Nekem kétrészes IXS van, tökingyen kaptam és olyan volt mintha rámöntötték volna. Szembeszomszédom turkálós és benne volt a bálában vadi újan..... Ilyen szerencsém az életben nem lesz az biztos.
Szerintem a kétrészes praktikusabb. Gondolj pl egy túra alkamával estleg elérő hasmarsra, akár kukoricásban, akár közvécében (benne centis hugy) akarod elvégezni. Nyáron, qva melegben lehet használni külön a dzsekit, alul faros, térdvédővel. Tudom, ez nem egy ideális helyzet, de 30 fok felett vizipóló van a ruha alatt. Az összecippzározható ugyanúgy zár. Ha megérkezek valahová, pl. étterem, azonnal tudok könnyíteni felül, ami nem ugyanaz mint egy lehúzott egyberészes cippzárja.
vki segitsen! gyorsasági ruhát szeretnék venni egy k7-es kék-fekete gixxerhez új és használt ruha is érdeklene főleg olaszból azt mondják ott olcsóbb!? 183cm vagyok és 83 kiló 52-es berik kétrészes ruhát probáltam az pici volt rám a dzseki feljött rám de összecipzározni nem tudtam tehát ebből következtetek, h 54-es ruha kellene nekem és csak is kétrészes egyrészes pedig csak nagyon jó áron érdekelne! remélem vki tud segiteni v tud mondani boltot akár itthon ahol most nagy akciók vannak vagy vki ha tud esetleg külföldről olaszból ruhát behozni az is írhat! elsősorban Berik, alpinestar, arlen ness, madif, ruhák érdekelnének!
Jaja, láttam a vaterás Furyt, kicsit szigorúak az ujjai, a kertben tuti lenne, de a fékkart hajkurászni vele már nem tűnik életbiztosításnak (viszont elég olcsó). Szerintem beleugrok egy olcsóbb, vastagabb kesztyűbe, legalább lesz tapasztalatom hogy milyen legyen a következő, hétvégén nekivágok a Louisnak és körülnézek...
Keresek jó állapotú,38-as protektoros bőrdzsekit.Lehetőleg olyan kéne ami alul összezipzározható nadrággal és vastagzipzáros.Max 45E ft-ig.Ha van valakinek ilyen eladó,kivele,ne titkolja tovább
Mi a véleményetek az axo börruhárol?
99000ftért leárazva.
itt:
http://www.kepesmotor.hu/motor..
.
Ott is ez a téma!
feket663: Köszi neked is a tippet.
www.hjc.hu
Az Icon Manic sisakomhoz merre találok plexit?