oké plébános út ! kihirdetted az igét most már sztem csörög a pizsi én ezzel elköszönök tőled ja és ne írj többet nekem capishe! én se írtam neked csak válaszoltam ok!
newm tudod értelmezni a dolgokat ez a te bajod sztem vmi figyelmebajod van!
a szabadidőruhás sportcipős dolgot azért írtam h miért ugatsz le mikor te csak abban motorzól és profinak tartod magad
Csak nem kellene se:seggfejezni sem (SSR8)lecsicskázni senkit!
Nem ezért vagyunk itt!
Én ezért nem is írogatok,sem neked,sem senki másnak ilyen hangnemben,mert nem itt kell keménykedni!
Sőt,NEM KELL KEMÉNYKEDNI,sem neked sem nekem!
És most ezt a pár sort full nyugott hangvételben írtam!
Téma részemről lezárva!
maradjon a hugica annyira oreg meg nem vagyok
en ugyan meg sosem kertem igy jegyet senkitol, de tenyleg van olyan, hogy ingyé odaadjak ertem en, hogy kedves mosoly, de ennyire nem lehet baleknak nezni egy pasit
chriss79 te akkora seggfej vagy, látszik még olvasni se tudsz! miért segitettem volna asrácnak szerinted? segitek akárkinek ha tudok de nem egy ilyen kis csicskának, gondolkodj már el! te kurva nagy hülye vagy már boccs!
az attol függ,h mit kell meghatároznia az élménynek!lehet olyan baleknek nézett hogyha kedvesen mosolyog akkor itt a jegyem tessék én már ugy is unom-lesz!mert mi másra számíthat az ember!? na tessék már megint sírok! hugica helyett lehetsz(lehecc)nagymami is!
azt hiszem, ha abbahagytam a rohogest, bele is szeretek az egyikbe
de sebaj
úgy veszem észre,hogy már megint kóstolgatsz
Téma lezárva!
a szabadidőruhás sportcipős dolgot azért írtam h miért ugatsz le mikor te csak abban motorzól és profinak tartod magad
Nem ezért vagyunk itt!
Én ezért nem is írogatok,sem neked,sem senki másnak ilyen hangnemben,mert nem itt kell keménykedni!
Sőt,NEM KELL KEMÉNYKEDNI,sem neked sem nekem!
És most ezt a pár sort full nyugott hangvételben írtam!
Téma részemről lezárva!
en ugyan meg sosem kertem igy jegyet senkitol, de tenyleg van olyan, hogy ingyé odaadjak ertem en, hogy kedves mosoly, de ennyire nem lehet baleknak nezni egy pasit
gondolom meghatarozo elmeny volt egy kedves, mosolygos motoros lany, aki a jelek szerint palyazni akart
csajok miert kernenek toled jegyet, mikor nem is tudnak motorozni