Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tudsz kicsit várni a sisakvásárlással, akkor várj. Hamarosan letolják az árakat a béka segge alá, válogathatsz kedvedre
persze hogy megoldható. Csak euróban
Ebben igazad van.
Nekem is ez van egy HJC FG 15 Draco.
Tök jó meg minden, ár/érték arányban verhetetlen, de azért 80-100-nál lezárt szellőző mellett is mozog a levegő a szemed elött. Nem javult ebben a 14-hez képest, valamint nekem fél év alatt az áll szellőző kikopott és mindig kinyílik. Ebben a mostani hidegben nem valami jó dolog.
Szóval ha tehetem. Legközelebbi az egy magasabb színvonalú lesz és időben kezdek gyűjtani rá. Szóval ha lehet akkor inább egy Schubert, vagy egy Shoie.
alexcbr!
kéne egy arai sisak,egy diadora csimma,meg egy alpina kesztyü!mindez 1500-ből megoldható?
az afgán kalmár!
Nekem már nem
AlexCBR esetleg tudsz ilyet valahol?
Bocsika modi..... Nekem itt ne arcoskodjon ez a kis köcsög! Elég volt már ezekből a nagypofájú kis senkiháziakból,akik csak a számgép mögött nagylegények.. Részemről befejezve!
Ps: Várlak gixxiboyka

Csakhogy ne legyen off.. kúvára párásodik az xpsirit
Alpinestars Stella kellene neked az a Női változat.
Nekem van túracsizmám, 41-es, fekete...
Sziasztok! Sport csizma érdekelne 40-es méretben a csajomnak kellene, lehetőleg kék színben! Aki tud ilyet az légyszi írjon! Előre is köszi!
lejárt lemez,,,, elég volt már az off bol, vagy vegyétek fel egymást msn en és ott beszélgessetek
Ott a cimem.. Gyere,arcoskodjál itt előttem,ne csak a billentyűt püföld!
(szinte) Ennyiert lehet venni a Pardi-ban is...
Használt de hibátlan mcax cross fekete 43 as csizma eladó!
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
Hello fotó riporter hivj fel az itthoni számomon vagy skype, comprende?
na engem érdekelne egy ilyen cucc!
HJC kupakokat javasolják sokan, nekem csak 2x volt a fejemen, de az ismerőseim elégedettek vele. Itt is sokan ajánlják, ár/érték arányban biztos, hogy az egyik legjobb választás.
http:/http://totalbike.hu/tesztek/schuberth_s1/
/www.va
slovasok.hu/HTML/Tesztek/Bukosisakteszt/index.php
Pár sisakteszt.
Sziasztok!

Zárt sisakot keresek 40000Ft környékén.Nemtudok dönteni.Jólenne ha belső napszemüveges lenne.Nézegettem a Caberg V2R sisakokat,de olvasni jót is rosszat is róluk..
Köszi a tanácsokat előre is!
Urak, UFO Scorpion protektormellényhez lehet külön kapni hozzávaló vesevédőt, vagy tökmindegy milyet vesz hozzá az ember? Csatlakoztatható a saját vesevédője az UFO-hoz, vagy csak úgy van...?
Két feles Ouzo-t elszopogattam))))))))))))))
az az!
Afgán kalmár
Hitler sem gondolta, hogy ha megtámadja az oroszokat is akkor elveszíti a világháborút...... Na de mindegy vegyél be egy ampullát és jó éjszakát
Nem gondoltam volna, hogy kirobbantom a harmadik világháborút azzal, hogy megdicsérek egy mocis csajt. Na, mindegy. Téma off.