én motorosanak tartom magam ! nem úgy mint te! már boccs, de te félév tanulsz motorozni! ha vmi problémád van te húzzál sok helyen untatod magad te kis féltékeny geci! az vagy nem te más!
te sztem kussolj a körbemotorzásról életed első motorjával menőzől ja és én vettem a motort saját léből, olvastam más fórumon is az értelemes hozzászólásaidat, ja én meg nem tartom magam jó motorsnak mint te, dehát hiába aki profi mint te is szabadidős sportcipős motoros barátom az biztos jobban megy! múltkor az a visszaváltos sztorid az r1 fórumon az kurva nagy volt! tehát hajrá chriss így tovább és tekerd szorgalmasan a km-et!
figyelj ide te kis menő büdös punk gyerek, sztem nem vagyunk egy súlycsoport természetesen az én javamra jobb ha kussolsz! majd lássam a duci 749-et majd akkor elhiszem, sztem csak duma de mindegy! én saját pénzből kp-ra vettem nem apuci adta!
Figyu ide"Apa!"
Mit képzelsz te magadról,ki vagy Te?
Itt nem szokás ilyen hangnemben írogatni!
Attól,hogy Apuci aláddobott egy gixxert,ne hogy azt hidd már,hogy Te vagy itt a nagykirály!
Közben meg(szerintem)bármelyikünk körbemotorozna,bárhol,bármikor!
Ha nem tudsz normális lenni akkor szállj ki innen!
Zártosztályon kimenő van?.. Segitsek? Győr,Vadvirág út 16,2. emelet,6-os ajtó. Kaputelefonon Illés Béla néven csengess fel kérlek,s szivesen lemegyek elbeszélgetni Veled. Itt leadhatod a szöveged gikszerboy.. Nem mintha Rád tartozna,de a lealázni váró hyosung motorom eladva,s le van már foglalózva egy Ducati 749. És nem apucika adta alám.. Nálad mi a helyzet?
Eltévedtünk egy kicsit.. Arra próbáltam rávilágitani,hogy egy arctalan,bőrruhában lévő képre nem kell túlzottan "ráugrani".. lehet a világ legrondább nője is pl..
hálistennek akkor én szerencsésebb vagyok! igaz biztos kevesebb hölgy motorossal találkoztam mint te, de azok jol néztek ki,sőt nagyon is és nem a "vastagabb" fajtábol voltak.persze kivételek mindig vannak!
arra hogy némelyik hogy motorozik,hát a hringen szoktam látni 2-3, kinézésre is jok, pályán is jol mentek,sőt elég sok férfi kollégét otthagytak a picsába amin megmondom őszintén én is meglepődtem
szóval amikor meglátok egy nőt motorozni nekem nem azok jutnak eszembe amiket te irtál,,,
persze azt is elhiszem amit te mondasz, mert autott is valamelyik elég jol tud vezetni,,,
valamelyik hátt inkább nem mondom semmi, már csak azért mert a bnőmet se akarom megsérteni
Szerintem gázosak a női motorosok. Akiket én ismerek (régebben kijártak a nyugatihoz) általában egyik se az a törékeny kis csaj amilyennek szerintem egy nőnek kell lennie, az ápoltságról meg ne is beszéljünk.... de ez csak egy dolog...
Kanyarodni általában egyik sem tud és most nem a szerpentínre gondolok, hanem egy sima 90 fokos kanyar egy utcában, általában 23 kis kanyarból jön össze..
Arról nem is beszélve, hogy ha egy pasi elcsúszik, akkor egy kis heg a kézen, lábon, esetleg egy varrás nem nagy kunszt, egy férfi testen, de egy női testen nagyon gáz teljesen elcsúfítja....
Persze elfogadom, hogy vannak kivételek, és a jelenlevők mindig azok, de én eddig ezt tapasztaltam.. Igaz még csak 16 éve mocizom.. :-)
"én mindig megörülök amikor egy nőt látok egy motoron "
Ott a pont. Le a kalappal (sisakkal) minden lány előtt, aki olyan vasra pattan, amin még a férfiak 80%-a is azonnal meghalna... Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbjük milyen kis bevállalós és önálló. A női motorosok nem olyanok mint az én volt csajaim, akik még a teavizet is leégetik és paráznak még egy taxirendeléstől is...
"én mindig megörülök amikor egy nőt látok egy motoron "
Jah nálam abszolút felláció kategória
Te egyébként motorosnak tartod magad?
Mit képzelsz te magadról,ki vagy Te?
Itt nem szokás ilyen hangnemben írogatni!
Attól,hogy Apuci aláddobott egy gixxert,ne hogy azt hidd már,hogy Te vagy itt a nagykirály!
Közben meg(szerintem)bármelyikünk körbemotorozna,bárhol,bármikor!
Ha nem tudsz normális lenni akkor szállj ki innen!
arra hogy némelyik hogy motorozik,hát a hringen szoktam látni 2-3, kinézésre is jok, pályán is jol mentek,sőt elég sok férfi kollégét otthagytak a picsába amin megmondom őszintén én is meglepődtem
szóval amikor meglátok egy nőt motorozni nekem nem azok jutnak eszembe amiket te irtál,,,
persze azt is elhiszem amit te mondasz, mert autott is valamelyik elég jol tud vezetni,,,
valamelyik hátt inkább nem mondom semmi, már csak azért mert a bnőmet se akarom megsérteni
Kanyarodni általában egyik sem tud és most nem a szerpentínre gondolok, hanem egy sima 90 fokos kanyar egy utcában, általában 23 kis kanyarból jön össze..
Arról nem is beszélve, hogy ha egy pasi elcsúszik, akkor egy kis heg a kézen, lábon, esetleg egy varrás nem nagy kunszt, egy férfi testen, de egy női testen nagyon gáz teljesen elcsúfítja....
Persze elfogadom, hogy vannak kivételek, és a jelenlevők mindig azok, de én eddig ezt tapasztaltam.. Igaz még csak 16 éve mocizom.. :-)
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Ott a pont. Le a kalappal (sisakkal) minden lány előtt, aki olyan vasra pattan, amin még a férfiak 80%-a is azonnal meghalna... Arról nem is beszélve, hogy a legtöbbjük milyen kis bevállalós és önálló. A női motorosok nem olyanok mint az én volt csajaim, akik még a teavizet is leégetik és paráznak még egy taxirendeléstől is...
igy is elég kevés a hölgy motoros, te még el is üldöznéd őket ?
én mindig megörülök amikor egy nőt látok egy motoron
amugy meg nézz magadra és utána kritizálj mást,főleg a másik nemből