azt már nem tudom hogy ki kötött kibe bele, csak azt hogy kimiatt robbant ez ki.
amikor meg vitába keveredik az ember vagy netán beszolnak nekem, akkor csak azt mondogatom magamba hogy : okos enged,szamár szenved és nem irok le semmi csunyát, pedig egy két cifraságott én is visszairtam volna 1-2embernek,
a szájhősök általában élőben meg nyuszik, ennyit erről
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Csizmát szeretnék vásárolni, ezt néztem ki: Askew - X7 gyorsasági csizma Askew X7Igaz hogy ez gyorsasági csizma de én inkább túrázásra használnám. Vegyem meg ezt ami nem kimondottan túrázásra alkalmas de színeset akarok és ami véd is valamennyire vagy inkább válasszak egy olyat ami túrázgatásra jó? Esetleg szívesen fogadok valamilyen más ajánlatot is.
keptelen vagyok donteni
az egyik csak valaszolgat, de a Masik!, na az az igazi macccsoooo rendesen odamondogat, polokoli ferfias, hiaba olyan kis fiatalka, hogy meg borotvalkoznia sem nagyon kell biztos allati csini noje lehet, ezzel a remek motorral hiaba, be kell latnom, nincs eselyem
elég unalmas ez a szájkarate,mint az öregasszonyok!melyiket választod?az egyik vmi kezdö gyuros(kicsit vizes a neroboltol)ha az izomra buknál,a másik korban jobban illik hozzád nagymami!
figy chrissigirl sztem is haggyuk abba! csakhát nem látod be h hülye voltál ma mert nem olvastad végig mielőtt beszóltál volna!
ezt nem érted meg értelmiségi barátom!
27.500.- Ft
részemről itt kezdődött,végig lehet olvasni,....lehet itélkezni.
na lépek mert lőtték a pizsamám
ment a mail
amikor meg vitába keveredik az ember vagy netán beszolnak nekem, akkor csak azt mondogatom magamba hogy : okos enged,szamár szenved és nem irok le semmi csunyát, pedig egy két cifraságott én is visszairtam volna 1-2embernek,
a szájhősök általában élőben meg nyuszik, ennyit erről
topikott meg jol szét offoltuk
Gondolom emelkedik a Haga replica sisakok iránti kereslet!
ugyhogy szerintem hagyjátok abba, meg már a többiek is unhatják
abbahagytam, elnezest
az egyik csak valaszolgat, de a Masik!, na az az igazi macccsoooo rendesen odamondogat, polokoli ferfias, hiaba olyan kis fiatalka, hogy meg borotvalkoznia sem nagyon kell biztos allati csini noje lehet, ezzel a remek motorral hiaba, be kell latnom, nincs eselyem
--------------------------------------------------------
----------------------------------
Ruha, csizma,bukó, kesztyű
ezt nem érted meg értelmiségi barátom!
És itt hagyjuk abba,mert már nekem kellemetlen ez az egész a többiekre nézve!