Tisztában vagyok vele,hogy versenysisak,de nem vagyok rossi,igy szeretném ha a közúton is halkabb lenne,de a legnagyobb védelmet nyújtsa a kis buksimnak.
Nem akarok belekötni ebbe a Spirit-zajcsökkentő témába de mivel ez egy versenysisak nem az a lényeg h marha halk legyen hanem h jól átszellőzzön és én is úgy tudom h zajcsökkentő csak XR-1000-hez meg Raid2-höz kapható.
Én kb. 10 percenként ellenőriztem, hogy megvan-e még De mondjuk ha fent van akkor nem jön le, csak levételnél könnyű leverni állal. De a zajcsökkentőt csak az xr-1000-eshez lehet felrakni nem? Legalábbis imet úgy írja.
- Nagyon könnyű, súlya csak 1.250 g (3/. 50g) M-es méret esetében.. Na itt jó 300g-ot tévedtek... Van az 1590g is..
Ja,bogárhálót elég könnyű lesz elhagyni
Meg egy zajcsökkentő is kell sztem hozzá.
agv stealth sisakhoz keresek M-es kivehető bélést mert méretet tévesztetem és L-est vettem ami kicsit lötyög a fejemen. vagy elcserélném a sisakot egy M-esre.
aki tud segitsen.
THX
He-he... Hát nem bizony, de még reggel 7kor se . Azt hittem ma, hogy kifolyik a szemem a végére...
Egyébként hétvégén sikerült végre "normális" sebességnél is tesztelni a sisakot egy kicsit, és azt kell hogy mondjam, hogy nem rossz, sőt! Nagy sebességnél se olyan nagyon hangos, és stabil is. Mondjuk ha nem figyelsz a levételnél, gyorsan el lehet hagyni róla a bogárhálót. De ez a pinlock tényleg kell rá.
Kell az a pin lock. Én reggelről a sötét plekóban mentem minap dolgozni abban volt a pin lock, rendben is volt minden. Haza felé a sima plekó volt fent mert már sötét volt, ez enyhén párásodott.
Úgy néz ki mégiscsak muszáj leszek rámókolni a pinlock-ot a plexire... Mondjuk ilyen időben nem is vártam nagyon mást. Most ha lecsukom teljesen, akkor párásodik, ha egy kicsit nyitva van, akkor meg jön be a hideg, nekem meg elkezd folyni az orrom...
Marushin sisak ...
Nekem egy Marushin 777 típusú sisakom van - még az előző szériába tartozik, 2007. elején vettem. Szerintem az árához képest elég jó (leértékelve vettem 30 ezerért). A bélése teljesen kivehető és elfogadható anyagból van. A szellőzése jó, bár a szellőzők kesztyűben nehezen zárhatók/nyithatók. Nekem a zajszintjével voltak gondjaim az elején, de mostanra megszoktam. Alacsony sebességnél - úgy 60-ig - ha teljesen le van csukva a plexi akkor sípol, nagyobb sebességnél viszont ez megszűnik, igaz, hogy itt sem mondanám csendesnek. Sajnos nem lehet hozzá bogárhálót kapni - én legalábbis nem találtam. Pedig kellene, mert már többször vendégeskedett darázs/méh a sisakom belsejében. Töréstesztről - szerencsére - nem tudok beszámolni.
Aki 200-ért vesz Berik cuccot meg is érdemli a lebaszást, superzone-ban minden évben van akció, tavasszal és ősszel jó áron vannak a cuccok. Na meg ott a tél is
Hun lehet zajcsökkentőt venni x-spirithez?
Ja,bogárhálót elég könnyű lesz elhagyni
Meg egy zajcsökkentő is kell sztem hozzá.
aki tud segitsen.
THX
Egyébként hétvégén sikerült végre "normális" sebességnél is tesztelni a sisakot egy kicsit, és azt kell hogy mondjam, hogy nem rossz, sőt! Nagy sebességnél se olyan nagyon hangos, és stabil is. Mondjuk ha nem figyelsz a levételnél, gyorsan el lehet hagyni róla a bogárhálót. De ez a pinlock tényleg kell rá.
ARAI bukósisakok - RX-7 Corsair Colin Replica white
S-es méretbe kb mennyiért tudnál hozni?
Nekem egy Marushin 777 típusú sisakom van - még az előző szériába tartozik, 2007. elején vettem. Szerintem az árához képest elég jó (leértékelve vettem 30 ezerért). A bélése teljesen kivehető és elfogadható anyagból van. A szellőzése jó, bár a szellőzők kesztyűben nehezen zárhatók/nyithatók. Nekem a zajszintjével voltak gondjaim az elején, de mostanra megszoktam. Alacsony sebességnél - úgy 60-ig - ha teljesen le van csukva a plexi akkor sípol, nagyobb sebességnél viszont ez megszűnik, igaz, hogy itt sem mondanám csendesnek. Sajnos nem lehet hozzá bogárhálót kapni - én legalábbis nem találtam. Pedig kellene, mert már többször vendégeskedett darázs/méh a sisakom belsejében. Töréstesztről - szerencsére - nem tudok beszámolni.