Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló GIXXXER600K7 !
Te most vetted a gixered? Én is most ezt a modelt nézegetem, lenne lehet pár kérdésem .
annak az egyrészesnek amiről ma raktál képet a fórumba! annak is érdekelne az ára
ok köszi szépen! remélem találsz jó áron kétrészest igazából a márka az mindegy csak tetszen nekem fekete és fehér csíkos azt hiszem ilyen alpinestars az nagyon bejön ha találsz olyat! egyrészesnek is megírod az árát?
Megnézem a 2 részest, lehet hogy 2007-es már nincs kint, ha van akkor azt is megirom illetve képet rakok fel árakkal.
A BERIKET nem igérem hogy ALPINSTARS-ra kattantam rá mostanában..
Ilyesmi az én Bering kesztyűm is, textil-bőr, és megsem ázik be. Csak az én karcsú kacsómra egy kicsit böszme. Viszont meleg...
http://www.vatera.hu/bering_mo...
amugy engem kétrészes ruha érdekelne! mennyiért tudnál kétrészes alpinestar, berik... ruhákat hozni? tavaji kifutó modell is érdekelne!
AlexCBR. mennyi az ára szállítással együtt?
Egy ilyen pont jó lenne nekem. ...majd
Vagy kapcsolj át a Private Gold-ra a másik opció pedig a Tárcsázd az 1-800-FUVATÁS számot
most már nyugodtan átnézhetek a motorok+ csajokra!
az asszony már elaludt!
Na talán most fel tudom tölteni
Dolgozok ....
A képek....

Alex!
Te miért nem alszol?
Alpinestars CR 1-részes verseny ruha full CE protektoros már 2008-as modell.(Jake Zemke AMA Superbike rider tapasztalatai alapján fejlesztett jelmez) Ez a modell váltja fel az Alpinestarsnál az Octane modelleket. 46-60 EURO méretig. Itthon még nincs de nálam már rendelhető a nagyvizen túlról érkezik mint minden.

Szállitási idő: 15 munkanap.

Jah, éjszaka ne hivjatok ha nem tudtok miatta aludni!
Pohi levél ment...
http://www.superzone.hu/

Ettől jobb áron nincs ruha 100.000 és új meg arlenness is
Végül is ez bolt és új csizma nem rizikós 99.8% százalékos a bolt.
Na,ez kell nekem!KÉK!
Akkor maradjunk annyiban,hogy eggyeztetek a családdal holnap és akkor mehet a buli!
(nagyon remélem)
De ez nem paypal-os?
Tehát rizikósabb.
Ez is annyi a madif
Ennyit az olasz olcsó ruháról
135 + posta....
Írtam mailt. Akár hétfőn is megrendelhetem. Utald át a pénzt és már jön is.