezt szerintem gondolt át még1x.. Egy egyrészes púp nélküli ruháért 195 pénz az marha sok..talán feléért elmegy...
Sziasztok
Eladó alpinstars 56 börruha,vadonat uj.
195000ft
1500, az mi az utlevél számod? Alpin kesztyűben, ARAI sisakban csak RX7 Corsair-ben tudok segiteni Diadora csuzmában nem amugy nekem is volt DIADORA csizmám ez....
DIDI-DORA

Bokavédelem : LÓFASZ-ESTIFÉNY Én eladtam még dobozban.
Hol? Hát mindenhol! Pl a Berik ruhámat 100-ért vettem, teliára valami 180 volt. De utáéna még 85-ért is dobálták az emberek után ha jól emlékszem. Sisakot Te milyet szeretnél? Shark sisakok jó árba szoktak lenni télen..
Csizmát Sidit ajánlom, páromnak 40-ért vettem Sidi vertigot.
hali.. szerencsémre már megszabadultam töle szekrényben pihen én meg hát...
hali

lábad?még a gépben?
hali gixeres! spoll sportcsizma vadi uj 40 dobozban most csak neked 25000 pénz. ja fekete pici ezüstel.
hol?mert sisak meg csizma na és persze kesztyü az kellene!