Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor meg mit sírsz itt, hogy legyen halkabb...? Egyébként meg vegyél inkább egy ilyet , és akkor jól fogsz hallani mindent
Faxa......akkor mostmár tényleg elfelejtem a piros kiyonarit, megtartom inkább az XR-1000-est, az csendes......legalább is az AGV V-flyer után
Kell a fasznak Most h mingyá meglesz duki,inkább hallgatom azta iszonyatos hangzavart amit produkál Shoei meg dugja fel a zajcsökkentőjét
De azt mondta h ő nem Rossi szal no füldugó!
Füldugó...
Hát igen mindenképpen ez a sisak a legjobb. A zajcsökkentő poblémája meg...írni kell a cégnek h gyártsanak Spirithez is zajcsökkentő szettet!
Akkomeg bekaphatja ez a köcsög shoei
Tisztában vagyok vele,hogy versenysisak,de nem vagyok rossi,igy szeretném ha a közúton is halkabb lenne,de a legnagyobb védelmet nyújtsa a kis buksimnak.
Nem akarok belekötni ebbe a Spirit-zajcsökkentő témába de mivel ez egy versenysisak nem az a lényeg h marha halk legyen hanem h jól átszellőzzön és én is úgy tudom h zajcsökkentő csak XR-1000-hez meg Raid2-höz kapható.
Hátaztat én nemtom.. valószinű x-spirithez is létezik.. legalábbis remélem me kúvahangos

Hun lehet zajcsökkentőt venni x-spirithez?
Én kb. 10 percenként ellenőriztem, hogy megvan-e még De mondjuk ha fent van akkor nem jön le, csak levételnél könnyű leverni állal. De a zajcsökkentőt csak az xr-1000-eshez lehet felrakni nem? Legalábbis imet úgy írja.
- Nagyon könnyű, súlya csak 1.250 g (3/. 50g) M-es méret esetében.. Na itt jó 300g-ot tévedtek... Van az 1590g is..
Ja,bogárhálót elég könnyű lesz elhagyni
Meg egy zajcsökkentő is kell sztem hozzá.
agv stealth sisakhoz keresek M-es kivehető bélést mert méretet tévesztetem és L-est vettem ami kicsit lötyög a fejemen. vagy elcserélném a sisakot egy M-esre.
aki tud segitsen.
THX
He-he... Hát nem bizony, de még reggel 7kor se . Azt hittem ma, hogy kifolyik a szemem a végére...
Egyébként hétvégén sikerült végre "normális" sebességnél is tesztelni a sisakot egy kicsit, és azt kell hogy mondjam, hogy nem rossz, sőt! Nagy sebességnél se olyan nagyon hangos, és stabil is. Mondjuk ha nem figyelsz a levételnél, gyorsan el lehet hagyni róla a bogárhálót. De ez a pinlock tényleg kell rá.
Biciklihez vagy sétához vetted fel? Mindenképp kell rá.. majnem csattantam me nemláttam semmit nyitva meg nem valami kellemes reggel 6kor
Írj valami mailt, mert már nincs meg a címed ez a hotmailes meg nemtudom jó e.
Utánnanézek...
Hali
ARAI bukósisakok - RX-7 Corsair Colin Replica white
S-es méretbe kb mennyiért tudnál hozni?
Kell az a pin lock. Én reggelről a sötét plekóban mentem minap dolgozni abban volt a pin lock, rendben is volt minden. Haza felé a sima plekó volt fent mert már sötét volt, ez enyhén párásodott.
Úgy néz ki mégiscsak muszáj leszek rámókolni a pinlock-ot a plexire... Mondjuk ilyen időben nem is vártam nagyon mást. Most ha lecsukom teljesen, akkor párásodik, ha egy kicsit nyitva van, akkor meg jön be a hideg, nekem meg elkezd folyni az orrom...
Marushin sisak ...
Nekem egy Marushin 777 típusú sisakom van - még az előző szériába tartozik, 2007. elején vettem. Szerintem az árához képest elég jó (leértékelve vettem 30 ezerért). A bélése teljesen kivehető és elfogadható anyagból van. A szellőzése jó, bár a szellőzők kesztyűben nehezen zárhatók/nyithatók. Nekem a zajszintjével voltak gondjaim az elején, de mostanra megszoktam. Alacsony sebességnél - úgy 60-ig - ha teljesen le van csukva a plexi akkor sípol, nagyobb sebességnél viszont ez megszűnik, igaz, hogy itt sem mondanám csendesnek. Sajnos nem lehet hozzá bogárhálót kapni - én legalábbis nem találtam. Pedig kellene, mert már többször vendégeskedett darázs/méh a sisakom belsejében. Töréstesztről - szerencsére - nem tudok beszámolni.
Aki 200-ért vesz Berik cuccot meg is érdemli a lebaszást, superzone-ban minden évben van akció, tavasszal és ősszel jó áron vannak a cuccok. Na meg ott a tél is
Nem azt mondja, hogy nem jó csak nem ér 200.000-et, mint ahogy egyik sem.
igen, a BERIK annyira nem jó hogy a superbike, supersport, és a motogp fele ezt használja...
Azt mondod, h a Berik nem jó?