én sokkal szebb vagyok!tényleg...a multkor egy csaj odajött hozám a ringen h nem tudok e vkit aki eladná a jegyét!na ö csini volt,és meglepöen közvetlen,meg kedves!
".. én ide sorolom azokat a nőket is, akik álma mondjuk hogy kamionsofőrök, motorversenyzők vagy éppen boxolók legyenek..."
Azért a kamionsofőr, a bokszoló vagy egy női erőemelő nem feltétlen azonos egy női motorversenyzővel. Én személy szerint semmi kivetnivalót nem találok benne. Kovács Nikiben meg aztán végképp nem. Gondolom az olimpia alatt is elkapcsoltál, amikor a "behemót" Kovács-Janics páros aranyat nyert nekünk...
csak azért h vonzam a motoros nöket!de csak az olyan nöket szeretem akiknek nagyobb a kézfejük mint az enyém,és min 190 magasok,mert így megbírkóznak a motorral könnyedén!(na ezt látná a feleségem)
altalaban ertettem.
magamra vehetnem, amiket irtal, de nem teszem, hiszen nem ismerjuk egymast. Kovacs Nikin kivul mennek meg paran lanyok nagyon ugyesen a palyan. ez inkabb penz kerdes, mert tehetseg lenne eleg. azzal meg teljesen egyetertek, hogy a motorozas nem eppen noi sport, de akinek ehhez van kedve, csak csinalja.
csak kicsit himsovinisztanak tunt, amit irtal, osszesen ennyirol van szo
valahol itt kezdődött el minden: 11721 es hozzászolásnál
De inkább itt legyen a vége,
jobb a békesség, a számitogép előtt meg mindenki tudja fitoktatni az erejét,
egy pár emberrel találkoztam akinek itt nagyszája van , leugat embereket
, élőben, meg egy nyuszi
ennyit erről
Jó helyre kerültünk...