Ebben igazad van.
Nekem is ez van egy HJC FG 15 Draco.
Tök jó meg minden, ár/érték arányban verhetetlen, de azért 80-100-nál lezárt szellőző mellett is mozog a levegő a szemed elött. Nem javult ebben a 14-hez képest, valamint nekem fél év alatt az áll szellőző kikopott és mindig kinyílik. Ebben a mostani hidegben nem valami jó dolog.
Szóval ha tehetem. Legközelebbi az egy magasabb színvonalú lesz és időben kezdek gyűjtani rá. Szóval ha lehet akkor inább egy Schubert, vagy egy Shoie.
Bocsika modi..... Nekem itt ne arcoskodjon ez a kis köcsög! Elég volt már ezekből a nagypofájú kis senkiháziakból,akik csak a számgép mögött nagylegények.. Részemről befejezve!
Ps: Várlak gixxiboyka
Csakhogy ne legyen off.. kúvára párásodik az xpsirit
HJC kupakokat javasolják sokan, nekem csak 2x volt a fejemen, de az ismerőseim elégedettek vele. Itt is sokan ajánlják, ár/érték arányban biztos, hogy az egyik legjobb választás.
Zárt sisakot keresek 40000Ft környékén.Nemtudok dönteni.Jólenne ha belső napszemüveges lenne.Nézegettem a Caberg V2R sisakokat,de olvasni jót is rosszat is róluk..
Köszi a tanácsokat előre is!
Urak, UFO Scorpion protektormellényhez lehet külön kapni hozzávaló vesevédőt, vagy tökmindegy milyet vesz hozzá az ember? Csatlakoztatható a saját vesevédője az UFO-hoz, vagy csak úgy van...?
Nekem is ez van egy HJC FG 15 Draco.
Tök jó meg minden, ár/érték arányban verhetetlen, de azért 80-100-nál lezárt szellőző mellett is mozog a levegő a szemed elött. Nem javult ebben a 14-hez képest, valamint nekem fél év alatt az áll szellőző kikopott és mindig kinyílik. Ebben a mostani hidegben nem valami jó dolog.
Szóval ha tehetem. Legközelebbi az egy magasabb színvonalú lesz és időben kezdek gyűjtani rá. Szóval ha lehet akkor inább egy Schubert, vagy egy Shoie.
kéne egy arai sisak,egy diadora csimma,meg egy alpina kesztyü!mindez 1500-ből megoldható?
az afgán kalmár!
Ps: Várlak gixxiboyka
Csakhogy ne legyen off.. kúvára párásodik az xpsirit
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
/www.va
slovasok.hu/HTML/Tesztek/Bukosisakteszt/index.php
Pár sisakteszt.
Zárt sisakot keresek 40000Ft környékén.Nemtudok dönteni.Jólenne ha belső napszemüveges lenne.Nézegettem a Caberg V2R sisakokat,de olvasni jót is rosszat is róluk..
Köszi a tanácsokat előre is!