az a baj, hogy én valami túrásabb sisakot szeretnék azért gondoltam az XR-1000-re :S amúgy tuti tök jó az X-Spirit... abból az E-Boz TC1 tetszik :S
mondjuk már idétlen idők óta csak filozófálok most a legnagyobb bánatom, hogy úgyis jön az ősz és úgysem motorozok akkor meg ráér :S no meg csak XR-1000 van felpróbálható közelségben, amúgy Arain is gondolkoznék. :]
na mind1... ha tudsz árat mondani így nekifutásból akkor azt örömmel veszem.
A vateran is talalsz teli kesztyut (pl Furygan-t) olcson. Nekem van egy ilyen Cafe Racer Touring a Louisbol, es nagyon szeretem, bar a belese azert nem tul vastag, igy inkabb osszel-tavasszal jo. Jah, es hamar beazik sajna. A Bering teli kesztyuk nagyon jok, olyanom is van (egy sima textilkesztyu), 2 ora szakado esoben nem azott be, nem ertem, hogy a manoban lehet ez... Emez viszont olyan vastag, hogy vacak benne vezetni... Szoval idealis teli kesztyu szerintem nem letezik...
Hát, akkor lehet hogy beleugrok ebbe a 8 rugós Spool (Spúúr) kesztyűbe, aztán meglátjuk. Talán ki fogom bírni ezt a komoly kiadást max. beleugrok egy drágábba később, ha kevés lesz...
Bocs,nem is spool Cafe racer sport II .. http://bembomotor.hu/module/li... zannyapicsáját,még 8ezeré vettem Tavaly télen végig ebben jártam,napi 40km oda-vissza. Kezem sose fázott De sztem bármelyik bélelt kesztyű tökéletesen megfelel.. Védelemben szart sem ér,de ezektől sokat nem is lehet várni ilyen téren.
Jó téli bélelt kesztyűi vannak pl. a Beringnek és a Furygannak. Ilyenkor már nem a kinézet számít, mert kb. 10 perc elég ahhoz, hogy csonttá fagyjon az ember mancsa... Szóval ne sportos kesztyűt válassz, hanem valami jó vastag béleltet.
Alpinestars 1 részes Tech-Race alsó ruházat Alpistore.ból vettem magamnak. 22.000.- Ft-ból van itt. 10 munkanap alatt.
Ha valakinek kell szóljon S,M,L, XL méretekben van csak fekete szinben 2008-as modell
Kesztyűt kellene vennem télre (-5 fokig). A haverom az Alpinestars kesztyűire esküszik, van még más ami szóbajöhet? Köbö fél-egyórás utakra kellene (napi szintű használat mellett), 90-100 km/h-s átlaggal.
mondjuk már idétlen idők óta csak filozófálok most a legnagyobb bánatom, hogy úgyis jön az ősz és úgysem motorozok akkor meg ráér :S no meg csak XR-1000 van felpróbálható közelségben, amúgy Arain is gondolkoznék. :]
na mind1... ha tudsz árat mondani így nekifutásból akkor azt örömmel veszem.