Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

izlesek es pofonok
de ugy ne nagyon mondj velemenyt senkirol, hogy nem ismered en is ismerek olyan sracokat, akiknek a matchbox is tenyleg rosszul all a kezeben, megsem gondolom, hogy a ferfi noi-fodraszokkal gond lenne
akkor én vagyok a hunyó
kicsit olvass vissza jobban! ne annál a mondatnál akad meg! és akkor kiderül ki a hunyó!
Persze, kivételek vannak de akárhogy is nézzük azzal a fiúgyerekkel aki matchbox helyett barbival játszik, és azzal a pasival aki női fodrász vagy manikűrös akar lenni valami nincs rendben.. én ide sorolom azokat a nőket is, akik álma mondjuk hogy kamionsofőrök, motorversenyzők vagy éppen boxolók legyenek...

tavaly volt, hogy tankoltunk szentendre határában az OMV-n, megérkezett egy csapat, köztük 3 motoros csaj. Barátnőm is mondta, milyen vagányak, tankoltak és indultak is tovább, mi meg még vártunk valakit ezért végig tudtuk nézni, hogy az egyik csaj eldőlt a stoptáblánál megálláskor ahogy balra akartak kifordulni szentedre irányába, a másik meg kitötymörgött valami autó elé aki szerencsére félrerántotta a kormányt....

Egyébként itt egy link, lehet válogatni, így kapásból az első oldalon én nem látok egyet se akire azt mondanám, hogy kicsit is szexy...
http://www.csajokamotoron.hu/i...
micimacko amilen mezeskocsogok itt vannak, nem csodalkozom semmin
Remélem nincs...
hát, én nem szeretnék egy teljes alakos gyantázást, mikor megszárad a méz
mezbirkozas vagy annak nincs ferfivaltozata
gondolom olyanban, mint ami a te adatlapodon van.
OFF: Kicsiarakáááás! ON: Ti milyen ruhában szoktatok bunyózni?
Aggyánekik!
Ő kezdett ki minket

"ez egy kis hülye csicska gyerek, le kell szarni v meg kell keresni és jól pofán vágni v pedig lealázni az izommotorját!"

Ez SSR8-nak ment,ha nem tévedek!

Kérdem Én:Mikor szoktunk így beszélni egymással?
Szerintem,segíteni szoktuk egymást és nem fikázni!
Párbajozzatok
Talán nem kiröhögni kellene,hanem meggondolni...
Písz mielőtt kikezdenétek engem is vmiért...
Néha kell ilyen is!

Csicskagyerek
Uraim,
csak gratulalni tudok, micsoda elmebajnoksag folyik itt igazan buszke lehet magara a tarsasag "ertelmesebbik" fele szep, kulturalt hozzaszolasok, tisztelitek a masikat, ismeretlenul is ... le a kalappal elottetek
"ha vmi problémád van te húzzál sok helyen untatod magad te kis féltékeny geci! az vagy nem te más!"

Ezt a mondatot nem igazán tudom értelmezni/bár tuti én vagyok a hülye/
Egyébként elárulom,csak hogy tudd:csak 7 éves koromban kezdtem!Csak hogy tudd

"kis féltékeny geci"
Mellédállnék bármikor!

Mellesleg ez:Ruha, csizma, bukó, kesztyû...topic
Kicsit eltértél az irányról!
Welcome Bikers pussy!
Le a kalappal a csajok elött:
én is azt mondom, h éljenek a motoros csajok! csak a csicskák ne osszák az észt
Pohi ! Adásban vagy kóüldtem levelet
Mi messzire szakadt Öregek, tartsunk össze és ne vegyünk részt a vitában
Éljenek a motoros csajok, a sör meg a Liverpool!